Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

hayırlısı olsun be kobracım napalım eninde sonunda tutacak

bende bu alacakaranlık serisinin 3. kitabını okuyorum bitirmek üzereyim 4 e geççem çok güzel ya..

kızlar bu ağrı herkezde oluyomu yaa. ben kürtaj oldumya ben dedim kesin bu operasyonda bişeymi yaptılar ne?sizde de mi ağrı oluyo yaaa.. benim sol tarafım bazen sağ tarafım ağrıyo.. yumurtlamadan mı oluyoki?

demek ağrıdan 2 gün sonra çatlıcak dedi hıı demekki bende bugünleri boş geçirmiyim ben bitti sanıyodum ama belki bitmemiştir :))

kızlar bu ağrı herkezde oluyomu yaa. ben kürtaj oldumya ben dedim kesin bu operasyonda bişeymi yaptılar ne?sizde de mi ağrı oluyo yaaa.. benim sol tarafım bazen sağ tarafım ağrıyo.. yumurtlamadan mı oluyoki?

evet canım yumurtlamadan oluyomuş nette araştırdığım kadarıyla öyle yazıyo bazı kadınlar yumurtladıklarını kasık ağrılarından anlayabiliyor diye.. herhalde bizim ağrılarda ondan bikaç güne geçiyo çünkü

bizde tiyatroya ço gideriz.istanbuldasın sende.Ataköydeki yunusemre kültür merkezinemi gidiyosun sen? Ben geçen sene ondan önceki sene hepsine gittim bu sene yeni bi tiyatro yok yine aynı oyunlar var.2 tane yeni var oda hafta çi salı günü ve perşembe oynuyodu sanırım.Nereye gidiyosun sen?

yaw ben yumurtlama gunlerimdeyim agrı magrı yok ya
leynnnnnnnnnnnnnnn acaba yoksa ben yumurtlamıyormuyum bi sorun mu var dr a mı gitsem acabaaaaaaaaaaaaaaa

yumurtlamadan canım agrı oluyo benimde bu ay soldaa bazen sagda oluyo ne güzel sagda solda ymurtlyo dert etmeyin canlarım benim

hayırlısı olsun be kobracım napalım eninde sonunda tutacak

bende bu alacakaranlık serisinin 3. kitabını okuyorum bitirmek üzereyim 4 e geççem çok güzel ya..

Evet ya oda çok güzel diyorlar ama okumadım,bende bunu bitirince okurum belki.
Bu arada ağrıya kafanı takma,çok normal.Ayrıca solda yada sağda olmasının bir önemi yok,benimde hep solda olur,genelde solda olurmuş ağrı zaten...

yaw ben yumurtlama gunlerimdeyim agrı magrı yok ya
leynnnnnnnnnnnnnnn acaba yoksa ben yumurtlamıyormuyum bi sorun mu var dr a mı gitsem acabaaaaaaaaaaaaaaa

hayır tatlım ya illede ağrı olacak değil ne güzel sen acı çekmeden yumurtluyosun demek..

bende şimdi takıldım, genelde neden sol ağrırmışki kobracım benim sağ ağrıyo her ay

Bazen kızkardeşimle üsküdara gidiyoruz,Fatih Reşat Nuri Sahnesine gittim geçen ama güzel değil oturma düzeni.Hangisine eserse ona gidiyorum canım,benim için fark etmiyor.Aslında önce oyunu seçiyorum sonra hangi sahnede oynuyorsa ona gidiyorum.

bizim burdada ataköy bize yakın o yüzden ona gidiyoruz.Cennette de var ama gidiş geliş açısından zor oluyo oyüzden ataköyden başka seçenek yok bizim için :)) ama tiyatroyu herkeze tavsiye ederim.adanalı dizisindeki adanalının kızkardeşinin sevgilisi rolundeki kişiyi ilk ben bu tiyatroda görmüştüm kaydirigubbakcemile2

hayalcim aynen benimde öyle oluyor yani ondan önce daha sıvı oluyor sonra anlattığın gibi oluyor çok güzel tarif etmişsin.. bence normal olanı bu ama fisfisfis

evettttt fantastika bede onu farkettimm benim normalde kuruluk problemim var o dönemde olmuyo

ya benim akıntı afedersiniz anlaşılmıcak gibi olmuyo cok afedersiniz lastik gibi katı nasıl anlatsam seffaf kalın ve elde rahatlıkla tutuluyo

peki bu akıntı varmı yok mu ne zaman bakmak lazım? gece mi gunduz mu? yoksa iliski oncesi mi?

esteryacım böyle afedersin sümüksü bi akıntı oluyor başlarda daha sıvı sanki meni gibi sonraları biraz daha koyulaşıyor ve parmaklarının arasında uzuyor

bende bişi sorcam, akıntıyı nerden anlıyoruz yumurtlama mı degil mi diye, bugunler benim yumurtlama gunlerimde

kızlar benim akıntım bu ay uzun sürdü bende anlamadım hemen ardından hastalandım zaten normalde akıntı bittikten sonra olurdum gerçi 2 gün erken hastalandım.senağlama

ya kızlar benim canım sıkıldı bakın şimdi.. benim dün öyle karnım ağrıdıki serviste eve dönerken çok fena oldum ama bağırsaklarımı bozmuşum meğer bütün gece sıkça ziyaret ettim tuvaleti o yüzden eşimle bişey yapmadık ama pzt yapmıştık.. şimdi araştırdım bu kasık ağrısı yumurtanın çatladığını gösterirmiş e benimde bugün ağrım var e şimdi çatlıyosa yumurta akşama kadar sürem dolmuş olmazmı off ya görüyomusunuz şimdi

bininci sayfanın hamişi ben olim dicem ama malesef benimkide yolda geliyor kısmet kimin bakalım

canımcım sen tuvaleti ziyaretten fırsat buldukça eşinide ziyaret et :kedi:yakalrsın ucundan kıyısından devam devamkaydirigubbakcemile3

canlarım hepinize desteğiniz yorumlarınız ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum...tekrar tekrar denemek ve aynı şeyleri yaşamak istemiyorum artık....bi şanssızlık insanı 4 kere üst üste bulurmu canlarım....hadi ilki ikinci ve üçüncü şansızlıktı peki ya buuu...tamam sonunçta kürtaj olmasada döllenme var ....ama sonucu gelmiyor...herşey normal ama atlanılan bişey var...benim fikrim ya yumurta yada spermde bir sorun var kızlar....en kısa zamanda bir dr ve klinik bulup başvurmak istiyorum...hiç olmazsa sağlam yumurta ve sperm seilir tüp bebek önerilirse ve şansım dahada artar....allahım ne olur yardımcımız olsun....çok zor bir süreç bizi bekliyor eşimle...hepinizi çok seviyorum canlarım iyiki varsınız...((

canım arkadaşım herşey gönlünce olsun.. tüp bebek dediğin gibi daha garanti bi görüşün bakalım iyi bi klinikle.. güzeller güzelim benim senin üzgün olman benide çok üzüyo inanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…