- 15 Ocak 2007
- 5.855
- 3
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #12.361
canım yaaa daha iyi ve ilgili çok çok iyi bi dr bulursun inş. :teselli:
kız ben bu ay çalışmadımki topu topu bir kere yaptık:kedi:eh ondada denk gelirmi bilmem sen aylarca her hergün çalış bişey yok ayda bir kere çalış tuttur çok gülerim hee:roflol:belenay çok yanıldın arkadaşım bu ay 3 hamiş olacak :)))) kendini unutma kızdırma beni ...:))))
kız ben bu ay çalışmadımki topu topu bir kere yaptık:kedi:eh ondada denk gelirmi bilmem sen aylarca her hergün çalış bişey yok ayda bir kere çalış tuttur çok gülerim hee:roflol:
güzel kalpli arkadaşım bu ay benim hamiş kalmam mucize olur o yüzden bu ayı es geçtim önümüzdeki maçlara bakıcaz bu sfere deplasmanda oynamıcamkaydirigubbakcemile3kendi evimizde oynadığımız maç bizi zafere götürür:roflol:tabi kırmızı kartı görmezsek:lepi:
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
her şeyde bir hayır vardır canım arkadaşım üzülme dua et rabbim karşına senin için hayırlı olacak doktoru çıkaracak bak gör bende çok araştırdım ama en son birinde karar kıldım hemde hiç tanımıyordum hakkında bişey bilmiyordum dua etttim gittim şimdi çok memnunum doktorumdan her zaman cepten arayabiliyorum ilgili bir kadın içim ısındı doktoruma eğer kısmet olurda hamiş kalırsam yine ona giderim tabi kısmet olursa sende fazla düşünme seç birini kalbini ferah tut gerisi rabbime kalmışkızlar buradaki dr umun tayini çıkmış gidecekmiş ayın 15 inde yeni dr bulmam lazım...o kadar ankara için kafa yordum şimdide buraya yor....ay ben ne talihsiz kızım bu dr konusunda((((
heeee bir kere zaten onuda çalışma olsun diye yapmadık :kedi:adamla denk gelemedik bu ay ben işteyken o evde ben evdeyken o işte o yüzden bir kerecik Allah bereket versin ne yapalım kısmet bir dahaki aylara inşallahkaydirigubbakcemile3kız çok hoşsun ama allahın işi belli mi olur hayırlısı.yalnız koca ayda bi kere mi yaptınız yaffffffffffffkaydirigubbakcemile3
hadiiiiii :roflol: demekki yumurtlamanın belirtisiymiş o :roflol: öğrendiğim iyi oldu :) canım istemezse demekki yumurtlamıyom. yumurtlamıyosam o zaman ilişkiye de gerek yok.. :roflol: yandı kocacım :roflol:Evet canım yumurtlama zamanı cinsel istek artar,akıntı artar,ilişki kolaylaşır :)))))))))))
olur mu olurkaydirigubbakcemile5hayırlısı inşallah
nazlı veletler
banada banada dua etalkisalkisalkis
hoşgeldin canım hdi hayırlısı bakalım 7 ayda çabuck geçer inşallah bir bakmışsın lightlife hamile
herşeyide biliyor bu süslü anacım
ay ben bu ay azmı çalışmışım ne:roflol:ama neyse önümüzdeki ay telafi ederiz artık:kedi:bu arada çarşamba günü smear testi yapılacak çıkan sonuca göre antibiotik tedavisi uygulancak hayırlısı bakalımkafamçokkarıştı
kıs seni unuturmuyum hiç ama sen artıkın bizim demirimizin annesisinŞenizAllahım inşallah demiri kucağına aldığın günleride göstersin ayyy bizede bizede bende merak ediyorum oğluşumuzu annesi:lepi:kıslarrrr nasılsınızzzz bakıyımmmm...
belanayyy tatlımmmm kıs şimdi şu bastakı mesajını okuyodum hanı herkesın halıni hatırını sordugun şimdi isimleri okudum benımkı yok aha dedım bana sormamıs nasılsın dıye ana sonra bı baktım dıkkatımı cekti demir annesı dıyeeee anaaaa çokk mutlu oldum vallahı...süpersin yanii..iyiyiz biz guzelım aynı bıldıgın gıbı ıste...günlerin gecmesını beklıyoruz bakalım hayırlısıyla...
aman canım aralık ocak farketmez sağlıklı olsunda istersen doğunca öğren cinsiyetini ama tabi önceden bil sen yinede bakalım tahminim doğru çıkacakmıdelikafaduldenkızlar meraba nasılsınız?
belenaycım kızım olcak he çok güzel hayırlısı tabide biz artık aralıkta öğreniriz herhalde cinsiyetini :)))
esterya,yasemen bol ve kazançlı çalışmalar dilerim :)) yumurtalar çatlasın ,spremler hücüm etsin inaşllah buayki amişlerimiz olursunuz.
yasemincim daha iyi bir doktor bulursun canım hiç canını sıkma.
pericim bende gün sayılyorum ya hiç geçmiyor sanki ayın 21 de testlerimiz yapılcak benim ve bebişim için çok dua edin sağlıklı olsun :))
dur mutluluk hormonlarını biraz daha hareketlendireyim seninhadiiiiii :roflol: demekki yumurtlamanın belirtisiymiş o :roflol: öğrendiğim iyi oldu :) canım istemezse demekki yumurtlamıyom. yumurtlamıyosam o zaman ilişkiye de gerek yok.. :roflol: yandı kocacım :roflol:
ayyy ne güzel konuştun sen öyleee.. "lightlife hamile" sözü mutluluk hormonlarımı arttırdı sırnaşık şey
canım benim bende sizi seviyorum iyiki tanımışım sizleri iyiki varsınızŞeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şenizkıs belenay topıgın neşesi :) sevıyoruz senı.
gel gündüzleeee gece olalım gel gökyüzünde yıldız olalım seninle anne bebek olalım gel beraber mesut olaaaalım gel artık kollarımaaaaaaaaa gül döktüm yollarınaaaa
buyrunnnnnnnnnbravo bravo alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
buyrunnnnnnnnnsüpersin belenaycım.
canım az yiyorum öle belirli bir diyetim yok sabah kahvaltımı mutlaka yapıp evden öle çıkıyorum öğlen yemeği yiyorum ama ekmek çok çok az birde ara öün mutlaka yapıyorum bir meyve olur leblebi olur yiyorum bol su iç birde ben vaktimolmadığı için yürüyemiyorum akşam takıyorum kulaklığı bir saat oynuyorum:sm_cool:yaptığım bunlar Şenizbeloş sen ne diyeti yapıyosun canım anlatırmısın bana nasıl zayıfladığını acil ihtiyacım var((
kıs seni unuturmuyum hiç ama sen artıkın bizim demirimizin annesisinŞenizAllahım inşallah demiri kucağına aldığın günleride göstersin ayyy bizede bizede bende merak ediyorum oğluşumuzu annesi:lepi:
aman canım aralık ocak farketmez sağlıklı olsunda istersen doğunca öğren cinsiyetini ama tabi önceden bil sen yinede bakalım tahminim doğru çıkacakmıdelikafadulden
dur mutluluk hormonlarını biraz daha hareketlendireyim senin
lightlife hamile:CüvCüv:
eh artık hormonların şaha kalkması lazım seninkaydirigubbakcemile3