Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

Kobra kaçar diksiyona
Dikkat edin tansiyona
Beklemekden yorulmayın
Geleceğim yavrularım

iç sogan suların iç sogan sularını git sonra diksiyona yanı hayır konusurken nası olcek o iş anlamadım kızım kokcan millete lmaz:..sona açıklayamıycanda sebebinii...lmaz:

benımde yoğun işlerr yaa gözlerım yanıyo ve uykum varrr... öğlen cok yemısım mıdem kötuydu maden suyu ıctım su an ıyım

sanki ben erkek kocam kadın, naz yapiyor bana sefkat gostermiyom romantik olmuyom diye tobe tobeeeee
kız takma artık aaa geliyor sopa klava:bırak azcık sen naz yap o koşsun peşinden
amaaaaan keyfine bak şekerim kaçan kovalanır kaçma sırası sende olsun hadi bakim yerimseniben

ayyyy kılımı bile kıpırdatmammm ne mumu ne isigi ya
takılıcam eve gec gidicem hicccc tenezzul bile etmiycem te buraya yaziyorummmmm.....

benımde yoğun işlerr yaa gözlerım yanıyo ve uykum varrr... öğlen cok yemısım mıdem kötuydu maden suyu ıctım su an ıyım

ohh afiyet olsun.bende ara ara içiyorum bi zararı yok dediler ama artık bilmiyorum banada çok iyi geliyor anca rahatlatıyor.

pericim sen elevit kullanıyomusun?yada doktor hangi ilaçları verdi sana?

hemde cokkk kızgınımmmm... ben ugrasayi yok yumurta takipleri yok usg ler yok tahliller.. kendiinin yapacagi is cok basit ve zevkli ama kasiyor kendini amcam...

yine yaklaşıyo gün suan sakinim ama bi hafta kala yine kudururum 13 gün var daha gelmicek olan adetime diim bu arada aslında bu ay hiç umudum yok cok calışmadık kilolarla başım dertte benim onada kafayı takıyorum beşi bi yerde içiom

ohh afiyet olsun.bende ara ara içiyorum bi zararı yok dediler ama artık bilmiyorum banada çok iyi geliyor anca rahatlatıyor.

pericim sen elevit kullanıyomusun?yada doktor hangi ilaçları verdi sana?

evet gülüm elevit kullanıyorum ayrıca ecoprin ve demır hapı

ayyyy kılımı bile kıpırdatmammm ne mumu ne isigi ya
takılıcam eve gec gidicem hicccc tenezzul bile etmiycem te buraya yaziyorummmmm.....

iyice sinirlendırmıs senı ama boşver gülüm ya bence inadına sakın olmalısın bırak ya keyfı bılır...hiiiç üstüne düşme ha bide bence normal davran kızgın oldugunu falan anlamasın tamam ugrasma romantıklıkle falan ama bellıde etme.konuyu hiç açma bakalım napıcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…