Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

sultan geçmiş olsun canım allah bırdaha yasatmasın arkadaslarıma katılıyorum 1 adet dönenımı geçir mutlaka canım .. sonra olur zaten korkma endıselenme

Kızlar hamile kalmadan doğum yapacağım hastaneyi araştırdım :)))))))))))
Tövbe tövbe (der perim buna)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tabiki canım hayırlısı olsun inşallah.
anaaa kobra burda bişey yok gülümm..

kızlar burdada pek yağış yok yaaa

kızlar yemeğe çıkmıştım kardeşimin hanımı radı çok güzel bir haber verdi hamileymiş:)))eltimden sonra gelinimizde ikinciye hamileeee:))hani kızlar derler ya evde kaldım diye bende şimdi doğuramadım dicem:)))sağlık olsun ay nasıl sevindim bir bilseniz hüngür hüngür ağladım sevinçten rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu hepimizeeeeeeeee aminn

hayırlısı olsun tatlım darısı basına ınsallah tez vakıtlerde

Kızlar Lisedeyken aklıma bir muziplik gelmişti.
Arkadaşlarıma tek tek gidip armutta kaç kalori var diye soruyordum,tabi bilmiyorum diyorlardı,bende ozaman gidip başka ayıya soruyım diyordum :))))))) (ışte çocukluk)
Arkadaşlardan biri olayı çakmış soruyu sorar sormaz şu cevabı vermişti :
- Sen git başka ayıya sor (Hesapda kendini kurtaracaktı,benim koptuğum andı ama :)))))))))))
Peki demiştim eheheheeh

Aman Belenaycım ,sende hamile kalanlara armutta kaç kalori var diye sor :))))))))
Takma kafana arkadaşım,daha denenecek çok gün var,Allah sağlık versin bizlereeeeeeee

Esterya napıyon şekerim,Hayat nasıl gidiyor,senin bir evladın vardı demi?
Çocuk yetiştirmek zor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…