Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

canımsın kıyamam ben sana evet biraz fazla üstüste oldu ama unutma herşeyde bir hayır vardır cnım mutlaka bir hikmeti vardır sabırlı ol dediğin gibi güzel bi klinik bul ve anlat bütün yaşdıklarını bide canım bu keçi boynuzu çörekotu falan denedinmi sen hem yumurtayı hem spermi besliyor bu saydıklarım incir mesela rabbim bundan sonra yüzünü güldürsün artık senin için dua ediyorum nazlı kelebeğim benimŞeniz

canımsın desteğin için sağol tatlım...3. gebeliğimde kendime incir eşime keçi boynuzu yaptık sonuç ne oldu 7. haftalık intra uterin ex yani kalbi durdu meleğimin ...onlar sadece psikolojikmen rahatlatıyo canım rabbim verecek olduktan sonra bir sebep buluyo inan...

bizde seni inanki çok seviyoruz ve mutsuz olmana dayanamıyoruz.bencede iyi bir klinik bulup en azından sprem ve yumurta takibi yaptırtmalısın.bakarsın belki ilaç tedavisi vardır.tüp bebeğe gerek kalmaz.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

arkadaşlar merhaba;öncelikle hepinize geçmiş olsun allah kimseye yaşatmasın bu acıyı bende ikiz bebek anne adayı idim,fakat 23 haftalıkken düşük yada erken doğum herneyse yaptım çok üzgünüm moralim çok bozuk bunun üzerine drumdanda hiç memnun kalmadım tabi bunu sonradan farkettim kontrole gittiğimdede açıklayıcı konuşmadı pek başka bir drdan randevu aldım ama yinede sizlerle paylaşmak istedim ilk gebeliğimdi dahada üzüldüm bu cmrtesi kırk gün olacak doğum olalı fakat hiçbir bilgim yok ne yapmam gerektiği konusunda bilgilendirirseniz çok sevinicem ilşki konusundada drum bişey sölemedi zaten neden dr olmuş onuda çok merak ediyorum şimdiden tşkler

:çok üzgünüm::

canım öncellikle çok geçmiş olsun inşallah bir daha hiç birimiz yaşamayız aynı acıyı.
öncelikle en az 3 ay yada 6 ay kadar rahmini dinlendirmelisin ki bu zamanda kendinide psikolojik olarak toparlarsın.ilişkiye gelince benim doktorum en az 2 hafta yasak demişti ki sen sanırım o zamanı çoktan geçmişsin 40 gün olmuş.şimdi regli olamn gerekiyor eğer oladıysa panik yapma 50 güne kadar olmayan olabiliyor ama bu zamana kadar olmazsa bir doktora başvurmalasın.aklıma gelenler bunlar

çok geçmiş olsun canım ve dilerim yaşadığın son acı olsun en yakın zamanda sağlıkla al bebeğini kucağına..
yeniden hamile kalmak için mutlaka yeni bi dr görün derim ben çünkü kürtaj olsaydı hani 3 ay korun yada 2 ay falan diyolar dr lar ama seninki doğum olmuş belki bu anlamda farklılık gösterebilir cnm hem için rahatlar bence vakit kaybetmeden yeni dr a görünmelisin a.s.

offff kızlar ne sıkıcı bi gün dimiiii akşama tavuklu bulgur pilavı yapıcam tavuğun suyundanda katıcam seven varsa buyursun gelsin :)))

canim benim yumurtan simdi catliyorsa 2gün yani 48 saat rahimde yasiyooo yani hala vaktin vardelikafaduldensen calismalara devam etttkaydirigubbakcemile

Gunaydin fantastikam

bizde dun aksam calısmalar devam etti :)
Bakalım nolcak bu ay :)

canım mesela test yapmayıp bekleseydin bence kimyasal gebelik ldugunu bile anlamayacaktın gecikti diyecektin degil mi?
Ah kuzum ya Allah bu ay yuzunu guldursun sen zatan bu reglden sonra hamilelik planlıyordun degil mi?

Gunaydin fantastikam

bizde dun aksam calısmalar devam etti :)
Bakalım nolcak bu ay :)

çok güzel şeyler olucak esteryam bu ay :ecrin_bebek:

günaydın canlarım kanamam başladı buğün ....hayırlısı bakalım...

hayırlısı dediğin gibi yasemincim.. şimdi ne yapmayı planladınız canım eşimle bu ayda denicekmisiniz doğal olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…