Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

:))) boşver can boğazdan gelir .kaç kilosun bu arada?
öle diyipte yersemm ooo 70cikkkkkkkk kiloyum
hoşgeldin canım aramıza ve çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine en yakın zamanda

hehehe amiin busemcim bende heyecanlıyım valla ay kasıklarım ağrıyor ama nedenini bilemiyorum :)) akşam hemen haber vercem size

canım benim kasık ağrısı normal oluyo zaten valla sen bize güzel haber verecen içime öle doğuyoo hee

bak eceyas son halim boydan bu resmim vardı kiloluyum dimimafoldumben

Son düzenleme:
nese kızlar ben gidiyim pilavımı yapayım fantastikam için kapamıyacam pc yi 9 a kadar öptm sizleri.

selam arkadaslar bu topigi kuran arkada$ hamilemi merak ettim en ba$indan beri okumadigim icin bilgilendirirseniz sevinirimopuyorumnanaktan

günaydın canlarım...akşam çok mutlu bir haber aldım...içim huzur doldu inanın dr bulmanın etkisiylede çok iyi oldu:)))

günaydınn kızlarrrrrr

hepinizden özür dilerim dün akşam haber vericem dedim ama veremedim anlatıcam gülüceksinizzz.. eve gittimki elektrikler kesik hemen eşimi aradım tedaşı aradı oda geçen fatura ödenmemiş :) hemen işyerinde netten ödedi ama akşam açılmazmış bende kayınvaldeme gittim hemen ordaydık bütün gece:)) esterya ve yasemine haber verebildim.. yaseminde size haber vericekti ama sitede sorun olduğundan giremedi.. ama hep aklımdaydınız valla canım arkadaşlarım benimm

gelelim beklenen habere, yaptım dün akşam testi ve allaha çok şükür hamileyiiimmm kızlarrr.. şimdi tek duam bu gebeliği sağlıkla devam ettirip sağlıkla bebeğimi kucağıma alabilmek..

testi yapışımda çok maceralıydı.. kayınvaldemlerdeyken yaptım eşim getirdi akşam testi, artık evde plastik bişeyler aradık banyoya girdim ve gizli gizli yaptık bütün çöpleri poşete koyup çantama attım :)) henüz kimseye söylemeyi düşünmüyorumm, onlardanda gizliyoruz şimdilik

canım harikam sabah söylemedim haberi sen ver istedim...inan okadar mutlu oldum kii..tüm dulalarım sizinle :)))allah yar ve yardımcın olsun....

harikam bencede söyleme canım azcık ilerlesin hamilelliğin....inşallah bu sefer çok güzel olacak :)))

canımsın fantastika çoooook sevindim inşallah bu sefer bebeğini kucağına alacksın canım seni ve eşini tebrik ederim çok şükür rabbime

canım harikam sabah söylemedim haberi sen ver istedim...inan okadar mutlu oldum kii..tüm dulalarım sizinle :)))allah yar ve yardımcın olsun....

teşekkür ederim yasemincimmmm amiinn :Saruboceq: allahım sağlıkla kucağıma almayı ve bütün arkadaşlarımdan hepinizden bu haberi duymayı nasip etsin Şeniz

harikam bencede söyleme canım azcık ilerlesin hamilelliğin....inşallah bu sefer çok güzel olacak :)))

evet hayatım haftaya dr a bi gideyim bakalım biraz daha bekliyim öyle söylücem.. içimde tuhaf bi rahatlık var bu sefer herşey yolunda sanki ama inşallahhhh

canımsın fantastika çoooook sevindim inşallah bu sefer bebeğini kucağına alacksın canım seni ve eşini tebrik ederim çok şükür rabbime

amiiiin canım arkadaşımm en önemlisi o allah yardımcımız olsun hepimizin.. ayrıcada teşekkür ederim tatlım eşimde çok mutlu oldu allah bu mutluluğu daim eylesin

:Saruboceq:BEKELME LİSTEMİZ:Saruboceq:

-yasemin66..................korunma süresi bitti bayram
-tugbamurat...............korunma süresi bitti bayram
-kanarya...................korunma süresi bitti bayram
-sudenazxxx.............korunma süresi bitti bayram
-esterya....................korunma süresi beklemede
-lighlife.....................1yıl korunmayı düşünüyor
-busem68.................1 kasım
-belenay...................korunma süresi bitti bayram
-sibela....................korunma süresi bitti bayram
-the-best-55.............korunma süresi bitti bayram
-kobra.....................korunma süresi bitti bayram
-volına.....................korunma süresi bitti bayram
-skorpion74...............22 kasım

:CüvCüv:HAMİLELERİMİZ :CüvCüv:

1-sabına................... :nazar:
2-biperi....................:nazar:
3-eceyas..................:nazar:
4-özgekrd................:nazar:
5-İizmirhayal...........:nazar:
6-Fantastika.......:nazar:

listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla

X