Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

walla canım yaa bi doktor insana böle yaparmı yaa:KK43:

bak canım burada tecrübelerimizi paylaşıyoruz inan profosör oldum araştıra araştıra ee malum sağlıkçıyımda..gebeliğin en önemli ve ilk başlardaki bulgusu bence betanın ikiye katlaması...daha sonra 5-6 haftada kese görünmesi...ve yolk sac adında bir oluşum var onuda görmek önemli bebeğin oluştuğunu yada oluşacağını yada sağlıklı olduğunu gösteren...şimdi sen stres yapma beklemekten başka yapacak bişey yok...48 saat dolunca git bir kan daha ver ona göre plan yaparsın...

bence ondan. bu değer güzel bir değer ama ultrason için çok az en 1000 yada 1500 olması gerekiyorki gözüksün.o yüzden bence çok stres yapma ama bugün kan ver bence çünkü en erken takip yöntemi bu.

hayırlısı artık canım tek duam bişi çıkmasın artık..

çok canım sıkkın çok herşey güzel dedi doktor ama salı günü az miktarda kan geldi önemsemedim belki yumurtalar çatlıyordur dedim dün kanamam biraz daha arttı bugünde sanki adet oluyorum gibi kanmam var dün smear olacaktı bilgisayalra bozukmuş kayıt yapmadılar bu güne kalmıştı doktor ararsam gel demişti bugünde aramadı zaten arasada yapmaz herhalde bu kanamayla kızlar ya niye böle oldu ben şimdi adetmi oldum daha 15 gün varyani bitti 7-8 gün oldu biteli hiç bişey yolunda gitmiyor galiba erken menepoza giriyorum iyice şaştı benim regl ben bebek işinden vazgeçtim sağlığımda gidiyor eldenmafoldumben

çok canım sıkkın çok herşey güzel dedi doktor ama salı günü az miktarda kan geldi önemsemedim belki yumurtalar çatlıyordur dedim dün kanamam biraz daha arttı bugünde sanki adet oluyorum gibi kanmam var dün smear olacaktı bilgisayalra bozukmuş kayıt yapmadılar bu güne kalmıştı doktor ararsam gel demişti bugünde aramadı zaten arasada yapmaz herhalde bu kanamayla kızlar ya niye böle oldu ben şimdi adetmi oldum daha 15 gün varyani bitti 7-8 gün oldu biteli hiç bişey yolunda gitmiyor galiba erken menepoza giriyorum iyice şaştı benim regl ben bebek işinden vazgeçtim sağlığımda gidiyor eldenmafoldumben

allah korusun canım o ne biçim laflar yaa...bence sen ara dr u ve durumunu anlat canım bakalım ne diyecek ona göre yol alırsın.....

belenayım güzelimm doktor sana hersey yolunda demedımı ilac verd sonra büyük bı ıhtımalle verfdıgı ılactan kaynaklandı guzelım ya..neden sıkıyosun sen canını..git tekrar doktoruna yada ara böle böle oldu de..mutlaka bısey söyleycek

belenaycım ne demek menopoz ya.doktorunu bir arasan bakalım ne dicek belki olması gereken bir süreçtir yani hap falan vermişti sana

fantastikama sms yazdım cevap yokkk....
ya nasıl bir duygu bu sanki kardes gibi olmusuz ... ondan bir cevap almadan rahat edemiycem simdi..

fantastikama sms yazdım cevap yokkk....
ya nasıl bir duygu bu sanki kardes gibi olmusuz ... ondan bir cevap almadan rahat edemiycem simdi..

iyi yapmışsın canım inan aklımdan geçiyordu benimde malum hamiş daha çok merak ediyoruz...cevap gelince bizide haberdar et...

sağolun canlarım ya iyiki varsınız ama canım çok sıkılıyor niye böyle oluyor ben bebek için herşeyi yapıyorum o benden uzaklaştıkça uzaklaşıyor offf sinir oldum doktorda cevap vermiyor kızlar verdiği fitil böyle bir kanama yaparmı acaba iki taneydi iki gün kullandım ama yan etkilerinde öle bişey yazmıyor bugünde bekliyeceğim yarın hastaneye gider bizzat görüşürüm Allahım yardım etsin ya bide sinir küpüyüm sanki adet olcakmışım gibi offffffffffffffffff

belenaycım geçmiş olsun canım kendini stere çok sokma stresdende kanman olabilir hem ne menopozu daha allah korusun aklına kötü şeler getirme

sağolun canlarım ya iyiki varsınız ama canım çok sıkılıyor niye böyle oluyor ben bebek için herşeyi yapıyorum o benden uzaklaştıkça uzaklaşıyor offf sinir oldum doktorda cevap vermiyor kızlar verdiği fitil böyle bir kanama yaparmı acaba iki taneydi iki gün kullandım ama yan etkilerinde öle bişey yazmıyor bugünde bekliyeceğim yarın hastaneye gider bizzat görüşürüm Allahım yardım etsin ya bide sinir küpüyüm sanki adet olcakmışım gibi offffffffffffffffff

canım o fitiller bazen yara yapabiliyormuş belkide ondan kanama wardır

X