Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

yok guzelım daha öle belırgın bişey yok sadece ben hıssedıyorum.... bende hep bi müddet düğme acık dolastım ortalıklarda sonra hamıle pantalonu aldımda ooohhh rahat ettım dunya varmıs dedım...

bana kayınvalidem almış bir kot,birde kumaş ama ben hala cesaret edemiyorum onları giymeye daha göbiş çok değil diye.kotlarla idare ediyorum.ama oturunca hep düğme açık.

hadi ya ececim ay heyecanlandım bak ama benim normaldede canım tatlı değilde tuzlu ekşili ister genelde.. üff farzedelimki hamileyim işte ne var yani dimi ama

inşallah hayatım hamiş haberini alıcaz.ben çok şaşırmıştım kendime daha sıcak düşün ağustos ayında ben turşucuları geziyordum .

ay midem bulanıyor başımda dönüyor birazz, e kirpiklerimde çipil çipil :uhm: dudaklarım fosur fosur :uhm: ellrimin üzeride pul pul olmuş allahım allahımmmmmmmmm noluyor bana böyle :1no2:

allahımmmm insalllahhhhhh hayırlısıyla verrr yarabbımmmmmmmmm

aminnnnnnnnnnnnn

benim belirtim de kasık agrısı askam basımı yastıga koyar koymaz uyudum böle bulantı diilde midemde kaynama var deişik bişi bide elimde silik bi tes cubugu buda belirti olabiliemi ki

kızlaaaar bende aynı günü bekliyorum daha doğrusu bekleyemiyorum ya ben kafayı iyicem diye korkuyorum kafamçokkarıştı hatt gidip kanda baktırsamm mı diye üdşünüyorum ama kendimi tutmaya çalışıyorum nolcak bizim halimiz

kasıklarımda batma oluyo bi de dün akşam başım döndü baya kokulara karşı burnum zaten çok hassatır ona bişi diyemiyorum ama arada midem bulnıyo sanki hafif hafif

oy topiğimizde hamiş patlaması olucak desenize hayırlısı olsun canım.kaç günün var kan tahlili 1 hafta öncesinden yapılabiliyormuş.

ayy inşallah yasemencim belirtilerin bebeğindendir :ecrin_bebek: haftaya topiğimizde hamile patlaması yaşayabiliriz alkisalkisalkis

kasıklarımda batma oluyo bi de dün akşam başım döndü baya kokulara karşı burnum zaten çok hassatır ona bişi diyemiyorum ama arada midem bulnıyo sanki hafif hafif

daha ne olsun belirti desen hepsi mevcut sıra müjde vermekte.inşallah

inş.ya ağzınızdan bal damlıyo 26 27 sini bekiyorum bakalım ama geçen ay gecikmişti adetim şimdi ben normal adetime göre hesap yapıyorum bakalım.allahım noolur hepimiz hamile olalım ama tabi bebişlerimiz dokuz ay karnımızda beklemeyi bilsinle allahım zemuszemus lütfen sonra da sağlıla gelsinler kucajklarımıza:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…