Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

merhaba kızlar
benim dün malesef kanamam başladı düşük yapıyorum
ilk kan değerim 67.4 dü geçen hafta dün tekrar kn yapıldı 52 çıktı ultrasyonla bakıldı bişey gözükmedi hamilelik yok dediler...
diğer dr da düşük oluyor dedi
yarın tekrar dr gidicem ultrasyonla bakılmasını istiycem içimde parça felan kalmamıştır inşllh
benim ne kadar korunmam lazım bilgisi olan var mı?

kızlar sorumu kimse görmemiş :KK43:(

Son düzenleme:
anammmmmmmm harikammmmmmm canımmmmmm tebrık ederım güzelimmmmmm gözün aydınnn çok mutlu oldummmmmmmmmmmmm yaşasınnnnnnnnn yanaklarından öpuyorummmm tatlım benımmm allahımm bebiş geliyo bebişşş

:)) güzel perimmm bende seni öpüyorumm yola çıktı bebişşş valla hevesle bekliyorum kendilerini.. allahım herşey yolunda ilerlesin çok istiyorumm

fantastikacımmmmm çooooooooook sevindim tebrikler hayatım :)) çok heycanlandım ama biliyordum ben içime doğmuştu :)))

teşekkür ederim ececimmmm canım arkadaşlarım benim iyiki tanımışım sizleri ya.. evet sen bu ay daha umutluydun bana dair, dualarımız tuttu hayatımm

peri halay çekmek yok.....uğursuzluk getiriyor canım ...:)))

Şeniz

ben fantastıkaya söz verdımdansöz oynatıcam dıyeee harıkaaa oynatıyom işteeee heh...

hehehhe evet bana söz vermiştin dansöz oynatıcaktın şerefime.. teşekkür ederim canımmm arkadaşım benim inşallah burdaki herkes için oynatıcaz o dansözü inşallahh

fantastikam akşam bende giremedim siteye sorun vardı sende yazamamışsın zaten ben sonucu biliyodummkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2yeğenim geliyoooo ayyyy kendim hamile gibi sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh dualarım seninle canımm zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

busemmmmm teşekkür ederim tatlım benim çıtır güzelll.. bol bol dua edin benim için lütfen allahım bu sefer yüzümüzü güldürsün sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ve burdaki herkesten bu haberi almayı tabii

Kızlar siteye giremiyorum sabahdan beri.
Fantastikam çookk sevindim arkadaşım tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin canım.

Fantastikacım ovulasyon dönemindede belirtilerin varmıydı? sen en iyisi tüm belirtilerini yaz kuzum :))))))

kızlar dr randevum ertelendi :KK43:

hayatım nedenn

Offf sonunda düzeldi.Fantastikam bi hamile kaldın siteyi kitledin yaaaaaaaaa

:))) kobrammm darısı başınıza arkadaşımm dua edin benim için bol bol olurmuu

Fantastikacım ovulasyon dönemindede belirtilerin varmıydı? sen en iyisi tüm belirtilerini yaz kuzum :))))))

:))) ovulasyon dönemimi net olarak hatırlıyorum kobracım hemen anlatmaya başlıyım sana
tahmini yumurtlamama yakın o lastikimsi akıntım oldu yine bikaç gün sonrada sağ kasığımda ağrı oldu ama o bende hep olurdu, sonra hatta ben biraz kafayı takmıştım ona niye hep sağda diye hatırlıyomusun solda neden olmuyo hiçbi ay diye.. yumurtlamadan bikaç gün sonra benim sol kasığımada sancılar girmeye başladı yani hem sağ hem sol.. sonra kasıklarımda şişlik gerginlik hissi vardı ve acayip belim ağrıdı kobracım şüphelendim tabi ben bide akşama doğru başlayan bacak ağrılarım vardı ben romatizma oldum heralde dedim.. sonra arştırdım haftasonu biraz hamilelikte yaparmış öyle..

ama benim başka belirtilerimde oldu çok komik hepsini söylücem sana ama yemeğimi yiyim hemen geliyim tamammı canım arkadaşımm

kızlarrrrrrr yaaa a üye olalım hep beraber varmısınız kk da sohbet edemiyoruz artık eceyasla biz okey dedik ben zaten üyeyim çokda güzel.

Son düzenleme:
kızlarrrrrrr yaaa virüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüs a üye olalım hep beraber varmısınız kk da sohbet edemiyoruz artık eceyasla biz okey dedik ben zaten üyeyim çokda güzel.

orasıda bölebiyermııı bakalım ozaman

hayatım nedenn

:))) kobrammm darısı başınıza arkadaşımm dua edin benim için bol bol olurmuu

:))) ovulasyon dönemimi net olarak hatırlıyorum kobracım hemen anlatmaya başlıyım sana
tahmini yumurtlamama yakın o lastikimsi akıntım oldu yine bikaç gün sonrada sağ kasığımda ağrı oldu ama o bende hep olurdu, sonra hatta ben biraz kafayı takmıştım ona niye hep sağda diye hatırlıyomusun solda neden olmuyo hiçbi ay diye.. yumurtlamadan bikaç gün sonra benim sol kasığımada sancılar girmeye başladı yani hem sağ hem sol.. sonra kasıklarımda şişlik gerginlik hissi vardı ve acayip belim ağrıdı kobracım şüphelendim tabi ben bide akşama doğru başlayan bacak ağrılarım vardı ben romatizma oldum heralde dedim.. sonra arştırdım haftasonu biraz hamilelikte yaparmış öyle..

ama benim başka belirtilerimde oldu çok komik hepsini söylücem sana ama yemeğimi yiyim hemen geliyim tamammı canım arkadaşımm

Afiyet olsun arkadaşım.Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.
Ha bide göğüslerinde hassasiyet nezaman başladı canım yaaa

X