Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

Yeni hamileler gerek bize
Hoş geldiniz topiğimize
Bebek ister göbeğimiz
Hepimiz buna organizeyiz :))))))))))
ehehehe sabah şiirim bu

kızlar şimdede ben 3 lü teste takıldım stres bastı...offfff doktorum ne dıycek acaba yaptırmı yaptırmamı

sabahları erken işe gittiğim için yürüyemiyorum jimnastikte yasak dizlerimde sorun var bende takıyorum mp3 oynuyorumkaydirigubbakcemile3eşim görse kafayı yedi hatun diyecek arada bi şarkılara eşlik ediyorum düşün artık sessiz ortamda sadece benim sesim çıkıyor müziği sadece ben duyuyorum:roflol:ama işe yarıyor naniknanik

Günaydın güzellerrrrrrrrrrrr
Kiloooo verenler vede alanlaaaarrrrrrrrr
dal gibi olucam daaaaaalsositososito

Yeni hamileler gerek bize
Hoş geldiniz topiğimize
Bebek ister göbeğimiz
Hepimiz buna organizeyiz :))))))))))
ehehehe sabah şiirim bu
benim şarkılarımı kıskandınız şiiremi başladınız bakim ama itiraf edeyim güzel olmuş sen z ben besteleyeyimkaydirigubbakcemile3

kızlar şimdede ben 3 lü teste takıldım stres bastı...offfff doktorum ne dıycek acaba yaptırmı yaptırmamı
canım bu güne kadar herşey yolnda gitti bundan sonrada öle olacak pozitif ol lütfen üzme yeğenimizide kendinide hadi bakimopuyorumnanaktan

H arika bi haber veresin
A man nazar değmesin
R üya gibi çabuk geçsin
ı nan buna şekerim
K iloları alıcan
A ma sonra mutlu olucan

Pericim canım benim
1. si Diyelim ki yaptırdın ve sonucun kötü çıktı (Allah Korusun)
Ne yapıcaksın ,Aminiyo sentez yaptırman lazım,biliyorsun ki düşük riski var aldıracakmısın yaniii (ilk önce bunu cevapla)

2. si Çıkan sonuç kötü çıksa bile yalnızca tahmin,çünki kötü sonuç alıp sağlıklı topaç bebekler doğuruyorlar,birde sonuca üzülüp birde amniyo sentez yaptırıp sağlıklı bebeklerini kaybediyorlar ????????
Dr. yalnızca yüzde ihtimal veriyorlar...Ama en önemlisi içinde taşıdığın can senin ve eşinin bir parçası canım.İhtimallerle olmaz bu iş,vicdan var...

Bunlar para tuuuuzaaaağıııı,inanmayın,ben şahsen 2'li test bile yaptırmıycam,Allah İzin verir hamile kalırsam tabiii ...

Tamam şekerim anlaştıkk,senin bestelerinin yerini tutmaz ama

offff offff allah korusun tabı herzaman dua edıyorum zaten allahım hayırlısını ver dıye hep...saglıklı sıhhatlı olsun dıye..
zaten haklısın amnıyosentez yaptıramam düşük rıskım var....bakalım ne dıycek doktorum yaptır yaptırma

kötü bişey olsa zaten ıkılıde cıkardı yaaa hepsı olasılık degılmı bunlar öffff

H arika bi haber veresin
A man nazar değmesin
R üya gibi çabuk geçsin
İ nan buna şekerim
K iloları alıcan
A ma sonra mutlu olucan

opuyorumnanaktan aayyy kobracım çok beğendim çok hoşuma gitti teşekkür ederim güzelimmm benim valla canım sıkkındı biraz nasıl iyi geldi onu okumak

bende istiyorum bendealkisalkisalkis ama benimki diyetle ilgili olsunkaydirigubbakcemile3

Beli ince güzel hatun
Ele güne aldırma sen
Lüle saçlı narin kadın
Endamını yesinler
Nasıl oldum böyle yazar
Aman değmesin nazar
Yesin BELENAYI Gönül Yazar

Hahahahaahh

Beli ince güzel hatun
Ele güne aldırma sen
Lüle saçlı narin kadın
Endamını yesinler
Nasıl oldum böyle yazar
Aman değmesin nazar
Yesin BELENAYI Gönül Yazar

Hahahahaahh

alkisalkisalkisalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3 ay çoook güzel olmuş yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…