Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

bende çok denedim yastık olayını ama bu ay denemeyecem bakalım.
canım benim geçmiş olsun çok üzüldüm hayırlısı olsun 3-4 ay korunman yeterli ama dr sana ne kadar derse benim dr 6 ay demişti.

kobracım dualarım fantastika ve seninle inşallah sendende alırız mutlu haberii

Amin canım.Dualarımız hepimiz için.
Teşekkürler canım arkadaşlarım benimmmmmm

haklısın busemcim inşallah bu sakinliğimi korurum o zamanda.. haftaya salı keseyi görürüm kalbi içinde tekrar sonra giderim en iyisi o, hiç değiştirmiyim randevumu

kızlar şimdi size bişey sorcam dün dedim ya elektiriklerimizi kesmişler diye önceden ihtar almamız gerekmiyomuydu böyle habersiz kesilebiliyomu.. buzluğumdaki herşey mafoldu napiyim şimdi ben arayıp bi sorayımmı hesap

kızlar şimdi size bişey sorcam dün dedim ya elektiriklerimizi kesmişler diye önceden ihtar almamız gerekmiyomuydu böyle habersiz kesilebiliyomu.. buzluğumdaki herşey mafoldu napiyim şimdi ben arayıp bi sorayımmı hesap

Canım kime ne soracaksınki,utanmadan seni suçlu çıkartırlar,insanların unutma ihtimallerini düşünmezler.Hemen bozulmazki buzluktakiler,1 gün mü kesik kaldı ?
İçindeki soğukluk yeter,tabi eriyecek kadar ısınmadıysa

kobracım benimde sabah aklıma geldi buzluktakiler hemen baktım kimi erimiş ama et balık falan vardı onlar erimeye başlamış ama biraz daha buzlu.. eşim onları sabah anneme bıraktı artık tekrar donmaz onlar dedim çok tehlikeli çünkü bugün annem yapsın hepsini.. bi sürüde vardı ay çok komik ya ihmalkarlığımız nelere mal oldu :))

kobracım benimde sabah aklıma geldi buzluktakiler hemen baktım kimi erimiş ama et balık falan vardı onlar erimeye başlamış ama biraz daha buzlu.. eşim onları sabah anneme bıraktı artık tekrar donmaz onlar dedim çok tehlikeli çünkü bugün annem yapsın hepsini.. bi sürüde vardı ay çok komik ya ihmalkarlığımız nelere mal oldu :))

O balıkların hepsini kızartın,yanına nefis salata yapın ve akşam bebeğin merhaba diyişini kutlayın canımmmmmmm

söylemedimki kimseye daha kobracım :)) haberleri yok haftaya bi dr a gideyim öyle söyliyim dedim ama zaman geçtikçe yani ben hamile olduğum fikrine alıştıkça nasıl tutucam kendimi bilemiyorum :))

insan dayanamıyo dımı gülümm bendede öle olmustu sölemıycem kalp atımını görene kadar dedım ama nerdeeeeee hemennn yumurtladımm

sibelllllllllll hosgeldınnn nasılsın canımm uzun zamandır yoktun nerelerdesın sen kuzummm

:)) pericim bende yumurtlamak istiyorum aslında ama eşim çok kararlı söylemeyelim diyor.. aslında herşekilde öğrenicekler ama allah korusun işte bikere dilimiz yandı ya

kızlar biliyomusunuz sibelim benim hamile kalıcağımı rüyasında görmüştü ve ben ona çok inandım bilinçaaltıma yazdım.. ben onun desteğini çoooooooooook gördüm canım arkadaşım benim şimdi sıra ondan müjdeyi almakta inşallahhh

X