Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

bişey sorucam.. insan yumurtaları oluşmaya başladında yani bereketli günlerinde :) cinsel isteği artarmı??? varmı bir bilgisi olan bu konuda..

belenay ,belli olmuyor. 1 defa 10 defa denk gelirse 1 keree ile de oluyor. benim ki öyle olmuştu. eşim mersindeydi yumurtlama dönemi. 1 kere denk geldik. bende umutsuzdum olmayacak sadece 1 kere çalışabildik diye. hiç beklemiyordum günüm geçti test bile yapmak aklıma gelmedi. belirtimde hiç olmadı 3 günüm geçince bir test yap dediler baktım ki hamileymişim. süpriz olmuştu bana.
olur mu olurkaydirigubbakcemile5hayırlısı inşallah

beklemediğimiz aylarda geliyor zaten meleklerimiz.....:ecrin_bebek::emir_bebek:
nazlı veletler

birperim elini karnına koy bana dua et guzelim ya meleginin yuz suyu hurmetine kabul olurda bende hamile kalırım
banada banada dua etalkisalkisalkis

nasılsınız kızlar? pek gelemiyorum buraya.. bu arada korunma süremin 12 ayından 5 ayı geçti 7 ayı kaldı :)
hoşgeldin canım hdi hayırlısı bakalım 7 ayda çabuck geçer inşallah bir bakmışsın lightlife hamile

Evet canım yumurtlama zamanı cinsel istek artar,akıntı artar,ilişki kolaylaşır :)))))))))))
herşeyide biliyor bu süslü anacım:nazar:

ay ben bu ay azmı çalışmışım ne:roflol:ama neyse önümüzdeki ay telafi ederiz artık:kedi:bu arada çarşamba günü smear testi yapılacak çıkan sonuca göre antibiotik tedavisi uygulancak hayırlısı bakalımkafamçokkarıştı

aranızda hiç aşılama yaptıran oldu mu. ben düşünüyorum ama bazılarıda aşılanma ile oyalanma diyorlar. sayı hareketlilik normal ama morfoloji%6 eşimde. şaşırdım.

harikamla mesajlaştık selamı var hepinize...heyecanal çarşambayı bekliyormuş onun dışında iyiyim diyor :))))

aranızda hiç aşılama yaptıran oldu mu. ben düşünüyorum ama bazılarıda aşılanma ile oyalanma diyorlar. sayı hareketlilik normal ama morfoloji%6 eşimde. şaşırdım.

yaptırmadım ben canım...bakalım ankaradaki dr ne diyecek bize ona göre gerekirse tüp bile yaparım .......

olur mu olurkaydirigubbakcemile5hayırlısı inşallah

nazlı veletler

banada banada dua etalkisalkisalkis

hoşgeldin canım hdi hayırlısı bakalım 7 ayda çabuck geçer inşallah bir bakmışsın lightlife hamile

herşeyide biliyor bu süslü anacım:nazar:

ay ben bu ay azmı çalışmışım ne:roflol:ama neyse önümüzdeki ay telafi ederiz artık:kedi:bu arada çarşamba günü smear testi yapılacak çıkan sonuca göre antibiotik tedavisi uygulancak hayırlısı bakalımkafamçokkarıştı

canım smear kanser teşhisi için yapılan bir test antibiyotikle alakası olmamamsı lazım .....

sadece kanser için değil, enfeksiyon varsa mantar varsa bunlarda smear de çıkıyor. ona göre veriyorlar antibiyotik yada fitil.
arencim haklı yasemincim doktorum akıntın var yara var smear sonucuna göre antibiotik aşlarız demişti bakalım inşallah hayırlısı olur:Saruboceq:

günaydın canlarım..hayırlı ve güzel bir gün diliyorum hepinize...ben uykuluyum azcım açılmam lazım ama nasıl....:))

Gunaydın kızlar, Gunaydın yasom.. dun aksam tekrar dr a gititm 17.3 mm olmus benim yumos carsamba persembe catlar sanırım teyzeleri :) :) :)

herkese günaydın kızlar bende dün gittim esteryacım benimki çatlamış ,dün gece ve bu gece üstüste ilişki verdi biri gitti kaldı biri :kedi: yaf bu işi biri diyipte yapmak ne garip oluyomuş bu arada bana gına geldi bu gece de geçsin bi süre yapmıycam kaydirigubbakcemile3

yaw sorma yasemencim benim kociste yumurtlama gununu bekliyor 5 gecedir carsamba gecesine odaklandı.. diyorum tazelemek lazım ama dinlemiyor :) bi yerde okudum 5 gunden sonra spermler ölüyormus napçam bilmiyorum

ya öle sadece ogüne odaklanmayın günaşırı öneriyo dr sizin dr gün veriyo mubiz bu ay yapa yapa bi hal olduk,sperm kalitesi için ara verdiyolar ama bigün yeterli oluyo hatta dr um iki gün üstüste verdi şaşırdım ben bi de bana hemen kalkma yıkama felan dedi hep derlerdi de dr diyince şaşırdım biraz :emir_bebek:

günaydın hepinize güzel bir gün diliyorum
yasemin uyu kuzum uyu benim yerimede uyu
esterya canım kocaman oldu kız yumoşların maşallah hadi hayırlısı inşallah bu ay tarifsiz bir sevinç var içimde bide heyecan bakalım bu ayın şanslı hamişi kim olacak ben esterya diyorum ama yaseminde atak yapabilir :))
kobracım canım nasılsın süslüm benim
fantastikam yok yine her zamanki gibi ama olsun kalbimiz onunla
ececik güzel hamiş sen nasılsın kızımız nasıl diyesim geldi bende yazdım içimden kız geçti ama hyırlısı tabi:))
demirimizin annesi sen nasılsın canım
yasemeen günaydın sanada sen nasılsın
yasmin nerelerde görünmüyor
skorpiyon uğramaz oldu artık
izmirhayal de yok
tugbamurat zaten unuttu bizi:KK43:
kaçak sayımız fazla kızlar arada bir gelip iyiym deyin merak etmeyelim

esterya ve yasemen gözünüz aydın çalışın çalışın :)))) bu ay yakalarsınız inşallah :))) dualarım sizinle...

belenayım ben korunuyorum canım atak falan yapamam:KK43: aralığın ilk hafatsı dr agideceğim inşallah ona göre yol alacağız...ben şansımı sizlere devrediyorum bu ay...

yasemencim biz enyisi bu aksam bi calısalım yarın doktor bakar perşembe sabahı yine calısırız bari, cunku sanırım benim yumurta perşembe çatlar

X