Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kızlar ben kötü hiçbirsey düşünmemeye karar verdım baktım stres yapıyorum hemen dua okuycam öyle yaptım yıne az önce rahatladım..allahıma şükür uzaklastı beynımden kötü düşünceler...hersey allahtann ohhh beeeee

selam kızlar pek bi neşeli bu sabah burası sayenizde baya güldüm kaydirigubbakcemile3 çok tatlısınız opuyorumnanaktan

Ya ben önce doğursam sonra hamile kalsam olmaz mı?
Yani diyorum yaşım tam doğum yaşı,daha fazla ilerlemeden doğursam mı acaba,

Gebeş olsam bu diyarda
Dokuz doğursam diyorum
Döllenen yumurtamı rafadan yemek istiyorum
Doğurun her biriniz
Çoğalalım haydi gelin
Dokuz ay 10 günü
Kilolarla geçirelim..

bak ben bunu hıııccc düşünmemıstım önce dogursaydım keşkemmmm

keşkem dedimdeee canım keşkül istediii
ha bide öle bır türkü vardııı ahhh keşkem keskem keskemmmm

keşkem dedimdeee canım keşkül istediii
ha bide öle bır türkü vardııı ahhh keşkem keskem keskemmmm

Pericim tatlı yerine şarkısını dinlesennn
Ayyy ama kıyamam keşkül söle kendine yaaa
Ama varya koycam kafayı şimdi size haaa
Sizin yüzünüzden bizde kilo alcaz
Bari hamile olsamda kilo alsam

benimde karnım çok acıktı .pericim senin göbiş çıktımı benimki çok minik olmasına rağmen sanki göbişim büyüdü.pantolonlarımın ön düğmesi açık geziyorum :)):kedi: (teyzeleri biz bugün 8+3 günlük olduk.)

bizde 3+4 olduuukkkkkk :lepi::hooray:

yok guzelım daha öle belırgın bişey yok sadece ben hıssedıyorum.... bende hep bi müddet düğme acık dolastım ortalıklarda sonra hamıle pantalonu aldımda ooohhh rahat ettım dunya varmıs dedım...

oy oy bişi söllim mi ben daha hamile olduğumu bilmeden acaip turşu yiyordum ekşili acılı :))

hadi ya ececim ay heyecanlandım bak ama benim normaldede canım tatlı değilde tuzlu ekşili ister genelde.. üff farzedelimki hamileyim işte ne var yani dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…