Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

anammmmmmmm harikammmmmmm canımmmmmm tebrık ederım güzelimmmmmm gözün aydınnn çok mutlu oldummmmmmmmmmmmm yaşasınnnnnnnnn yanaklarından öpuyorummmm tatlım benımmm allahımm bebiş geliyo bebişşş

fantastikacımmmmm çooooooooook sevindim tebrikler hayatım :)) çok heycanlandım ama biliyordum ben içime doğmuştu :)))

kızlar günaydınlar ne güzel bi haberle açtık bu günü inşallah sıradaki arkadaşlardan da mutlu haberi en kısa zamanda almamız dileğiyle .

BEKLEME LİSTEMİZ

-yasemin66..................korunma süresinde
-tugbamurat...............korunma süresi bitti bayram
-kanarya...................korunma süresi bitti bayram
-sudenazxxx.............korunma süresi bitti bayram
-esterya....................korunma süresi bitti bayram
-lighlife.....................1yıl korunmayı düşünüyor
-busem68.................1 kasım
-belenay...................korunma süresi bitti bayram
-sibela....................korunma süresi bitti bayram
-the-best-55.............korunma süresi bitti bayram
-kobra.....................korunma süresi bitti bayram
-volına.....................korunma süresi bitti bayram
-skorpion74...............22 kasım

HAMİLELERİMİZ

1-sabına...................
2-biperi....................
3-eceyas..................
4-özgekrd................
5-Fantastika.......

listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla

belenaycım hayal kan testi yaptırmıştı değeri düşük çıktı.ama listedeki kanarya hamileymiş fantastika öyle demişti.

üzmeyin benim hamişimi kız senin için dedi yasemin mazallah otur oturduğun yerde bakim fazla zıplama uslu uslu sevin yeğenimi üzme opuyorumnanaktan

belenaycığım başlarda hep çok sevindik halaylar çektik ve hep hüsran oldu:KK43:( karar almıştık yaa artık çok sevinmeyelim büyük kutlamalar yapmayalım diye...bu karardan sonra allaha şükür hamilelikler güzel devam ediyor....onun için dedim periye ...amacım kimsenin canı yanmasın bundan sonra :KK43:((

ben fantastıkaya söz verdımdansöz oynatıcam dıyeee harıkaaa oynatıyom işteeee heh...

günaydınn kızlarrrrrr

hepinizden özür dilerim dün akşam haber vericem dedim ama veremedim anlatıcam gülüceksinizzz.. eve gittimki elektrikler kesik hemen eşimi aradım tedaşı aradı oda geçen fatura ödenmemiş :) hemen işyerinde netten ödedi ama akşam açılmazmış bende kayınvaldeme gittim hemen ordaydık bütün gece:)) esterya ve yasemine haber verebildim.. yaseminde size haber vericekti ama sitede sorun olduğundan giremedi.. ama hep aklımdaydınız valla canım arkadaşlarım benimm

gelelim beklenen habere, yaptım dün akşam testi ve allaha çok şükür hamileyiiimmm kızlarrr.. şimdi tek duam bu gebeliği sağlıkla devam ettirip sağlıkla bebeğimi kucağıma alabilmek..

testi yapışımda çok maceralıydı.. kayınvaldemlerdeyken yaptım eşim getirdi akşam testi, artık evde plastik bişeyler aradık banyoya girdim ve gizli gizli yaptık bütün çöpleri poşete koyup çantama attım :)) henüz kimseye söylemeyi düşünmüyorumm, onlardanda gizliyoruz şimdilik

kızlar günaydınlar ne güzel bi haberle açtık bu günü inşallah sıradaki arkadaşlardan da mutlu haberi en kısa zamanda almamız dileğiyle .

fantastikam akşam bende giremedim siteye sorun vardı sende yazamamışsın zaten ben sonucu biliyodummkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2yeğenim geliyoooo ayyyy kendim hamile gibi sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh dualarım seninle canımm zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:Saruboceq:BEKELME LİSTEMİZ:Saruboceq:

-yasemin66................korunma süresi bitti bayram
-tugbamurat...............korunma süresi bitti bayram
-izmirhayal.................korunma süresi bitti bayram
-sudenazxxx..............korunma süresi bitti bayram
-esterya.....................korunma süresi beklemede
-lighlife......................1yıl korunmayı düşünüyor
-busem68.................korunma süresi bitti bayram
-belenay...................korunma süresi bitti bayram
-sibela......................korunma süresi bitti bayram
-the-best-55..............korunma süresi bitti bayram
-kobra......................korunma süresi bitti bayram
-volına......................korunma süresi bitti bayram
-skorpion74..............22 kasım

:CüvCüv:HAMİLELERİMİZ :CüvCüv:

1-sabına.................. :nazar:
2-biperi....................:nazar:
3-eceyas.................:nazar:
4-özgekrd................:nazar:
5-kanarya................:nazar:
6-Fantastika.............:nazar:

listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla

belenaycığım başlarda hep çok sevindik halaylar çektik ve hep hüsran oldu:KK43:( karar almıştık yaa artık çok sevinmeyelim büyük kutlamalar yapmayalım diye...bu karardan sonra allaha şükür hamilelikler güzel devam ediyor....onun için dedim periye ...amacım kimsenin canı yanmasın bundan sonra :KK43:((
nazlı kelebeğim biliyorum güzelim bende şaka yaptım zaten ama inşallah bundan hiç kimsenin bebeğine bişeycik olmıcak inşallah bak bütün hamişlerimize nazar boncuğu takıyorumkaydirigubbakcemile3canımsın bu konuda ne kadar hassas olduğunu biliyorum dedim ya nazlı kelebek diyeopuyorumnanaktan
periciğim üzülmesin dedim azcık gülelim dedimkaydirigubbakcemile5vereliniortak

belenay cım benimde korunma sürem bitti canım 1 kasıma kadar beklemeyeceğim şöle yazda korunma süresi bitti diyee bende görem ohhhh

X