Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

belenay kaç kilo verdin canım.. bende diyetteyimde.. ben 9 kilo verdim.. nisandan beri diyetteyim ama bu aralar yani son 3 ay disiplinli şekilde yapamadım.. biraz kilo vermem durdu tabi haliyle :)
kaç kilosun şimdi. kilo vermenin hamile kalmada olumlu etkisi varmış ayrıca.

buyrunnnnnnnnn

buyrunnnnnnnnn

canım az yiyorum öle belirli bir diyetim yok sabah kahvaltımı mutlaka yapıp evden öle çıkıyorum öğlen yemeği yiyorum ama ekmek çok çok az birde ara öün mutlaka yapıyorum bir meyve olur leblebi olur yiyorum bol su iç birde ben vaktimolmadığı için yürüyemiyorum akşam takıyorum kulaklığı bir saat oynuyorum:sm_cool:yaptığım bunlar Şeniz

teşekkür ederim canım benim :)))

pericim artık denk gelmediğimiz için şimdi soruyorum benim göbişim çok erken olmasına rağmen çıkmaya başladı :))) sen ne durumdasın?

ece bende geldim bak.ama hakketen bu topük terkedilmişliği yaşıyo gelen hemen gitmesin diyorum ama bakıyorum herkes kaçmış bende kaçıyorum :emir_bebek:

yasemeen sorma ne güzeldi burası fantastikacım gittiğinden beri topiğin neşesi bitti sanki :KK43:

canlarım evi tasıyamadım ev sahibiyle konustum 575 ten 550 ye indi sonunda zaten artık tasınamam dönümümüzdü gittim kocama laptop aldım parayla :KK70: neyse öle işte bu arada ymurtlama günlerim heralde benim ama öle cok düşmedim üstüne zaten pek keyfim yok bi kac gündür olrsada olur olmasada olur yani sizz napıonuzz bebişler nasılll

kızlar kafaya koydum rejim ve spora başlıyorum artık....yardımcı olun bana olur mu destekleyin beni...sorun didikleyin bu konuda 5 kilo vermem lazım :KK43:(((

canlarım evi tasıyamadım ev sahibiyle konustum 575 ten 550 ye indi sonunda zaten artık tasınamam dönümümüzdü gittim kocama laptop aldım parayla :KK70: neyse öle işte bu arada ymurtlama günlerim heralde benim ama öle cok düşmedim üstüne zaten pek keyfim yok bi kac gündür olrsada olur olmasada olur yani sizz napıonuzz bebişler nasılll

hayalciğim hayırlısı olmuş hakkında bence...taşınmak zor iş ve ekstra maşraf....

evet cnm ii oldu valla

hayırlısı canım hakketen zor iş taşınmak,nerelerdesin sen hayal yaa biz en son birlikte bekliyoduk senle bu ay ne zamanı bekliycen.bu arada iki gün sonra moralin düzelir çalışmadığına pişman olursun bence çalış sen ihmal etme sositososito kaydirigubbakcemile3

hayalcim iyi olmuş canım taşınmaman yeni leptopunuzuda güle güle kullanın.birede yumurtlama günlerinde keyifsizlik istemiyorum.bu topik hamişlerle dolup taşmalı :)) çalışmaya ara vermek yok...

hayalcimm iyi olmus valla hayırlısı olsun ev taşıma tam bi stres valla bu arada yıl dönümünüz de kutlu olsunnnn daha nice seneleree bi yastıkta

ececim son bıhaftadır artık bellı olmaya basladım canım benım göbiş annemde öyle dedı hafta sonu canım hamılelık konmaya baslamıs artık.:)

hakket topıc sessız kaldı ıyıce bende gelıyorum bazen kımse yok gıdıyorum ahhh fantastıkam ahhhh nerelerdesın sen varken buralar hiç ıssız kalmazdı...kaynatıverırdık ortalıgı..

X