Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

+1 -1 geldi ve sonunda gelmediiii fantastikam ve Allahın izni ile 9 ay gelmeyecekkkkk.... kız ben senden daha cok heyecanlandım walla duydugumdan beri sırıtıyorum :) :)[/B

:)) canım esteryam benimm ya benide güldürdün.. içine ne doğuyo peki senin, sağlıkla kucağıma alıcam dimi bu seferr

:)) canım esteryam benimm ya benide güldürdün.. içine ne doğuyo peki senin, sağlıkla kucağıma alıcam dimi bu seferr

canım esteryaya sormuşsun ama ben cevap vereyim...tabiki sağlıkla alacaksın kucağına fantastikam allahın izniyle...hep olumlu düşün canım güzel olacak bu sefere :)))opuyorumnanaktan

fantastikam yavrukusum elbette saglıkla kucagına alacaksın hatta bende izmire gelicem kordonda arabasını ittiricem oglunun :) :) :)

pericim sen kaçıncı haftanda cinsiyetini öğrenmiştin.ben şimdi gidiceğimde 13 haftalık olucak acaba cinsiyetini görebilirmi heycan yapıyorum :))

canım 13.haftada kanama gecırdıgımde gıttıgım doktorda çıkıntı görmustu nerdeyse erkek dıycem demıstı..sonra 14.haftada burdakı doktorumda dogruladı... bakalım persembe gunu kontrole gıdıyorum...artık ordada tamamen netlesır allahın izniyle

canım esteryaya sormuşsun ama ben cevap vereyim...tabiki sağlıkla alacaksın kucağına fantastikam allahın izniyle...hep olumlu düşün canım güzel olacak bu sefere :)))opuyorumnanaktan

yaseminim teşekkür ederim can arkadaşım aminnnnnn, hepimiz için öyle olsun, bu doğal her kadının yaşadığı olayı bizde en doğalından güzelinden yaşayalım.. ne kadar masum bir istek allahım hepimizin bu dileği yerini bulsun :Saruboceq:

fantastıkamm endişeler hiç bitmiyo tabı ama biyerden sonrada artık bırakıyosun endışe etmeyı..hersey yolunda gıdecek merak etme sen bı bakmısın kucagına almışın...

dün eşimle mıgrosa gıttık alısverıs merkezıne..hamıle kıyafetı baktım kendıme ama hıcbısey bulamadım..sonra markette bebek bezlerının oraya gıttım ayyy çokk tatlı görunuyolarrrr eşimde dıyokıı manyakmısın sen bezde tatlı görunurmuu bıkacaksın bıkacaksın dedı... halim gercekten çok komikti...

işte biyerden sonra artık sadece dogdugu zamanı hayale baslıyosun

sağlıklı olsunlarda cinsiyeti pek önemli değil aslında ama yinede merak işte :))
bişiler almaya başladın mı ? ben en az 5 aylık olsun öyle alırım diyorum ama dayanabilirmiyim bilmiyorum.

fantastikam yavrukusum elbette saglıkla kucagına alacaksın hatta bende izmire gelicem kordonda arabasını ittiricem oglunun :) :) :)

ay ay fantastikacımın oğluşu olcağı benimde içime doğuyor :)) allahım hayırlısını versin inşallah.

fantastikacım evde durumlar nasıl bir an önce herkese hamile olduğunu söylemek istiyosun dimi ?insan haykırmak istiyor yani benim öyle olmuştu :kedi:

sağlıklı olsunlarda cinsiyeti pek önemli değil aslında ama yinede merak işte :))
bişiler almaya başladın mı ? ben en az 5 aylık olsun öyle alırım diyorum ama dayanabilirmiyim bilmiyorum.

sadece ikitane tulumu var tehlıkeyı atlattıgımda şükür deyıp gıdıp almıstım ... sonra bişey almadım canım...5 ay bıtsın bakalım...

Yok kızlar üşütmedim,neyse çarşamba falan dr.giderim yumurta takibi yaptırıcam.

Yasemincim ben kürtaj öncesi 35 günde regl olurdum,kürtaş oldukdan sonra 47 günde gelmişti,sonrasındada 26-30-28 gibi düzensizleşti,sonra duphaston diye siklus düzenleyici ilaç kullanmıştım.Bu ay kullanmadım 17 günde oldum :)))))))))))))

ececim aynen dedğini gibi herkese söylemek istiyorum.. haftasonu ablama söyledim :) oda sevincinden söyler annemlere falan diye saklıyodum ama dayanamadım :) söz verdi söylemiceğine hatta kendide dedi söylemeyin henüz diye.. kalbini duydummu beni kimse tutamaz amaa

cerrahpaşayı aradım kızlar tahlillerim cıkmıs cuma gidip alıcam, acaba bende lupus hastalıgımı var yaw , lupus hastalıgı olanlarda da dusuk olurmus

aynen ya kalp atışlarını duyduk tabi bizimle beraber duymayan kalmadı .herkese hemen telefonlar açıldı süper bir duygu.:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…