Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

Fantastika tebrik ederimm..Allah sağ salim kucağına almayıda nasip eder inşallahh

teşekkür ederim esracım amin en önemlisi o sağsalim kucağımıza alabilmek allah hepimize nasip etsinn

kızlarrrrrrr yaaa virüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüs a üye olalım hep beraber varmısınız kk da sohbet edemiyoruz artık eceyasla biz okey dedik ben zaten üyeyim çokda güzel.

baktım şimdi bende olabilir tabi çünkü bu site bugün beni sinir etti

Afiyet olsun arkadaşım.Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.
Ha bide göğüslerinde hassasiyet nezaman başladı canım yaaa

evet kobracım koltukaltından başlayan bi ağrım var göğüslerimde daha çok sol tarafta ama bazen şiş bazen yumuşak oluyorlar :)) bende bunların hepsi yumurtlamadan yaklaşık 1 hafta sonra başladı canım.. bide ben hep gözbebeklerime dikkat ederdim ve benim gözbebeklerim büyüdü sabahları kalktığımda kontrol ediyodum :)) geçenlerde duydum onuda ama pek mantıklı gelmemişti ama gerçektende doğruymuş sabahları dikkat et bakalım büyüyomu gözbebeklerin yumurtlama döneminden sonra tabi hıı bide ilişkiden sonrada büyüyo gözbebekleri, ilişki olmayan bi gecenin sabahında dikkat et bakalım :))

teşekkür ederim esracım amin en önemlisi o sağsalim kucağımıza alabilmek allah hepimize nasip etsinn

baktım şimdi bende olabilir tabi çünkü bu site bugün beni sinir etti

evet kobracım koltukaltından başlayan bi ağrım var göğüslerimde daha çok sol tarafta ama bazen şiş bazen yumuşak oluyorlar :)) bende bunların hepsi yumurtlamadan yaklaşık 1 hafta sonra başladı canım.. bide ben hep gözbebeklerime dikkat ederdim ve benim gözbebeklerim büyüdü sabahları kalktığımda kontrol ediyodum :)) geçenlerde duydum onuda ama pek mantıklı gelmemişti ama gerçektende doğruymuş sabahları dikkat et bakalım büyüyomu gözbebeklerin yumurtlama döneminden sonra tabi hıı bide ilişkiden sonrada büyüyo gözbebekleri, ilişki olmayan bi gecenin sabahında dikkat et bakalım :))

Canım ben şuan ovulasyon dönemlerimdeyim.Daha öncede söylemiştim belki hatırlarsın ben hamile kalmadan önce ovulasyon zamanında göğüslerim dolgunlaşırdı.Kürtajdan sonra birdaha yaşamamıştım,buay göğüslerim şiş ve acıyor,sanırım yeni normale dönüyorum.Umarım buay hamile kalırım.Göz bebeklerime ben 1 aydan beri dikkat ediyorum,geçen ay hamile sanmıştım kendimi :)))))) Bu aralar göz bebeklerim büyüdü

kobram 2 hafta sonra senden müjdeyi duymayı çok istiyorum hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişin sana güzelim inşallah allah hepimize anne olmayı nasip etsin.. gerçekten insanın elinden dua etmekten başka bişey gelmiyor, allaha emanetiz hepimiz

kobram 2 hafta sonra senden müjdeyi duymayı çok istiyorum hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişin sana güzelim inşallah allah hepimize anne olmayı nasip etsin.. gerçekten insanın elinden dua etmekten başka bişey gelmiyor, allaha emanetiz hepimiz

Güzel duan için teşekkür ederim canım ya ,evet elimizden dua etmekden başka bişey gelmiyor.

Canım ben şuan ovulasyon dönemlerimdeyim.Daha öncede söylemiştim belki hatırlarsın ben hamile kalmadan önce ovulasyon zamanında göğüslerim dolgunlaşırdı.Kürtajdan sonra birdaha yaşamamıştım,buay göğüslerim şiş ve acıyor,sanırım yeni normale dönüyorum.Umarım buay hamile kalırım.Göz bebeklerime ben 1 aydan beri dikkat ediyorum,geçen ay hamile sanmıştım kendimi :)))))) Bu aralar göz bebeklerim büyüdü

geçen ay demek kandırdı seni gözbebeklerin:)) inşallah bu ay biraz ipucu olur sana
sonra kobracım ben heray iilşiki sırasında yastık koyardım belimin altına bu ay ilşkiden sonra koydum

geçen ay demek kandırdı seni gözbebeklerin:)) inşallah bu ay biraz ipucu olur sana
sonra kobracım ben heray iilşiki sırasında yastık koyardım belimin altına bu ay ilşkiden sonra koydum

