- 28 Temmuz 2009
- 980
- 0
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #10.561
günaydın kobracım sanırım ben alanlar kategorisine giriyorum malesef((
Yeni hamileler gerek bize
Hoş geldiniz topiğimize
Bebek ister göbeğimiz
Hepimiz buna organizeyiz :))))))))))
ehehehe sabah şiirim bu
sabahları erken işe gittiğim için yürüyemiyorum jimnastikte yasak dizlerimde sorun var bende takıyorum mp3 oynuyorumkaydirigubbakcemile3eşim görse kafayı yedi hatun diyecek arada bi şarkılara eşlik ediyorum düşün artık sessiz ortamda sadece benim sesim çıkıyor müziği sadece ben duyuyorum:roflol:ama işe yarıyor naniknanikbelenaycım ıyıyım canım bende senınde ıyı olmana cok sevındım ayrıca duaların ıcın cok sagol allah razı olsun...
güzelim kilo verırken sakın sporuda ıhmal etme olurmu tatlım...vücut sarkmasın sakın..
dal gibi olucam daaaaaalsositosositoGünaydın güzellerrrrrrrrrrrr
Kiloooo verenler vede alanlaaaarrrrrrrrr
benim şarkılarımı kıskandınız şiiremi başladınız bakim ama itiraf edeyim güzel olmuş sen z ben besteleyeyimkaydirigubbakcemile3Yeni hamileler gerek bize
Hoş geldiniz topiğimize
Bebek ister göbeğimiz
Hepimiz buna organizeyiz :))))))))))
ehehehe sabah şiirim bu
canım bu güne kadar herşey yolnda gitti bundan sonrada öle olacak pozitif ol lütfen üzme yeğenimizide kendinide hadi bakimopuyorumnanaktankızlar şimdede ben 3 lü teste takıldım stres bastı...offfff doktorum ne dıycek acaba yaptırmı yaptırmamı
peri ikili test ve ense kalınlığına bakılmışmıydı...
kızlar şimdede ben 3 lü teste takıldım stres bastı...offfff doktorum ne dıycek acaba yaptırmı yaptırmamı
sabahları erken işe gittiğim için yürüyemiyorum jimnastikte yasak dizlerimde sorun var bende takıyorum mp3 oynuyorumkaydirigubbakcemile3eşim görse kafayı yedi hatun diyecek arada bi şarkılara eşlik ediyorum düşün artık sessiz ortamda sadece benim sesim çıkıyor müziği sadece ben duyuyorum:roflol:ama işe yarıyor naniknanik
dal gibi olucam daaaaaalsositososito
benim şarkılarımı kıskandınız şiiremi başladınız bakim ama itiraf edeyim güzel olmuş sen z ben besteleyeyimkaydirigubbakcemile3
canım bu güne kadar herşey yolnda gitti bundan sonrada öle olacak pozitif ol lütfen üzme yeğenimizide kendinide hadi bakimopuyorumnanaktan
bende istiyorum bendealkisalkisalkis ama benimki diyetle ilgili olsunkaydirigubbakcemile3H arika bi haber veresin
A man nazar değmesin
R üya gibi çabuk geçsin
İ nan buna şekerim
K iloları alıcan
A ma sonra mutlu olucan
Pericim canım benim
1. si Diyelim ki yaptırdın ve sonucun kötü çıktı (Allah Korusun)
Ne yapıcaksın ,Aminiyo sentez yaptırman lazım,biliyorsun ki düşük riski var aldıracakmısın yaniii (ilk önce bunu cevapla)
2. si Çıkan sonuç kötü çıksa bile yalnızca tahmin,çünki kötü sonuç alıp sağlıklı topaç bebekler doğuruyorlar,birde sonuca üzülüp birde amniyo sentez yaptırıp sağlıklı bebeklerini kaybediyorlar ????????
Dr. yalnızca yüzde ihtimal veriyorlar...Ama en önemlisi içinde taşıdığın can senin ve eşinin bir parçası canım.İhtimallerle olmaz bu iş,vicdan var...
Bunlar para tuuuuzaaaağıııı,inanmayın,ben şahsen 2'li test bile yaptırmıycam,Allah İzin verir hamile kalırsam tabiii ...
H arika bi haber veresin
A man nazar değmesin
R üya gibi çabuk geçsin
İ nan buna şekerim
K iloları alıcan
A ma sonra mutlu olucan
bende istiyorum bendealkisalkisalkis ama benimki diyetle ilgili olsunkaydirigubbakcemile3
kobracım kahve yapıyorum kendime hadi sende yap şöyle karşılıklı içelimm
Beli ince güzel hatun
Ele güne aldırma sen
Lüle saçlı narin kadın
Endamını yesinler
Nasıl oldum böyle yazar
Aman değmesin nazar
Yesin BELENAYI Gönül Yazar
Hahahahaahh