Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

Hakkaten az kalmıs, bende cuma gunu 39 yasında tup bebek denemesi basarısız olmus bir arkadasımın kendiliginden hamile kalıdıgını 5,5 haftalık hamile oldugunu ve bebegin kalbinin pıt pıt attıgını ögrendim o kadar mutlu oldum ki anlatamam kızla.. :)
uyyy ne güzel bişey bende çok mutlu oldum inşallah sağlıklı bir gebelik geçirir arkadaşın.
günaydın kıslarrrr nasılsınızzz

fantastıkam az kalmısss buyuk gun yarın aksam ha hadı hayırlısı ınsallah..
günaydın canım benim .
günaydın arkadaşlarrr, iyi haftalar herkesee

esteryacım yarın akşam gidiyoruz dr a.. çok az kaldı :)
fantastikam en az senin kadar heyecanlıyımbiliyomusun yahayırlısıyla görüceksin keseyide kalp atışınıda duyucaksın.
teşekkür ederim canımm.. umarım öyledir olmasa bile umudumuzu kaybetmemeliyiz..

canım çok geçmiş olsun.

bu arada herkeze güzel,sağlıklı,mutlu ve bol kazançlı hafta diliyorum,benim gibi ev hanımlarınada hayırlı işler diliyorummm

yasmin06 geçmiş olsun canım allah bırdaha yaşatmasın..hayırlısıyla tez vakıtlerde yıne hamıle kalırsın ınsallah

arkadaşlar size birşey sormak istiyorum düşükten sonraki ilk adetiniz yaklaşık kaç gün sonra oldu yani düzenlimiydi?

kobracımmm nasılsın güzelimm, neymiş o sol tarafındaki ağrı acaba gerçekten ayaklarını sıcak tut canım herbiyerini sıcak tut

peki canım ben şu an ikinci adetimi bekliorum ama hala olmadım ikinci adetin ne zaman oldu?

X