- 29 Aralık 2008
- 3.772
- 1
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #11.601
+1 -1 geldi ve sonunda gelmediiii fantastikam ve Allahın izni ile 9 ay gelmeyecekkkkk.... kız ben senden daha cok heyecanlandım walla duydugumdan beri sırıtıyorum :) :)[/B
:)) canım esteryam benimm ya benide güldürdün.. içine ne doğuyo peki senin, sağlıkla kucağıma alıcam dimi bu seferr
pericim sen kaçıncı haftanda cinsiyetini öğrenmiştin.ben şimdi gidiceğimde 13 haftalık olucak acaba cinsiyetini görebilirmi heycan yapıyorum :))
yasmincim bence bugun bir test yap ne var ne yok cıkar..
canım esteryaya sormuşsun ama ben cevap vereyim...tabiki sağlıkla alacaksın kucağına fantastikam allahın izniyle...hep olumlu düşün canım güzel olacak bu sefere :)))opuyorumnanaktan
fantastikam yavrukusum elbette saglıkla kucagına alacaksın hatta bende izmire gelicem kordonda arabasını ittiricem oglunun :) :) :)
canım 13.haftada kanama gecırdıgımde gıttıgım doktorda çıkıntı görmustu nerdeyse erkek dıycem demıstı..sonra 14.haftada burdakı doktorumda dogruladı... bakalım persembe gunu kontrole gıdıyorum...artık ordada tamamen netlesır allahın izniyle
fantastikam yavrukusum elbette saglıkla kucagına alacaksın hatta bende izmire gelicem kordonda arabasını ittiricem oglunun :) :) :)
sağlıklı olsunlarda cinsiyeti pek önemli değil aslında ama yinede merak işte :))
bişiler almaya başladın mı ? ben en az 5 aylık olsun öyle alırım diyorum ama dayanabilirmiyim bilmiyorum.
pericim iyi günlerde giydirmen dileğiyle.
ececim aynen dedğini gibi herkese söylemek istiyorum.. haftasonu ablama söyledim :) oda sevincinden söyler annemlere falan diye saklıyodum ama dayanamadım :) söz verdi söylemiceğine hatta kendide dedi söylemeyin henüz diye.. kalbini duydummu beni kimse tutamaz amaa