Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kızlar kimse yokmu yaa bana cvp verecek kızlar yaa yumurta çatlarken kasık ağrısı yaparmı acayip ağrıyo bugün yaa

busecim yumurta catlarken agrı yapar guzelim, bende her ay oluyor bugun kasıklarım patlayacak gibi iki taraflı batıyor... ah garibanlar bos bos batıyorlar iste

günaydın canlarım...evdeyi buğün izinliyim...temizlik günü ilan ettim bu günü :)) 8 kalktım solunun tülerini attım hemen makinaya kocişe kahvaltı hazırladım onu işe yolladım şimdi keyif çayımı içip netteyim azcık...sonra salondan başlayacağım işeee...oofff ooff çok işim va buğün pırıl pırıl olacak her yer ve bol bol kaloriler yanacak en güzel yanıda bu :))))

busecim yumurta catlarken agrı yapar guzelim, bende her ay oluyor bugun kasıklarım patlayacak gibi iki taraflı batıyor... ah garibanlar bos bos batıyorlar iste

Esteryacım canını sıkma ve bence romantik falan olmaya çalışma,çünki nekadar romantik olmak için uğraşırsan uğraş romantik olamazsınız (çünki romantizim zorla olacak bişey değil)
Ayrıca gerçekten vazgeç ve konuyu tamamen kapat ayrıcada normal davran yani öenmli değilmiş ve umrunda değilmiş gibi...
Çünki surat asar tavır yaparsan oda kendini zorlayacak ve zevkide kalmıycak olayın,bence bırakında birbirinizi özleyin.İnan doğrusu bu,bizler herşeyde acele ediyoruz,yapımızda var.Kendini farklı şeylere ada,Sana bir kitap öneriyorum Ayşe Kulin "El Veda" ve peinden"Umut"
Hayatta başaka şeylerde var,yalnızca istediklerimiz peşinde koşarsak diğer güzellikleri,zevkleri fark etmeden yaşlanırız.Sonrada ahhhh genç olsaydım deriz.

günaydın canlarım...evdeyi buğün izinliyim...temizlik günü ilan ettim bu günü :)) 8 kalktım solunun tülerini attım hemen makinaya kocişe kahvaltı hazırladım onu işe yolladım şimdi keyif çayımı içip netteyim azcık...sonra salondan başlayacağım işeee...oofff ooff çok işim va buğün pırıl pırıl olacak her yer ve bol bol kaloriler yanacak en güzel yanıda bu :))))

Günaydın şekerim.
Bol bol kalori yak,kolay gelsin işlerin.Temizlik bitincede beni kahveye çağır olur mu ? :)

KOBRAM canım cok sagol.. dun aksam cok umursamaz davandım ve oldu yalap şalapta olsa, bir haftalık beklemis pörsümüş spermlerde olsa.. bilmiyorum artık.. Hayırlısı.. canım kitap tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim, benim acele etmekteki tek nedenim yasımın 36 olması, su an hamile kalsam 37 de dogurucam, 38 e sarksın istemiyorum, 15 yasind aoglum var utanıyorum da biraz ya...

KOBRAM canım cok sagol.. dun aksam cok umursamaz davandım ve oldu yalap şalapta olsa, bir haftalık beklemis pörsümüş spermlerde olsa.. bilmiyorum artık.. Hayırlısı.. canım kitap tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim, benim acele etmekteki tek nedenim yasımın 36 olması, su an hamile kalsam 37 de dogurucam, 38 e sarksın istemiyorum, 15 yasind aoglum var utanıyorum da biraz ya...

Ya ne utanıcan,ayıp bişey olsa hepimiz bir ayıbın ürünüyüz :))))))))))))))))))))

yok kız koca oglum var ondan utanıyorum, yanımda 16 yasında koca erkek cocuk ve kucagımda bir bebekler gezme fikri komik geliyorda

günaydın kıslarrrr
yasemınım kolay gelsın hayatım...ohhh ne guzel ya evde olmak temızlıkte yapıyo olsa insan...
kobram nası gitti diksiyon bakem.

esterya bak şincik sana burdan kızıcam heeee ne 36 sı ne 37 sı beeee tövbe tövbeeeee daaaa hayatımız yenı baslıyo kısımmmmmmmmmm dellendırme adamııııı

aman ne sıkıcam anımı be boşverrrrrrrrrdimmmmmmmmmm ben
benim acelem yok

yumurta takibine de 97 TL para verdim ya elini cebine atmadı aman bide yok romantik davranmıyormusum .. romantikligimi olur bu isin ya ... milletin bana agzının suyu aıkıyor bu adam naz yapiyor .. niye yumurtlama hafta icine denk geldi diyor bide.. tamam canım dedim bi daha soylerim cmtesi gecesini bekler kendisi...
çok hoşsun ya

esteryacım takma kafana bişi komik falanda olmaz bence ne güzel büyütmüşsün oğlunu şimdi birde bitane cimcime gelir süper olur.

X