- 4 Şubat 2009
- 8.728
- 40
- Konu Sahibi tugbamurat
- #12.321
yine kimse yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bişey sorucam.. insan yumurtaları oluşmaya başladında yani bereketli günlerinde :) cinsel isteği artarmı??? varmı bir bilgisi olan bu konuda..
olur mu olurkaydirigubbakcemile5hayırlısı inşallahbelenay ,belli olmuyor. 1 defa 10 defa denk gelirse 1 keree ile de oluyor. benim ki öyle olmuştu. eşim mersindeydi yumurtlama dönemi. 1 kere denk geldik. bende umutsuzdum olmayacak sadece 1 kere çalışabildik diye. hiç beklemiyordum günüm geçti test bile yapmak aklıma gelmedi. belirtimde hiç olmadı 3 günüm geçince bir test yap dediler baktım ki hamileymişim. süpriz olmuştu bana.
nazlı veletlerbeklemediğimiz aylarda geliyor zaten meleklerimiz.....:ecrin_bebek:
banada banada dua etalkisalkisalkisbirperim elini karnına koy bana dua et guzelim ya meleginin yuz suyu hurmetine kabul olurda bende hamile kalırım
hoşgeldin canım hdi hayırlısı bakalım 7 ayda çabuck geçer inşallah bir bakmışsın lightlife hamilenasılsınız kızlar? pek gelemiyorum buraya.. bu arada korunma süremin 12 ayından 5 ayı geçti 7 ayı kaldı :)
herşeyide biliyor bu süslü anacımEvet canım yumurtlama zamanı cinsel istek artar,akıntı artar,ilişki kolaylaşır :)))))))))))
aranızda hiç aşılama yaptıran oldu mu. ben düşünüyorum ama bazılarıda aşılanma ile oyalanma diyorlar. sayı hareketlilik normal ama morfoloji%6 eşimde. şaşırdım.
olur mu olurkaydirigubbakcemile5hayırlısı inşallah
nazlı veletler
banada banada dua etalkisalkisalkis
hoşgeldin canım hdi hayırlısı bakalım 7 ayda çabuck geçer inşallah bir bakmışsın lightlife hamile
herşeyide biliyor bu süslü anacım
ay ben bu ay azmı çalışmışım ne:roflol:ama neyse önümüzdeki ay telafi ederiz artık:kedi:bu arada çarşamba günü smear testi yapılacak çıkan sonuca göre antibiotik tedavisi uygulancak hayırlısı bakalımkafamçokkarıştı
canım smear kanser teşhisi için yapılan bir test antibiyotikle alakası olmamamsı lazım .....
arencim haklı yasemincim doktorum akıntın var yara var smear sonucuna göre antibiotik aşlarız demişti bakalım inşallah hayırlısı olur:Saruboceq:sadece kanser için değil, enfeksiyon varsa mantar varsa bunlarda smear de çıkıyor. ona göre veriyorlar antibiyotik yada fitil.