- 15 Ocak 2007
- 5.855
- 3
- Konu Sahibi tugbamurat
- #11.241
belenay hayal hamile değil ki canım :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım fantastika öle demişti bana benmi yanlış hatırlıyorumki:kedi:belenay hayal hamile değil ki canım :)))
üzmeyin benim hamişimi kız senin için dedi yasemin mazallah otur oturduğun yerde bakim fazla zıplama uslu uslu sevin yeğenimi üzme opuyorumnanaktan
kızlar günaydınlar ne güzel bi haberle açtık bu günü inşallah sıradaki arkadaşlardan da mutlu haberi en kısa zamanda almamız dileğiyle .
üzmeyin benim hamişimi kız senin için dedi yasemin mazallah otur oturduğun yerde bakim fazla zıplama uslu uslu sevin yeğenimi üzme opuyorumnanaktan
günaydınn kızlarrrrrr
hepinizden özür dilerim dün akşam haber vericem dedim ama veremedim anlatıcam gülüceksinizzz.. eve gittimki elektrikler kesik hemen eşimi aradım tedaşı aradı oda geçen fatura ödenmemiş :) hemen işyerinde netten ödedi ama akşam açılmazmış bende kayınvaldeme gittim hemen ordaydık bütün gece:)) esterya ve yasemine haber verebildim.. yaseminde size haber vericekti ama sitede sorun olduğundan giremedi.. ama hep aklımdaydınız valla canım arkadaşlarım benimm
gelelim beklenen habere, yaptım dün akşam testi ve allaha çok şükür hamileyiiimmm kızlarrr.. şimdi tek duam bu gebeliği sağlıkla devam ettirip sağlıkla bebeğimi kucağıma alabilmek..
testi yapışımda çok maceralıydı.. kayınvaldemlerdeyken yaptım eşim getirdi akşam testi, artık evde plastik bişeyler aradık banyoya girdim ve gizli gizli yaptık bütün çöpleri poşete koyup çantama attım :)) henüz kimseye söylemeyi düşünmüyorumm, onlardanda gizliyoruz şimdilik
kızlar günaydınlar ne güzel bi haberle açtık bu günü inşallah sıradaki arkadaşlardan da mutlu haberi en kısa zamanda almamız dileğiyle .
nazlı kelebeğim biliyorum güzelim bende şaka yaptım zaten ama inşallah bundan hiç kimsenin bebeğine bişeycik olmıcak inşallah bak bütün hamişlerimize nazar boncuğu takıyorumkaydirigubbakcemile3canımsın bu konuda ne kadar hassas olduğunu biliyorum dedim ya nazlı kelebek diyeopuyorumnanaktanbelenaycığım başlarda hep çok sevindik halaylar çektik ve hep hüsran oldu( karar almıştık yaa artık çok sevinmeyelim büyük kutlamalar yapmayalım diye...bu karardan sonra allaha şükür hamilelikler güzel devam ediyor....onun için dedim periye ...amacım kimsenin canı yanmasın bundan sonra ((