Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

ya iki hafta nasıl geccek yaww catlarım yaww oldumu acepp aman ne zaman baslar bu belirtiler başım dönüyo midem bulanıyoo ay bana bişeler oluyo dermişim

:)) bencede akıntı var yada yok full time devamm :)) ama o yumurtlama döneminden sonra biraz zor oluyo benim için kuru oluyo ya

fantastikam işte o zaman yumurtlama gunleri disinda olay eşinin maharetine kalıyor

yaa su calışma olayı beni acayip kasıyo aksam benimki 9 da uyudu tabi bende tv basında uyuyup kalmısım bi kalktım saat 3 allahım dedim gec kaldım calışmak lazımdı hadi aşkım yerimize yatalım dedim uyandı sonra dur meyve yiyelim dedim hain bi planla açtım uykusunu sonra işte malum çalışkan insanım ben

izmirim hayalim peki sen kac gunde bir regl oluyoın
calısma konusuna gelince normalde cok iyiniyetli saf bir insanım ama calısma soz konusu oldugunda cevirmedigim numara kalmıyor hahha

ayy bugun 14 ekim 1 kasıma kadar merak et dur artık :)
yok belirti yok su yok bu :)

Allah gunah yazmasın canımda nasıl bole kafa bulmak istiyor anlatamam size .. tobe tobe..

fantastikam işte o zaman yumurtlama gunleri disinda olay eşinin maharetine kalıyor

:))) onun sayesinde yapabiliyoruz o zamanlarda ama akıntı olduğu günlerdeki kadar kolay olmuyor benim açımdan çünkü kuruluğu yaşayan benim ya.. eşim her istediğinde hazır tabi artık benide hazırlamak için uğraşıyor zavallım :))

Ben 30 gunde bir hastalanıyorum canım.. yumurtlama gunum senden 2 gun sonra sanırım

kızlar bişey dicem yine, benim her ay ama her ay yumurtlama dönemimde sağ kasığımda ağrı oluyor yani solada hafif sancılar girmiyo değil ama hissedilir ağrı hep sağda.. hatta ben geçen yıl daha bebek düşünmezken yani bu konular hakkında çok bilgim yokken acaba apandistmi diye acile gitmiştim :)) normalmi bu ya hep aynı yerdenmi yumurtluyorum demek acaba

Canım döllenmeden 7-10 gün içerisinde döllenen yumurta rahime ulaşır ve yerleşmeye çalışır.Yerleşirken karın ağrısı bel ağrısı hissedebilirsin ama herkez hissetmiyor.Yerleştikden sonar BTHCG salgılanmaya başlar,o yüzden gebeliğin aslında ilk belirtisi regl gecikmesidir.diğerleri gerçekden her zaman olabilir.Mide bulantısı bile,ben eskiden yaşamazdım ama kürtaj sonrası her regli zamanı mide bulantısı yaşıyorum.Hadi bakalım benden pas,şimdi seni dört gözle bekliyorum.

teşekkür ederim kobrammm, senin geldimi kesin adetin ya

teşekkür ederim kobrammm, senin geldimi kesin adetin ya

Geldi şekerim ama hala vc ye gidince geliyor.Neyse canımız sağ olsun,ama bu sefer gerçekden hamilelikden çok şüphelendim,dünden beri hamileyken yaşadığım karın ağrısı vardı.Belki kimyasal gebelik yaşamış olabilirim.Hayırlısı ya...
Neyse ne...
Bu arada Pazar günü Tiyatroya gittim,tiyatro sezonu açıldı ya,artık keyifle giderim.
Birde Ayşe Kulin'in "Nefes nefese" adlı kitabını okuyorum çok güzel...

canım benim solda oluyor.hatta kürtajdan sonra doktora gittim burda çok şiddetli ağrı hissediyorum diye.oda yumurtan 2 güne çatlıcak dedi.yani seninki neden sağda olabilir bilemicem.ama çok kafaya takma bence bir sorun yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…