• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

GUnaydın yavrular :)

Herkese hayırlı haftalar diliyorum. Bu haftam cok yogun gececek Istanbul Ambalaj fuarinda olucam gelirseniz beklerim :)

haklısın zaman gecmek bılmıyor ama rahat ol...kötü düşünme hiç bizaman..bende doktora gitmek için gün sayıyorum...merak edıyorum ama rahat olalım guzelım..şöyle düşünelım bak..bugün iyi gectımı bı sorun yokmu tamam ozaman bı sıkıntı olmadıkca hıcbı problem yok demektır gulüm anlastıkmı...bu şekılde düşünüyoruz..

allah korusun zaten kötü bişey olsa bellı eder kendını o...o yzdennnn relaxxx

canım çok saol :)) tekrar görsem şu pıt pıtları nasıl rahatlıcam.ama çok uzun dedi ya 1 ay ben dayanamıcam 1 hafta önce gidicem :))

ahhh ececimmmm

oyle bir gecerki zaman bi bakarsın dogum olmus bi bakarsın okula gidiyor bi bakarsın univ sınavında..
gecmez dediginiz zamanın kıymetini bilin
bak benimki 15 yasında ne zaman buyudu ne oldu ne bitti..
bazen uzuluyorum yasayamadım yavrumun bebekligini diyorum, o gunlere geridonmeyi o kadar cok isterdimki..
Hamileliginizi herseyinizi doya doya yasayın , endiseleerden arının arkadaslar cunku olacak olacaktır..
Pozitif olun guzel seyleri cagırın beyninize ve hayatınıza ve bol bol dua edin..
Dost isteyene Allah yetmez mi??

Not: Hehehe kusura bakmayın bilgiç ve yaşlı bir kadın gibi konustum ama :) icimden gecenleri soyledim guzellikler..

Ha bu arada kardeşimin gözündeki cisim küçülmüş.Çok sevindik ,3 hafta sonra kontrole gidecek

bende çok sevindim kobracım ya belki 3 haftaya yokolur bile

GUnaydın yavrular :)

Herkese hayırlı haftalar diliyorum. Bu haftam cok yogun gececek Istanbul Ambalaj fuarinda olucam gelirseniz beklerim :)

kolay gelsin esteryam ben belki uğrarım demek isterdim ama :))

ahhh ececimmmm

oyle bir gecerki zaman bi bakarsın dogum olmus bi bakarsın okula gidiyor bi bakarsın univ sınavında..
bazen uzuluyorum yasayamadım yavrumun bebekligini diyorum, o gunlere geridonmeyi o kadar cok isterdimki..
Hamileliginizi herseyinizi doya doya yasayın , endiseleerden arının arkadaslar cunku olacak olacaktır..
Pozitif olun guzel seyleri cagırın beyninize ve hayatınıza ve bol bol dua edin..

Not: Hehehe kusura bakmayın bilgiç ve yaşlı bir kadın gibi konustum ama :) icimden gecenleri soyledim guzellikler..

:) canım süpersin valla rahat olaya çalışıyorum ama hep bir tedirginlik var atlatamıyorum.
ooo seninki pek kocamanmış Allah bağışlasın .

kızlar bişi sorucam diyelimki 7. ayda işten ayrıldım hani devlet 4 ay bize öedeme yapıyorya o zaman işyeri sigortamızı yatırmak zorundamı? ben bebiş olunca büyük ihtimalle işi bırakıcam gibi gözüküyor.eşim bebişe en azından 1 yıl benim bakmamı istiyorda.napıcamada karar veremedim aslında.

benden iyilik diyelim iyi olsun canlarım...
BELENAYCIĞIM hayırlısı olsun hakkında inan bana hiç beklemediğin ay geliyor meleklerin...bende hep öyle oldu...rejime devat et canım oda arada gelirse kendi bilir :)))

PERi hayırlı olsun canım iş hayatın...zor olur ara verdikten sonra ama yapacak bişey yok çalışmakta güzel :)))

kızlar kafam hala çok karışık...ankaradaki bir merkezin batı karadeniz bölge müdürü ile görüşeceğim buğün....bakalım ne ler olacak :)))

BELENAYCIĞIM hayırlısı olsun hakkında inan bana hiç beklemediğin ay geliyor meleklerin...bende hep öyle oldu...rejime devat et canım oda arada gelirse kendi bilir :)))

PERi hayırlı olsun canım iş hayatın...zor olur ara verdikten sonra ama yapacak bişey yok çalışmakta güzel :)))

kızlar kafam hala çok karışık...ankaradaki bir merkezin batı karadeniz bölge müdürü ile görüşeceğim buğün....bakalım ne ler olacak :)))

Canım kanaman durdumu.Ne durumdasın,kürtaş olmadan kurtuldun mu hayatım..

kızlar bişi sorucam diyelimki 7. ayda işten ayrıldım hani devlet 4 ay bize öedeme yapıyorya o zaman işyeri sigortamızı yatırmak zorundamı? ben bebiş olunca büyük ihtimalle işi bırakıcam gibi gözüküyor.eşim bebişe en azından 1 yıl benim bakmamı istiyorda.napıcamada karar veremedim aslında.

hamileliğinin 7. ayında doğum iznine ayrılırsın canım üzerinede hemen süt iznini alırsın bu arada sigortan ödenir sende raporun dolduğunda sigortadan paranı alırsın sonrada işten ayrılırsın en iyisi kendin bak bebişine her anında yanında ol, büyüdüğüne en yakın tanık sen ol

Canım kanaman durdumu.Ne durumdasın,kürtaş olmadan kurtuldun mu hayatım..

kanamam buğün bitti canım kimyasal gebelikte kürtaj yapılmıyor kobracığım...yarında kendi dr umla görüşeceğim bakalım o ne diyecek....hangi merkezi tavsiye edeck ....

ahhh ececimmmm

ağzına saglık esteryam çok ama cok guzel söylemıssın bak...valla çok dogru olacaksa olacaktır gercekten...biz elımızden gelenı yaptıktan sonra dımı...bende bol bol dua edıyorum herzaman okuyorum....

hamileliğinin 7. ayında doğum iznine ayrılırsın canım üzerinede hemen süt iznini alırsın bu arada sigortan ödenir sende raporun dolduğunda sigortadan paranı alırsın sonrada işten ayrılırsın en iyisi kendin bak bebişine her anında yanında ol, büyüdüğüne en yakın tanık sen ol

canım benim işyerim çok kurumsal bir yer olamadığı için işten çıkıcağımı daha önce bildirmem gerekir.yani benim öğrenmem istediğim eğer sigorta ödenmezse devlet bize yinede 4 ay maaş veriyor mu?

canım inşallah herşey istediğin gibi olur .sorularının cevaplarını en iyi şekilde seni tatmin edicek şekilde alırsın.dualrımız seninle.

Back
X