Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

canım canıımm...inan çok mutlu oldum...herşey yolunda gidecek bu sefer fantastikam...

inşallah yasemincimm hiç aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum.. çok şükür keseyi gördük buda önemliydi benim için, allahım kalbinide duymaı nasip etsin

ay birde soruyomusun canııımmm...:) tabikide stresssiz sakin ve bol bol dua ederek:))):Saruboceqpuyorumnanaktan

Şeniz canım arkadaşım benim teşekkür ederim, şıp diye geçsin bu hafta.. bencede çok sakin geçiricem bu haftayı evde olduğumda hep yatıp dinlenicem opuyorumnanaktan ..

Son düzenleme:
çok sevindim fantastikacım inş. haftay bebişinin kalbini de duycaksın,çok heyecanlanıyorum ya her hamilelik haberi ve güzel haberlere sositososito hayırlısıyla hepimize nasib olsun inş. :Saruboceq:

fantastıkacım cok sevındım tatlım bak işte bukadar..haftayada kalp atıslarıııı tamammmm... bende de aynı böle olmustu ıste önce mınıcık kesecık sonra da kalp atısları sonra gelsın gerisi hayırlısıyla saglıkla....rahat ol guzelımmm inan bana rahat oldukca hersey de yolunda gıdıyor inan bana...

iş konusundada madem gönlüne göre değil...tam şu hamılelık aşamasında zorlanacaksın..amannn boşverrr nasılsa şuan bi işin var..önemlı olan bebeğin senın huzurun ...takma kafana...hersey bısekılde halledılır....

aminn pericim inşallah haftaya duyarım kalbini.. dr bide iğne verdi 3 tane 1 hafta içinde vurdurucam hepsini.. dün oldum bi tanesini sanada vermişti galiba dimi düşüğü önlmek için biraz riskliyim sanırım
iş konusundada aynen pericim herşey olacağına varır.. stres olmak istemiyorum işe isteyerek gidip gelmek istiyorum.. ama işte burdada işler çok durgun yılsonunda bişeyler olacak sanırım ve piyango banada çıkabilir en son giren benim ama olsun inan umrumda değil bende hamileliğimi evde geçiririm :)) sonra bakarım başka bi iş..

aminn canım inşallah hadı bakalım...

iğne ben kanama gecırdıgımde vermıstı doktorum ..durphon mu duphonmu bak sımdı adını hatırlayamadım..düşük önleyıcı 2 ser gun arayla...progestan ıcerıklıydı...ayrıca progestan verdımı canım.?

:)) inşallah hayırlısıyla temmuz başı gibi.. allahım sağsalim kucağıma almayı nasip etsinn

amiiiiin inş. canım.kızlar ben şimdi çok ağır bi grip geçiriyorum bu ay hamile kalsam bebeiş olumsuz etkilenir mi acaba?yumurta takibi yapıyoruz ya dün ilişki günümüzdü eşimi ikna edene kadar canım çıktı,yok hastasın sen daha önemlisin bi daha ki ay olsa noolur felan.baktı olmıycak heralde bebek olumsuz etkilenir sende hastasın ya felan dedi kafam karıştı kafamçokkarıştı bi bilgisi olan var mı?

fantastikam gözümüz aydın çok mutlu oldum canım ben biliyodum zaten haftaya salıda kalbini duyucaksın inan sağlıklı sıhhatlide bi hamişlik dönemi atlatacaksın ben inanıyorumm çok mutlu oldum yaaaaaazemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

canım benim şimdi sen bebişi düşün boşver okadar ileri elbette düşünme yani stres yok düşünme bu kadaryaaalmaz:

ya iğnenin adı progeton dupon mu ay öyle bişeyler :) cuma ve pzt birer tane daha olucam, ama progestan vermedi bu yeterliymiş.. off korkuyorum biraz pericim ya allahım bi duysam kalbini.. sana ilk muaynende ne demişti dr. keseyi görünce aynı şeylerimi söyledi acaba hatırlıyomusun

zannetmiyorum yasemencim ya belkide sen şuan grip değil soğukalgınlığısındır.. ishal kusma falan varmı sende bide yüksek ateş.. ilaç falan alıyomusun..

canım geçmiş olsun dikkat et kendıne...eğer şimdi ağır bir grip geçiriyorsan ilacda kullanırsın..gercı hanı daha ilişki falan olmamıs ama tam bılemıyorumkı sonucta vücut bitkin düşmüştür..ilaç kullanırsanda tabı ertelemende fayda var bana göre ben 1,5 aylık hamıle ıken agır bır grip gecırmıstım ilac falan hıc bısey kullanamamıstım...zor duzelmıstım...bide doktorumda panıktı..eyvah falan demıstı bana baya korkmustum yanı...o yüzden istersen vücut toparlasın kendını daha ıyı olur sonra denemen canım

teşekkür ederim fıstığım benim inşallah duyucam kalbinide o zaman bi oh çekicem.. allahım hepimize nasip etsin anne olmayı.. iş konusunda haklısın canımcım gittiği yere kadar gider, şimdi dua ediyorum onlar beni istemesinki ben reddetmiş olmıyım..

yok canım ben normalde de ilaç kullanmamaya çalışıyorum zaten şimdi de hiç bişi almadım.ıhlamur,bal,pekmez, limon ,sarımssak aklıma ne gelse yiyorum iyi olayım diye. bu arada dün gece en sonunda ben başardım tabi yani ben bişi yaşamadım da aslında :kedi: spermleri aldım zemuszemus inş. işe yarar diyorum ben yine de :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…