Yastık olayını bende arada bi deniyorum,buay hep yastık koydum bakalım:))))))))))))

merhaba kızlar
benim dün malesef kanamam başladı düşük yapıyorum
ilk kan değerim 67.4 dü geçen hafta dün tekrar kn yapıldı 52 çıktı ultrasyonla bakıldı bişey gözükmedi hamilelik yok dediler...
diğer dr da düşük oluyor dedi
yarın tekrar dr gidicem ultrasyonla bakılmasını istiycem içimde parça felan kalmamıştır inşllh
benim ne kadar korunmam lazım bilgisi olan var mı?

kızlar sorumu kimse görmemiş:KK43:((

merhaba kızlar
ilk kan değerim 67.4 dü geçen hafta dün tekrar kn yapıldı 52 çıktı ultrasyonla bakıldı bişey gözükmedi hamilelik yok dediler...
yarın tekrar dr gidicem ultrasyonla bakılmasını istiycem içimde parça felan kalmamıştır inşllh

çok geçmiş olsun bozocuğum...bence kimyasal gebelik yaşamışsın canım...korunma soruna gelince 1 adet görmen yeterli korkma parça falan kalmıyor ben 2 kere yaşadım çünkü...rabbim yardımcın olsun....

merhaba kızlar

bozocum çok geçmiş olsun, bence seninki kimyasal gebelik olabilir değer düşük ve giderekte düşüyor eğer öyleyse herhangi bi korunma süresi yoktur diye biliyorum ama en doğrusu dr a mutlaka sormak olur cnm.. ve dilerim en yakın zamanda sağlıkla tekrar hamile kalır bebeğini kucağına alırsın a.s.

gerçekten bu sorun neden hala çözülemedi acaba ya sayfa değiştirmeye yada msj yazmaya korkuyorum yani yine atıcak beni diye

bozocumm büyük geçmiş olsun ..bende yaşadım aynı durumu 4 ay önce..bnim dr um 3 ay bekle dedi..ama bu durumlarda çoğu dr 1 ay yeterli dior..Allah bidaha hiçbirimize yaşatmasınn

Canim yaa cok tebrik ederim.insallah sorunsuz saglikli bir hamilelik gecirir.hayirlisiyla bebegini kucagina alirsin.alkisalkisalkis
gelelim beklenen habere, yaptım dün akşam testi ve allaha çok şükür hamileyiiimmm kızlarrr.. şimdi tek duam bu gebeliği sağlıkla devam ettirip sağlıkla bebeğimi kucağıma alabilmek..

Canim yaa cok tebrik ederim.insallah sorunsuz saglikli bir hamilelik gecirir.hayirlisiyla bebegini kucagina alirsin.alkisalkisalkis

teşekkür ederim skorpioncum amin inan tek duam o sağlıklı bir hamileliğin sonunda bebeğimi sağlıkla kucağıma alabilmek.. allah bunu hepimize nasip etsin canım benimm

bu ay insallah canım sende vereceksın güzel haberııı eminimmm çalısmaya devammmm sonra ayaklar yukarııııııııı yarım saat kalkmaaa:eek:
bende çok denedim yastık olayını ama bu ay denemeyecem bakalım.
merhaba kızlar

canım benim geçmiş olsun çok üzüldüm hayırlısı olsun 3-4 ay korunman yeterli ama dr sana ne kadar derse benim dr 6 ay demişti.
Güzel duan için teşekkür ederim canım ya ,evet elimizden dua etmekden başka bişey gelmiyor.
kobracım dualarım fantastika ve seninle inşallah sendende alırız mutlu haberii

kızlar bişey sorcam hani ben randevu almıştım ya dr dan 3 kasıma acaba erkenmi olur ya yada gidip keseyi görürüm ama kalbini duyamayabilirim sonra tekrar giderim ama o stresi düşünemiyorum bile acaba erteleteyimmiki

kızlar bişey sorcam hani ben randevu almıştım ya dr dan 3 kasıma acaba erkenmi olur ya yada gidip keseyi görürüm ama kalbini duyamayabilirim sonra tekrar giderim ama o stresi düşünemiyorum bile acaba erteleteyimmiki

canım erteletme derim ben keseyi görebilirsin tamam stres oluyo ama git bi bakalım ama sakin ol gerçi bende en son gittiğimde dr benim kalp atışlarımı duyunca okadar şaşırmıştıki çok hızlı hatıyo napıyosunuz siz böle demişti bana yani sakin ol keseyide göreceksin miniğimin kalp atışlarınıda duyacaksın ben inanıyorum stres yapma sakin ol stres insanın bütün vücudunu etkiliyo lütfen.

X