- 28 Temmuz 2009
- 980
- 0
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #12.541
bende hamile kalanlara kocanızda kac kalori var nedir bu isin sırrı diycem töbe töbe
delüüüüüükaydirigubbakcemile3Allah bebişini versin emiKızlar Lisedeyken aklıma bir muziplik gelmişti.
Arkadaşlarıma tek tek gidip armutta kaç kalori var diye soruyordum,tabi bilmiyorum diyorlardı,bende ozaman gidip başka ayıya soruyım diyordum :))))))) (İşte çocukluk)
Arkadaşlardan biri olayı çakmış soruyu sorar sormaz şu cevabı vermişti :
- Sen git başka ayıya sor (Hesapda kendini kurtaracaktı,benim koptuğum andı ama :)))))))))))
Peki demiştim eheheheeh
aman hayırlısı olsun kısmette varsa olurkaydirigubbakcemileAman Belenaycım ,sende hamile kalanlara armutta kaç kalori var diye sor :))))))))
Takma kafana arkadaşım,daha denenecek çok gün var,Allah sağlık versin bizlereeeeeeee
töbe töbeekaydirigubbakcemile3bende hamile kalanlara kocanızda kac kalori var nedir bu isin sırrı diycem töbe töbe
sengözlerimebaksanabTövbe tövbeeeeeeeeee
Evet bak buda uzmanlık sorusu :)))))))
kız karanfil at ağzına ozaman kokmazsın:sinifsinif:Ana soğan kürümü unuttum hemen yapcem,sizede soğan kokcam ama kusura bakmayın.
kızlar yemeğe çıkmıştım kardeşimin hanımı radı çok güzel bir haber verdi hamileymiş:)))eltimden sonra gelinimizde ikinciye hamileeee:))hani kızlar derler ya evde kaldım diye bende şimdi doğuramadım dicem:)))sağlık olsun ay nasıl sevindim bir bilseniz hüngür hüngür ağladım sevinçten rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu hepimizeeeeeeeee aminn
yarasın kobra.....şifa olsun :)))
Teşekkür ederim arkadaşım,İnş.bi yararı olurda bende önümüzdeki ay hamile kalırım.
Sende,beloşda,esteryada herkez herkezzzzzzz
kızlar ya benim adetimin bitmesi gerekirken kahverengi lekeler geliyo vee aradada kırmızı yaaa bi aksilik var sankim bu ay karnımda ağrıyo sizce normalmidir?kafama takıldı bu ay bi kere geçde geldi iki gün onun etrkisimi acaba yaa
Canım hamile olabilirsin.
Yerleşme kanaması regl gününe çok yakın oluyor,normal regl oldukdan sonramı lekelenme oldu?
evet canım şuan hala kahve erngi lekeler var dün son günümdü son günümde gider biterdi ama bugün hala devam ediyo şimdide karnım ağrıyo kırmızı geliyo arada
sanmam canım yaa daha önce test yapmışstım gecikince.
Canım birkaçgün daha bekle,devam ederse dr.a git derim ben
Peruuuuuuuuuu neredesin yahu ,kayboldun
hayır ben kaybolunca dırdır ediyorsun ama