- 15 Ocak 2007
- 5.855
- 3
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #11.821
günaydın kızlarrr..
dün gittik dr a keseyi gördük çok şükür.. son adetimle uyumluymuş kese kalp atımı için erken dedi dr haftaya salı gidicem bazı kan tahlilleri için, işte kan sayımı toksoplazma başka bişeyler daha saydı ama unuttum :)) belki kalbinide duyarız ogün..
canlarım benim ya çok teşekkür ederim nolur dua etmeye devam edin olurmu bu bir hafta nasıl geççek bilmiyorum
ay birde soruyomusun canııımmm...:) tabikide stresssiz sakin ve bol bol dua ederek:))):Saruboceqpuyorumnanaktan
fantastıkacım cok sevındım tatlım bak işte bukadar..haftayada kalp atıslarıııı tamammmm... bende de aynı böle olmustu ıste önce mınıcık kesecık sonra da kalp atısları sonra gelsın gerisi hayırlısıyla saglıkla....rahat ol guzelımmm inan bana rahat oldukca hersey de yolunda gıdıyor inan bana...
iş konusundada madem gönlüne göre değil...tam şu hamılelık aşamasında zorlanacaksın..amannn boşverrr nasılsa şuan bi işin var..önemlı olan bebeğin senın huzurun ...takma kafana...hersey bısekılde halledılır....
fantastıkammm dogum ne zamana gelıcek şimcikkkk
:)) inşallah hayırlısıyla temmuz başı gibi.. allahım sağsalim kucağıma almayı nasip etsinn
fantastikam gözümüz aydın çok mutlu oldum canım ben biliyodum zaten haftaya salıda kalbini duyucaksın inan sağlıklı sıhhatlide bi hamişlik dönemi atlatacaksın ben inanıyorumm çok mutlu oldum yaaaaaazemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemusgünaydın kızlarrr..
dün gittik dr a keseyi gördük çok şükür.. son adetimle uyumluymuş kese kalp atımı için erken dedi dr haftaya salı gidicem bazı kan tahlilleri için, işte kan sayımı toksoplazma başka bişeyler daha saydı ama unuttum :)) belki kalbinide duyarız ogün..
kızlar eve geldim iş görüşmesi benim açmdan olumlu değildi.. sık sık mesai varmış akşam kalıyomuşsun cmt çalışıyosun belki pazarlarıda yani iş çok yoğun bu anlamda yani bana gelmez.. allah mecbur bırakmasın tabiki ama şimdki işimi bırakmaya değmez.. hoş şimdiki işiminde ne olacağı belli değil çok durgun gidiyo işler ama çıksamda bigün burdan başka iş bakarım bende.. offf düşünmek istemiyorum bu kadar iileriyi zaten.. iş, eşten sonra en önemli sseçim ve ben orda mutlu olamam bu kesin..
aminn canım inşallah hadı bakalım...
iğne ben kanama gecırdıgımde vermıstı doktorum ..durphon mu duphonmu bak sımdı adını hatırlayamadım..düşük önleyıcı 2 ser gun arayla...progestan ıcerıklıydı...ayrıca progestan verdımı canım.?
amiiiiin inş. canım.kızlar ben şimdi çok ağır bi grip geçiriyorum bu ay hamile kalsam bebeiş olumsuz etkilenir mi acaba?yumurta takibi yapıyoruz ya dün ilişki günümüzdü eşimi ikna edene kadar canım çıktı,yok hastasın sen daha önemlisin bi daha ki ay olsa noolur felan.baktı olmıycak heralde bebek olumsuz etkilenir sende hastasın ya felan dedi kafam karıştı kafamçokkarıştı bi bilgisi olan var mı?
amiiiiin inş. canım.kızlar ben şimdi çok ağır bi grip geçiriyorum bu ay hamile kalsam bebeiş olumsuz etkilenir mi acaba?yumurta takibi yapıyoruz ya dün ilişki günümüzdü eşimi ikna edene kadar canım çıktı,yok hastasın sen daha önemlisin bi daha ki ay olsa noolur felan.baktı olmıycak heralde bebek olumsuz etkilenir sende hastasın ya felan dedi kafam karıştı kafamçokkarıştı bi bilgisi olan var mı?
fantastikam gözümüz aydın çok mutlu oldum canım ben biliyodum zaten haftaya salıda kalbini duyucaksın inan sağlıklı sıhhatlide bi hamişlik dönemi atlatacaksın ben inanıyorumm çok mutlu oldum yaaaaaazemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
canım benim şimdi sen bebişi düşün boşver okadar ileri elbette düşünme yani stres yok düşünme bu kadaryaaalmaz:
ya iğnenin adı progeton dupon mu ay öyle bişeyler :) cuma ve pzt birer tane daha olucam, ama progestan vermedi bu yeterliymiş.. off korkuyorum biraz pericim ya allahım bi duysam kalbini.. sana ilk muaynende ne demişti dr. keseyi görünce aynı şeylerimi söyledi acaba hatırlıyomusun
canım evet hatta ilk gittiğimde minicikti yenı olusmaktaydı doktora test yaptım pozıtıf cıktı demıstım oda bakalım eger göremezsek kandan tahlıl ısterımdemıstı sonra alttan muayene ettı ve görmustu.daha cok yenı dedı... 10 -15 gun sonra gel demıstı..ozaman kalp atımını da görmustuk tatlım...keseyı görunce ben rahatlamıstım..çünkü agrım falan vardı kasıklarımda korkup duruyodum hatırlıyomusun dış gebelıkse öleyse böleyse falan dıye...az panık olmamıstım burda...siz rahatlatıyodunuz benı hep..keseyı gördun tamam artık rahat ol..