Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

delüüüüüükaydirigubbakcemile3Allah bebişini versin emi

Aman Belenaycım ,sende hamile kalanlara armutta kaç kalori var diye sor :))))))))
Takma kafana arkadaşım,daha denenecek çok gün var,Allah sağlık versin bizlereeeeeeee
aman hayırlısı olsun kısmette varsa olurkaydirigubbakcemile

bende hamile kalanlara kocanızda kac kalori var nedir bu isin sırrı diycem töbe töbe
töbe töbeekaydirigubbakcemile3

Tövbe tövbeeeeeeeeee
Evet bak buda uzmanlık sorusu :)))))))
sengözlerimebaksanab

Ana soğan kürümü unuttum hemen yapcem,sizede soğan kokcam ama kusura bakmayın.
kız karanfil at ağzına ozaman kokmazsın:sinifsinif:

belenayım gözünüz aydın hayırlı olsun canım...inşallah tez vakitte sende vereceksin o haberi buna inanıyorum ben...yeterki çalışın bu ay :))

kızlar ya benim adetimin bitmesi gerekirken kahverengi lekeler geliyo vee aradada kırmızı yaaa bi aksilik var sankim bu ay karnımda ağrıyo sizce normalmidir?kafama takıldı bu ay bi kere geçde geldi iki gün onun etrkisimi acaba yaa

Canım hamile olabilirsin.
Yerleşme kanaması regl gününe çok yakın oluyor,normal regl oldukdan sonramı lekelenme oldu?

Canım hamile olabilirsin.
Yerleşme kanaması regl gününe çok yakın oluyor,normal regl oldukdan sonramı lekelenme oldu?

evet canım şuan hala kahve erngi lekeler var dün son günümdü son günümde gider biterdi ama bugün hala devam ediyo şimdide karnım ağrıyo kırmızı geliyo arada
sanmam canım yaa daha önce test yapmışstım gecikince.

Canım birkaçgün daha bekle,devam ederse dr.a git derim ben

JJ o kobra varyaaaa canım benim ya ilet ona bende diyorum töbe töbee J

Kızların hepsini çok seviyorum valla duygulandırdın beni belenaycım ya zaten ağlamaya okdar hazırımki bide okuyunca fena oldum.. bakalım dua edin yarında herşey normal seyrinde devam etsin inşallah, görücem tekrar bebişimi, bide tahlillerim mis gibi çıkarsa super olurrrrrr

kızlar fntastikaya sizin mesajlarınızdan kopyldım onun için yazdıklarınızdan birde kobranın töbe töbe diyologlarını kopyaladım neşelensin güzel hamişimiz diye kobracım yukarıdaki mesaj sana töbe töbe:)

merhaba kızlar nasılsınız hemen bi selam veriyim kaçıyım diyorum ahada kaçtım. ! opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…