Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

ben riske atmayın derim...benim felsefem bu konuda gün aşırı çalışmak adet bitiminden sonra...gerisi allaha kalmış :)))

yasemen ve esterya yumurta tokuşturun :)))bakalım hanginiz hamiş kalacak ben ikinizdende umutluyum çalışın çalışın boş duranı Allah sevmezmiş:)))benim gibi tembel olmayın

Belenaycım walla bende tembellikten sikayetciyim :) kizlar bu yumurta ne zaman catlarya 20 mm oldugunda mı 22 mm oldugunda mı

esterya canım fazla takıntı yapma akışına bırak doktorlar otobüs bekler gibi çocuk beklemeyin diyorlar bu ay kısmetinde varsa hiç merak etme hamiş kalırsın ben inanıyorum canım Allahın izniyle hamiş kalacaksın

esteryacım benim reglin başından say 15.gün çatladı 22 mm olunca çatladı ayrıca.dr um çok iyi dedi yumurtalıkların çok güzel çalışıyo dedi ben ilaçsız takip yapıyorum bu arada sen ilaçla mı ilaçsız mı canım.
inş.belenaycım ağzından bal damliyo hayıırlı sağlıklı veletlerimiz gelsin artık :Saruboceq: ben çalışmaktan da sıkıldım he :eek:

yasemencim banada ilaçsız takip yapılıyor cnm, doktor da bana erken ve guzel gelismis bir yumurta dedi, bakalım yarın aksam ne kadar olacak dun gece 17.3 mm idi, 1 haftadır coraspirinde kullanıyorum zaten folik asidi hic bırakmadık her aksam 3 tane folic plus iciorum. bu sene mart basından beri folik asit kullanıyorum canım. Insallah Allah ikimizede saglıklı hamilelikler hayırlı evlatlar nasip eder. canım peki siz yumurta çatlayana kadar hiç çalışmadınız mı?

olur mu canım çalıştık üç kere galiba ortalama gün aşırı dr c.tesi bugün yada yarın çatlar demişti cuma akşam ve pazar sabah ilişki oldu p.tesi akşam ve salı akşam yine var.ama ilk gittiğimde 14 mm iken de dr çalışma verdi yani sürekli çalıştık hayırlısı inş. canım.yalnız benim dr um corasprini bıraktırdı çatlamaya üç dört gün kala sonra tekrar başla dedi.çatlama döneminde yumurtayı etkileyebiliyo çatladıktan sonra sorun yok devam et dedi canım sen sor dr una bunu CADIARZU

Etmezmiyim hiiç güzelim benim allahım sağsalim kavuştursun bizi bebeklerimize hayırlısıyla.. desene topicte herkes çok meşgul J maşallah, herşey gönlümüzce olur dilerim.. senin smear testinde gayet iyi çıkıcak canım hiç merak etme zaten çok ufak bi işlem o ve sonunda nasıl rahatlıcak için görceksin..

Hani yasmin vardı dış gebelikten endişe ediyodu o noldu gittimi dr a.. sonra kobracığımı ecemide çok özledim.. esterya ve yaseminlede haberleşiyoruz bazen.. periye yazdım ama okumadı sanırım özledim onuda sen slmımı iletirmisin onlarada.. beni yanlız bırakma arkadaşım olurmu, sıkıldıkça yaz bana

kızlar fantastikanın yazdıkları selamı var hepinize:))

siz yazdıkça bana heyecan bastı yumurtalı hatunlar ay buda yemek ismi gibi oldu he he he sanki ben hamile kalacağım gibi heyecanlandım Allahım ikinizinde yüzüne baksın emekleriniz boşa çıkmasın inşallah bu ay iki hamiş olucak sanırsam:))ohh ne bereket ne bereket rabbim hayırla ve sağlıkla göndersin meleklerimizi amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

amiiiiiiiiiin.ay kızlar ne güzel dualar ediyosunuz inş. allahım kabul eder.esteryacım gördün mü sen benim diğer mesajımı coraspirini alma bence dr una sor bi daha ona göre kullan

bu arada fantastikacım yokluğun belli oluyo gerçekten perimiz nerde bu arada yaaaaaaaaa fisfisfis
aaaaaaa kızlar bakın ne hatırladım ben arada sigara içerim tamam mı ama uzun zamandır bebek çalışmaları sebebiyle hiç içmedim.bugün rüyamda bi sigara içiyorum bi sigara içiyorum böööle üstüste ne garipti şimdi hatırladım birden ne demek acaba :uhm:

belenay çok yanıldın arkadaşım bu ay 3 hamiş olacak :)))) kendini unutma kızdırma beni ...:))))

kızlar buradaki dr umun tayini çıkmış gidecekmiş ayın 15 inde yeni dr bulmam lazım...o kadar ankara için kafa yordum şimdide buraya yor....ay ben ne talihsiz kızım bu dr konusunda :KK43:((((

X