Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

Ayy canımm kıyamam sanaa ağlama yaa bebişide üzme hamileyken çok hassaslaşırmış insan bende biraz önce sinirden ağladımmm :) bebişinin cinsiyetini bende çok merak ediyorum ama içime erkek gibi doğdu benim:)

:)) daha öncekı kontroldede erkege benzetmıstı doktorum ama bakalım artık yeterkı saglıklı olsun yavrum baska bısey ıstemıyorum şu anda...

birperi
eceyas
kobra
esterya
yasmin
yasemin(nazlı kelebekim)
kızlar kendi derdimden sizleri sormayı unuttum kusura bakmayın nasılsınız bakalım fantastikadanda mesaj gelmiş bende rahatladım bir kişi eksik oldumu nasıl hissediliyor yokluğu çok alışmışız birbirimize
bu arada doktoru aradım adet olmuşsun yarın gel hormon testlerini yapalım dedi smear sonrya kalsın dedi telaş etme hormon sonuçları ne çıkacak ona göre davranırız dedi bakalım kısmet

yasmin canım seninde inşallah herşey yolunda gider meleğini görürsün
birperi canım güzel haberlerini bekliyorum
kobra canım benim süslüm doktor fitilden olmaz dedi hormonla alakalıdır dedi ama ilaç evde eve gidince yazarım adını sana
esteryam canım çalış çalış olacak bu azimle sen futbol takımı bile kurarsın canım arkadaşım:))
ececim güzel hamiş sen nasılsın bakim
fantstika ne yani artık kadınlar kulübüne giremiyecekmisin yoksa geçici bir sorunmu ya çok üzülürüm yoksa:KK43:
oyy kelebeğim sanada kocaman sevgilerimi gönderiyorum
yüraği güzel arkadaşlarım benim iyiki varsınız rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah amiiiiiiiiiiiiiiin

belenaycım bende iyiyim canım pek bir sıkıntı yok ,bu aralar bel ağrım arttı ekstra olarak onun dışında herşey aynı.

sende biraz olsun rahatlamışsındır.boşuna üzüyosun kendini sen sağlıklı ve doğurgan bir kadınsın ve en kısa zamanda bebişin sana gelecek lütfen moral bozmak,umut yitirmek yok tamammı.

birperi
eceyas
kobra
esterya
yasmin
yasemin(nazlı kelebekim)
kızlar kendi derdimden sizleri sormayı unuttum kusura bakmayın nasılsınız bakalım fantastikadanda mesaj gelmiş bende rahatladım bir kişi eksik oldumu nasıl hissediliyor yokluğu çok alışmışız birbirimize
bu arada doktoru aradım adet olmuşsun yarın gel hormon testlerini yapalım dedi smear sonrya kalsın dedi telaş etme hormon sonuçları ne çıkacak ona göre davranırız dedi bakalım kısmet

yasmin canım seninde inşallah herşey yolunda gider meleğini görürsün
birperi canım güzel haberlerini bekliyorum
kobra canım benim süslüm doktor fitilden olmaz dedi hormonla alakalıdır dedi ama ilaç evde eve gidince yazarım adını sana
esteryam canım çalış çalış olacak bu azimle sen futbol takımı bile kurarsın canım arkadaşım:))
ececim güzel hamiş sen nasılsın bakim
fantstika ne yani artık kadınlar kulübüne giremiyecekmisin yoksa geçici bir sorunmu ya çok üzülürüm yoksa:KK43:
oyy kelebeğim sanada kocaman sevgilerimi gönderiyorum
yüraği güzel arkadaşlarım benim iyiki varsınız rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah amiiiiiiiiiiiiiiin

ben iyiyim kuzum çok şükür ama sabah o smilleri görünce üzüldüm...çok güzel demiş dr un yarın baktır bakalım canım...sende iyiki varsın canım benim.....sevgilerimi yolluyorum sana opuyorumnanaktan

canımmmmmmmm saolll inşallah görürüm inş. seninde güzel haberlerini beklioruz we inş. yakında bebiş haberlerinide alırız..
sağol canım gönülden amiiiiin diyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
belenaycım bende iyiyim canım pek bir sıkıntı yok ,bu aralar bel ağrım arttı ekstra olarak onun dışında herşey aynı.
ececim olsun buda hamile olduğun kanıtı doğum yapınca hepsi geçecek merak etme rabbim hayırla ve sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin inşallah

sende biraz olsun rahatlamışsındır.boşuna üzüyosun kendini sen sağlıklı ve doğurgan bir kadınsın ve en kısa zamanda bebişin sana gelecek lütfen moral bozmak,umut yitirmek yok tamammı.
biraz daha rahatım canım bakalım hormonlarda bi sorun varmı aman artık varsada yoksada inan çok yoruldum hayırlısı olsun

selam kızlar nabersiniz?
hoşgeldin canım kaçak nerelerdesin senŞeniz

X