Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

arkadaslar bir sorum olacak??kürtajdan sonra yumurtlama günü degisebilir mi sizce bu konuda bilgisi olanlar varsa yazsin lütfen.ben normalde 28 günde bir adet oluyodum.14.gün yurutlama günümdü.simdi degisirmi ki yaa??

skorpioncum bence değişmez yumurtlama günün.. yumurtlamadan 14 gün sonra adet görüyoruz, benim adet düzenimdede değişme olmamıştı

Gunaydin fantastikam ve belenayım ve tum diger guzeller hepinize hayırlı cumalar..
Şaşmadı kızlar bu sabah regl oldum.. ama demistim goguslerim sismedikçe ben hamile degilimdir diye.. neyse bu ay pek feci calısacagım :)

günaydın herkeslereeee....hayırlı cumalar olsun .bütün dualarımız kabul olsun....topiğimiz bebişlerle dolsun...

esteryacım saglıkla olsun yeterki bu ay biraz daha sıkı tutarsın dedıgın gıbı olay tamammm

günaydın canlarım....hayırlı cumalarımız olsun hepimiz için.....esterya tahmin ettiğimiz gibi çıktı demek ..olsun canım hayırlısı olsun hakkında...zaten anlamıştın sen kuzum....

slm kızlr iyiyim bende dün bütün gün evde dinlendim çok güzeldi miskinlik yapmak..sizler nasılsınız bakalımm

esteryacım bu ay senin beklediğin bişeydi bu nasılsa canım gelecek aya dediğin gibi daha bi sıkı asılırsın.. sonra gelsin bebeşin göbeğineee

X