Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

günaydın hamişler ve hamiş adayları nasılsınız bakalım kaç gündür yazamadım cumartesi doktora gittim ultrason çekti muayene etti miyomların var ama önemsiz dedi birde yara ve akıntın var dedi onları tedavi edelim dedi bebek olayını anlattım ultrasonda baktı yumurtalıkların tertemiz hiç bişey yok dedi sen doğurgan bir kadınsın merak etme dedi bir kez olmuş bir daha olur siz günleri tutturamıyorsunuzdur dedi hele şu iltihabı halledelim yaraya bakalım ben size gün veririm o günlerde ilişki olur dedi yatak odamız doktorumuza emanet artıkkaydirigubbakcemile3 birdeee iki tane yumurtan oluşmuş çarşmba perşembe çatlar dedi biri sağda biri soldaymış yarında smear testi yapılacak onda bişey çıkmazsa antibiotik tedavisi uygulayacak bebek meselesinide hiç takma dedi birde iki tane fitil verdi cumartesiden beri çok akıntım var çamaşır yetiştiremedim ne varsa söküyor içimde :kedi:yani moralim düzeldi canlarım sizinle paylaşmak istedim inşallah yarın smeardada bişey çıkmaz önümüze bakarız birde doktor bol bol yürüyüş yap yumurtaları geliştirmeye yardımcı dedi bakalı şimdilik tedavime odaklandım bebiş işi sonra oda olur inşallah hayırlısylazemuszemus
ay kafanızı şişirdim he amma yazmışım sizler nasılsınız bakalım özledim hepiniziopuyorumnanaktan

Canım süppersin yaaaaaaa,çoooooooook sevindimmmmm

yasmin hemen panik yapma daha önce yaptıgın teste cıkmamıstı demekkı bu çok yenı daha ve görunmemesı cok normal canım..

Yasemincim panik yapma,dış gebelikte ağrı olur,geç döllenme olduğunu düşünüyoruz hepimiz,içini rahat tut....

Kızlar bende birazdan süsleniyim,dr.gitcem yaaa
Fön çekmem lazım şekerim,saçlarım mısırpatlağı gibi:))))))))))))

Yasemin-66 ve Yasemin06 bi topikde 2 Yasemin olunca karışıyor,birinizinkini Yasemin Kemal yapalım ya:)))))))))))))

Bende bir topik açıcam,KONUSU :KK70:üşük yaptıkdan sonra hamile kalmayı planlayıp,planlarını uygulamaya geçiren ve hamile olmayı başarıp,başarılı bir şekilde doğum yaptıkdan sonra,hikayelerini bizimle paylaşmayı planlayıp,planlarını gerçekleştirip .....:))))))))))))))))) eheheheheheeh

Bende bir topik açıcam,KONUSU :KK70:üşük yaptıkdan sonra hamile kalmayı planlayıp,planlarını uygulamaya geçiren ve hamile olmayı başarıp,başarılı bir şekilde doğum yaptıkdan sonra,hikayelerini bizimle paylaşmayı planlayıp,planlarını gerçekleştirip .....:))))))))))))))))) eheheheheheeh

tam süper olmusss alkisalkisalkisalkisalkisalkis

selm kızlar amaaaaaan ne çeneniz düşmüş böyle bugün oku oku bi hal oldum kaydirigubbakcemile3 oh be neyseki site düzeldi.fantastikacım inş. görürsün bebişini canım yasemincim sakin olmaya çalış canım geç döllenme olmuştur inş. sorun yoktur.ayy hepinizi özlemişim opuyorumnanaktan

X