Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

günaydın canlarım nasılsınız ben hastalandım eşimle konuştum bir süreliğine bebek işini askıya aldık ben bu ay çok umutluydum olacak diyordum ama nafile demekki kısmet değilmiş ben pes ettim artık kendi ne zaman gelmek isterse o zaman gelsin bu arda rejime başladım bir hafta oldu ve bir kilocuk vermişim artık bebeği düşünmüyorum vermem gereken kiloarım var şimdi bununla meşgulüm artık bir süre sizin güzel haberleriniz için uğruyacağım buraya sizleri seviyorum inşallah güzel haberleriniz geldikçe bende mutlu olurum

slm pericim ececim yasemincim nasılsınız bakalım..

peri sana zor olur şimdi uzun bi aradan sonra ama vaktinde daha hızlı geçer işte

hayırlısı olsun belenaycımm peki bebişi ne kadarlığına askıya aldınız cnm yada başka bi plan falan varmı.. bu arada rejim konusundada tebrikler yani 1 haftada 1 kilo bravo :lepi:

sanada ıyı haftalar güzelim eh işte bulantıları idare edıyoruz.zaman zaman oluyo...sen nasılsın canım?

bende iyi sayılırım ara ara bulantılar hafif çıkarmalar oluyor ama öyle çok büyük şikayatlerim yok .sadece doktora gitmek için çok sabırsızlanıyorum :))) zaman geçmiyor.

peri sana zor olur şimdi uzun bi aradan sonra ama vaktinde daha hızlı geçer işte

evet bu hafta bıraz zor gececek sanırım ama alısıcaz artık..keske hiçbirimiz calısmak zorunda olmasaydıkkk ne guzel olurduuuuuu

herseyın hayırlısı gülüm benım...bencede kafaya takma oluruna bırak...o gelecegı zamanı bılıyo sen merak etme...yeterkı hayırlısıyla saglıkla sıhhatle üzmeden gelsın canım benım...

belenaycım hakkında hayırlısı olsun canım.bizde seni çok seviyoruz.bence iyi bir doktorla konuşsan ve seni yönlendirse nasıl olur.sonuç itibariyel daha önce hamile kalmış birisisin.kılo içinde tebrikler :)) bu arada kaç kilosun ki ?

iyidir fantastikacım herzamanki gibi pazartesi modu işte :)) sen nasılsın keyfin nasıl çalışmalara devam dimi :)

bende iyi sayılırım ara ara bulantılar hafif çıkarmalar oluyor ama öyle çok büyük şikayatlerim yok .sadece doktora gitmek için çok sabırsızlanıyorum :))) zaman geçmiyor.

haklısın zaman gecmek bılmıyor ama rahat ol...kötü düşünme hiç bizaman..bende doktora gitmek için gün sayıyorum...merak edıyorum ama rahat olalım guzelım..şöyle düşünelım bak..bugün iyi gectımı bı sorun yokmu tamam ozaman bı sıkıntı olmadıkca hıcbı problem yok demektır gulüm anlastıkmı...bu şekılde düşünüyoruz..

allah korusun zaten kötü bişey olsa bellı eder kendını o...o yzdennnn relaxxx

sağolun canlarım benim
fantastikacım ideal kiloma gelesiye bir şey yapmayı düşünmüyorum ama o süpriz yapıp gelirse bilemem
birperi canım sağol dua et bizim için
eceyas canım sende dua et olurmu bu arada bewn 75 kiloydum 74 oldum azmettim olacak inşallah 50 kilo hedefim
artık bu adet bekleme durumları çok yıprattı beni ay şöle oldu ay böle oldu bu ay tamam artık bu fasıllara ara verdik eşimde çok yıpranıyorsun kendi haline bırak dedi öle çalışma falan yapmıcaz günleri takip etmicez biraz bu fikirden uzaklaşmak iyi gelecek sanırım ama takipteyim ne yapıyorsunuz bakıyorum kim yumurtlamış kim hamiş öğrenmek için can atıcam ona göre hamişlerimizinde ay ay takibindeyim taaaaki doğum öykülerini okuyana kadar duacılarıyım

Günaydın fıstıklar.
belenaycım oluruna bırak şekerim... Kendimizi yıpratmayalım.
Kızlar Cumartesi akşamı başdönmesi yaşadım,ama çok şiddetli yerimden bile kalkamıyordum,ilk defa böyle bir başdönmesi yaşadım,pazar günü tüm gün sürdü ve beraberindede mide bulantısı,zaten midem 1 haftadan beri bulanıyor.Sanırım tansiyonum düştü ama acaba üstüne görme olayı varya,olabilir mi?
Gerçi ben normal bi regl gördüm.akıntım biraz fazlaidi.

Benim keyfim yok bugün.
Deniyoruz,olmuyor ...
Ben dr.gitmeyi düşünüyorum bu ay,sanırım da Çarşamba günü,yumurta takibine alsın beni.
Şuan aklımdan geçeni söyliyim.Şükrettim içimden,iyiki birkere hamile kalabildim,çünki hiç hamile kalmasaydım dünya kadar test isteyecek doktor.

herzaman canım benım herzaman dua edıcem...

en guzelını yapmaya karar vermıssın guzelım...gunlerı takıp etmeden kendıne halıne bırak bakalım..stresle takıple olacak gıbı degıl zaten bu işler...

gunaydın canım..geçmiş olsun ...akıntım bıraz fazlaydı demıssın ya ondanda yasamıs olabılırsın bak bu baş dönmesını...ama dedıgın gıbı üstüne görme falanda olabılır...

acaba dıyorum bı test alıp yapsanmı...üstüne görmeyse cıkar belkı ha

inşallah süpriz yapar belenaycım herşey gönlünce olur ama varya böyle serbest bırakman çok iyi olmuş bak şimdi kafan daha rahatlıcak

kobracım acaba olabilirmi ya istersen bi test daha yap hıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…