- 11 Haziran 2007
- 3.239
- 0
- Konu Sahibi tugbamurat
- #14.101
fantastıkammm gülümmm nasılsılsın..büyük bı ıhtımalle senı bu kansızlık etkılıyor...yemene ıcmene ılaclarına cok dıkkat et guzelım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ececimm şimdi yemekten geldim yine başladı kalbim boynumda atmaya, bu böyle sürücek galiba, zaten aman yükselmesinde düşsün razıyım ben :)) sen nasılsın tatlım emremiz nasılll
canım çok dikkat etmek gerekiyor benim tansiyonda yukarlarda bugün benimde başım dönüyor az önce ölçtürdüm 12/9 çıktı.oğluşumda iyi teyzesi öyle çok yaramaz değil bende üzülüyorum daha fazla pat yapsın istiyorum
kobracım çok geçmiş olsun canım hayırlısı olsun.Kızlar bugün dr.a gittim,sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum.Bu gün regl oldum.Beta HCG 650 çıktı,perşembe bir daha tekrarlıycaz.
canım çok üzüldüm geçmiş olsun bende yeni düşük yaptım 1 hafta oldu kürtajla aldılar benimde hala beta HCG düşmedi yarın tekrar kan vericem bakalım en son 27 ye düştü inşallah 0 olmuştur.
sanada çok geçmiş olsun canım.
[
ececim gerçekten insan hep hareket etsin istiyo, ama senin oğluşununda dinlenme saatleri var yani sürekli dans edemezki uyucak büyücek herhalde çocukk
günaydın yaseminim iyiyim tatlım sen nasılsın, hala yoğunmu işler çok, artık fazla yorma kendini iş yerinde enerjini eve ayır