• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

ayy aşkolsun ne kadar öksüz kalmış bu topic böyle

sonunda gitme vakti geldi herkese benden iyi haftasonları :ecrin_bebek:

izmirhayal selam o nazar boncugunu almak icin konu puani gerekiyo benimn 5 10 olmasi lazim konu mu acmam gerekiyo biliyomusun senin puanin nasil oldu?

merhaba bayanlar bende birşey paylaşmak isterim sizinle...
Eylülün 18 inde doktor hamile olduğumu söyledi ama değerimi söylemedi. 22 eylülde kanamam başladı ve doktora gittim değerim 10.54 çıktı doktor kimyasal gebelik olabilir dedi ve alttan muayene etti. 25 eylülde kanamam bitti sonra da doktora gitmedim. hala da adet olmadım neler olduğunu anlamış değilim tekrar hamile olabilir miyim?

başın sağolsun canım ya çok üzüldüm yaşadıklarına allahım en yakın zamanda sağlıkla tekrar hamile kalmanı ve bebeklerini kucağına almanı nasip etsin

canım çok tşk ederim rabbim daha beterinden saklasın inş burada güzel haberleri paylaşmayı nasip etsin en kısa zamanda hepimizin gönlüne göre versin

merhaba bayanlar bende birşey paylaşmak isterim sizinle...
Eylülün 18 inde doktor hamile olduğumu söyledi ama değerimi söylemedi. 22 eylülde kanamam başladı ve doktora gittim değerim 10.54 çıktı doktor kimyasal gebelik olabilir dedi ve alttan muayene etti. 25 eylülde kanamam bitti sonra da doktora gitmedim. hala da adet olmadım neler olduğunu anlamış değilim tekrar hamile olabilir miyim?

geçmiş olsun a.s. önceden adetin kaç günde bir gelirdi.. kimyasal gebeliğin hemen üstne tekrar hamile kalabilirsin diye biliyorum ama eğer emin omak istersen bi test yapabilirsin cnm

Back
X