Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

ahanda taktınız üçüze kızım hadi dogurdum masraflar nolcak aranızda para toplayıp bez mama ve kıyafet alacakmısınız bakayım
aha utanmasa yardım kampanyası başlatacak :mymeka:yav sen ne karışıyon biz üçüz istiyorsak üçüz o kadar:nazar:bakacaksın tabi hadi hadi Allah verir onların rızkını:hulya:bendeki arsızlığada bakarmısınız :kedi:sen üzülme canı esteryam ben senin üçüzler için bir fon oluştururum sıkma canını sen çatır çatır doğurmaya bakkaydirigubbakcemile3aman yarın bu kız üçüz doğurup kapımın önüne bırakmasınakannehir anam nasıl bakim okadar bebeyekaydirigubbakcemile3

esteryacımm üçüz geicek galiba hıı ayy 1 oğlan 2 kız olsun ne güzel olur birine arasıra belenay bakar birinede bennnn :))

belenaycımm dün çok hoş bi akşam geçirmişsiniz yeğeninle.. yeğenlerde çok tatli oluyor dimi, onlarında yeri bambaşka.. ama allahım hayırlısıyla kendi evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin hepimize.. ocak dediğin ne ki şurda 1 buçuk ay kaaldı.. ve belenaycım lütfennnn şu dönemde sürekl ayaklarını sıcak tut, ben geçen ay havalar daha soğumamışken biile ayaklarımın dibinde sobamı ykmaya başlamıştım, şirkettekiler dalga geçiyolaardı benimle ama ben faydasını gördüm hayatım, aklında bulunsun lütfen
canımsın fantastikam rabbim kalbine göre versin ben artık takmıyorum ne olursa olsun eşimde çok duyarsız olursa olur modunda eee neye çaba sarfedeceğim rabbim hayırlısını nasip etsin ama nasihatlarını kulak arkası yapmam uygulayacağım tatlım bakarsın sürpriz yapar sende çarşambaya aldırmışsın randevuyu hayırlısı olsun tabi garanti olsun canım pıt pıt pıt ayyy şimdiden heyecan bastı duyacaksın inşallah ve gelip burda bizimle bu sevinci paylaşacaksın inşallah:Saruboceq:

günaydın kızlar haftasonu girip yazmaya fırsat olmadı yaa

test yaptım negatifti tabii ki şaşırmadım ama 2 gün boyunca mide bulantısı çektim ve hiç regl belirtim

yoktu işte o zaman bi test daha mı yapsam diye düşündüm ama bugün regl oldum

çok şükür bulantılarım azaldı ama feci ağrılar çekiyorum... :KK43:

eee sizlerden naber ?

he bu arada çizelgeler konusunda bi uzlaşmaya varılmış artık konulabikcekmış kızlar konu da şurada

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=9962092#post9962092

ayy esteyammm benim inşallah ama salıyı rteledik çarşambaya :)) ben salıya izin almak istemedim.. akşam gideyim dedim e randevuyu değiştirince çarşambaya kaldı aslında bence dahada iyi oldu saı sabahı yerine çarşamba akşamı, neredeyse 2 gün, 6+3 olucaz o gün daha garanti olur bence dimi.. allahım hayırlısıyla bi duysam minik kalbinin sesini merak ediyorum çok nasıl bişey olduğunu :))

fantastikcim ne güzel ya Allah ım inşallah sağlıkla kucaklamanı da nasib eder

e tabi git bi önce pıt pıt kalbinin sesini duy "annecim ben buydayım" desin o zaman

aa evet ben gerçekten hamileyim fln oluyo zaten insan :)

günaydın canlar nasılsınız bakalım güzel ve bol hamişli bir hafta olsun inşallah
esteryam oh maşallah büyüyor yumurtalar hadi hayırlısı
yasemin nazlı kelebek nasılsın
eceyas
fantastika
birperi güzel hamişler sizede günaydın
yasemen,yasmin sizede günaydın
ay_she hayırlısı olsun canım ya önümüzdeki ay kısmetse insan hastalanmazsada çalıcak gibi oluyor her regl yeni umut demektir

Kizlar dun adetimin 8. gunu idi dr a gittim. sag yumurtalıgımda 13 mm yumurta gelşismis. erken yumurtlamıssın dedi dr, takip yapacak bugun tekrar gidecegim :) acaba caksır otumu bu kadar cabuk gelistirdi yumurtamı kızlar ya :) :) :)

ahh canım aahhh ben sana dememişmiydim gün aşırı beraberlik diye...bak bi bildiğimiz var mış canım :)) sen dinleme beni :dilcikar:

günaydın canlarım...sabah adet oldum ve çok ağrım var hemen ağrı kesici aldım ama bakalım :KK43:(((

günaydın canlar nasılsınız bakalım güzel ve bol hamişli bir hafta olsun inşallah
esteryam oh maşallah büyüyor yumurtalar hadi hayırlısı
yasemin nazlı kelebek nasılsın
eceyas
fantastika
birperi güzel hamişler sizede günaydın
yasemen,yasmin sizede günaydın
ay_she hayırlısı olsun canım ya önümüzdeki ay kısmetse insan hastalanmazsada çalıcak gibi oluyor her regl yeni umut demektir

ay_she hayırlısı olsun canım...bu ay bol bol çalışırsın ...:))

inşallah inşallah ta ya kızlar bu garip bişey değil mi günüm geçiyor 1 damla kan

2-3 gün adet yok sonra aşırı ağrı ve bulantı

birde bu ay arada bi afedersiniz ilişki sonrası ağrısız pembemsi kan ne oluyo

anlayamadım üşütmekten mi olur neden olur öyle işte reglim bitsin bi gidicem doktora gene

Kızlar günaydın
Cuma günü kardeşimle kontrole gittik.Bir tanede kız yeğenim oluyor:)))))
Cuma bizde kaldı ,Cumarteside birlikte onlara gittik,biz orda kaldık:))))))))
Pazar akşamı geldik.Topiğe giremedim,geçmişi okudum..
Pericim Demir Beyi öpüyorum,Allah hayırlı doğum nasib etsin ınş.canım.
Fantastikacım akşamları mutlaka topiğe uğraaaa
Belenaycım az kaldı biraz sabret
Hepinizi öpüyorum kızlar

Kobracığım gözünüz aydın olsun...sağsağlim dünyayay gelir inşallah yiğeninm...darısı bizlerin ve tüm isteyenlerin olsun :)))

kızlar şimdi biz bu ay sadece bir kere yaptık:kedi:bi türlü denk gelemedik hani diyom benim hamile kalma ihtimalim nedir yüzde kaç kaydirigubbakcemile3ayy ne soru ama:roflol:bence yüzde bir ama niye böle düşündüm bilmem laelaelaelaelae

selam kızlar herkese iyi haftalar ben şimdi yine dr a gitcem bu arada yumoşum c.tesi günü 21 mm olmuştu dr bugün çatlar heralde dedi bakalım çatlamış mı dua edin kızlar ya...reglime 12 gün var böyle az kalınca bana geliyolar sabır sabır sabııııııııııır hepinizi örüyorum şekerler opuyorumnanaktan.esterya benimde bu ay erken gelişmişti ilk baktığında drum ooooooo 14 mm dedi bu bi işaret mi dersin zemuszemus bakarsın birlikte hamiş oluruz :Saruboceq:

yasemennnnnnnnn agzından bal damlıyor kızzz, insallah canım ya.. peki dr cmtes ve pazar mı ilişli verdi?

X