- 28 Temmuz 2009
- 980
- 0
- Konu Sahibi tugbamurat
- #10.621
Ya ben kaç art kaç oldum....
Yumurtlama yaklaşıyor benimde
Yumurtlama yaklaşıyor benimde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok guzelım daha öle belırgın bişey yok sadece ben hıssedıyorum.... bende hep bi müddet düğme acık dolastım ortalıklarda sonra hamıle pantalonu aldımda ooohhh rahat ettım dunya varmıs dedım...
hadi ya ececim ay heyecanlandım bak ama benim normaldede canım tatlı değilde tuzlu ekşili ister genelde.. üff farzedelimki hamileyim işte ne var yani dimi ama
hadi ya ececim ay heyecanlandım bak ama benim normaldede canım tatlı değilde tuzlu ekşili ister genelde.. üff farzedelimki hamileyim işte ne var yani dimi ama
ay midem bulanıyor kafamçokkarıştı başımda dönüyor birazz, e kirpiklerimde çipil çipil :uhm: dudaklarım fosur fosur :uhm: ellrimin üzeride pul pul olmuş allahım allahımmmmmmmmm noluyor bana böyle :1no2:
allahımmmm insalllahhhhhh hayırlısıyla verrr yarabbımmmmmmmmm
aminnnnnnnnnnnnn
fantastikacım 27 si adet tarihim ama sanırım erken ymurtladım eger erken yumurtladıysam 26 sı
fantastikacımmm insallah güzel haberler alcaz bu ay inan buna
yoksa hamilemiyim hiçte beklemiyodum :))
kızlaaaar bende aynı günü bekliyorum daha doğrusu bekleyemiyorum ya ben kafayı iyicem diye korkuyorum kafamçokkarıştı hatt gidip kanda baktırsamm mı diye üdşünüyorum ama kendimi tutmaya çalışıyorum nolcak bizim halimiz
kasıklarımda batma oluyo bi de dün akşam başım döndü baya kokulara karşı burnum zaten çok hassatır ona bişi diyemiyorum ama arada midem bulnıyo sanki hafif hafif