- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #9.901
Geldi şekerim ama hala vc ye gidince geliyor.Neyse canımız sağ olsun,ama bu sefer gerçekden hamilelikden çok şüphelendim,dünden beri hamileyken yaşadığım karın ağrısı vardı.Belki kimyasal gebelik yaşamış olabilirim.Hayırlısı ya...
Neyse ne...
Bu arada Pazar günü Tiyatroya gittim,tiyatro sezonu açıldı ya,artık keyifle giderim.
Birde Ayşe Kulin'in "Nefes nefese" adlı kitabını okuyorum çok güzel...
kızlar bişey dicem yine, benim her ay ama her ay yumurtlama dönemimde sağ kasığımda ağrı oluyor yani solada hafif sancılar girmiyo değil ama hissedilir ağrı hep sağda.. hatta ben geçen yıl daha bebek düşünmezken yani bu konular hakkında çok bilgim yokken acaba apandistmi diye acile gitmiştim :)) normalmi bu ya hep aynı yerdenmi yumurtluyorum demek acaba
canım benim solda oluyor.hatta kürtajdan sonra doktora gittim burda çok şiddetli ağrı hissediyorum diye.oda yumurtan 2 güne çatlıcak dedi.yani seninki neden sağda olabilir bilemicem.ama çok kafaya takma bence bir sorun yoktur.
kızlar bu ağrı herkezde oluyomu yaa. ben kürtaj oldumya ben dedim kesin bu operasyonda bişeymi yaptılar ne?sizde de mi ağrı oluyo yaaa.. benim sol tarafım bazen sağ tarafım ağrıyo.. yumurtlamadan mı oluyoki?
Geldi şekerim ama hala vc ye gidince geliyor.Neyse canımız sağ olsun,ama bu sefer gerçekden hamilelikden çok şüphelendim,dünden beri hamileyken yaşadığım karın ağrısı vardı.Belki kimyasal gebelik yaşamış olabilirim.Hayırlısı ya...
Neyse ne...
Bu arada Pazar günü Tiyatroya gittim,tiyatro sezonu açıldı ya,artık keyifle giderim.
Birde Ayşe Kulin'in "Nefes nefese" adlı kitabını okuyorum çok güzel...
hayırlısı olsun be kobracım napalım eninde sonunda tutacak
bende bu alacakaranlık serisinin 3. kitabını okuyorum bitirmek üzereyim 4 e geççem çok güzel ya..
yaw ben yumurtlama gunlerimdeyim agrı magrı yok ya
leynnnnnnnnnnnnnnn acaba yoksa ben yumurtlamıyormuyum bi sorun mu var dr a mı gitsem acabaaaaaaaaaaaaaaa
bizde tiyatroya ço gideriz.istanbuldasın sende.Ataköydeki yunusemre kültür merkezinemi gidiyosun sen? Ben geçen sene ondan önceki sene hepsine gittim bu sene yeni bi tiyatro yok yine aynı oyunlar var.2 tane yeni var oda hafta çi salı günü ve perşembe oynuyodu sanırım.Nereye gidiyosun sen?
Bazen kızkardeşimle üsküdara gidiyoruz,Fatih Reşat Nuri Sahnesine gittim geçen ama güzel değil oturma düzeni.Hangisine eserse ona gidiyorum canım,benim için fark etmiyor.Aslında önce oyunu seçiyorum sonra hangi sahnede oynuyorsa ona gidiyorum.
hayalcim aynen benimde öyle oluyor yani ondan önce daha sıvı oluyor sonra anlattığın gibi oluyor çok güzel tarif etmişsin.. bence normal olanı bu ama fisfisfis
evettttt fantastika bede onu farkettimm benim normalde kuruluk problemim var o dönemde olmuyo
mesela ben cmt gününden önce akıntımı farkettim ve en son cmt günü iççamaşırımda daha katı işte sümüksü akıntı vardı zaten zamanlamada tutuyodu.. bide ben şurdan anlıyorum daha kolay ilişkiye giriliyo o günlerde kaygan oluyo yani..
ya benim akıntı afedersiniz anlaşılmıcak gibi olmuyo cok afedersiniz lastik gibi katı nasıl anlatsam seffaf kalın ve elde rahatlıkla tutuluyo
peki bu akıntı varmı yok mu ne zaman bakmak lazım? gece mi gunduz mu? yoksa iliski oncesi mi?
esteryacım böyle afedersin sümüksü bi akıntı oluyor başlarda daha sıvı sanki meni gibi sonraları biraz daha koyulaşıyor ve parmaklarının arasında uzuyor
bende bişi sorcam, akıntıyı nerden anlıyoruz yumurtlama mı degil mi diye, bugunler benim yumurtlama gunlerimde
kızlar benim akıntım bu ay uzun sürdü bende anlamadım hemen ardından hastalandım zaten normalde akıntı bittikten sonra olurdum gerçi 2 gün erken hastalandım.senağlama
canımcım sen tuvaleti ziyaretten fırsat buldukça eşinide ziyaret et :kedi:yakalrsın ucundan kıyısından devam devamkaydirigubbakcemile3ya kızlar benim canım sıkıldı bakın şimdi.. benim dün öyle karnım ağrıdıki serviste eve dönerken çok fena oldum ama bağırsaklarımı bozmuşum meğer bütün gece sıkça ziyaret ettim tuvaleti o yüzden eşimle bişey yapmadık ama pzt yapmıştık.. şimdi araştırdım bu kasık ağrısı yumurtanın çatladığını gösterirmiş e benimde bugün ağrım var e şimdi çatlıyosa yumurta akşama kadar sürem dolmuş olmazmı off ya görüyomusunuz şimdi
canlarım hepinize desteğiniz yorumlarınız ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum...tekrar tekrar denemek ve aynı şeyleri yaşamak istemiyorum artık....bi şanssızlık insanı 4 kere üst üste bulurmu canlarım....hadi ilki ikinci ve üçüncü şansızlıktı peki ya buuu...tamam sonunçta kürtaj olmasada döllenme var ....ama sonucu gelmiyor...herşey normal ama atlanılan bişey var...benim fikrim ya yumurta yada spermde bir sorun var kızlar....en kısa zamanda bir dr ve klinik bulup başvurmak istiyorum...hiç olmazsa sağlam yumurta ve sperm seilir tüp bebek önerilirse ve şansım dahada artar....allahım ne olur yardımcımız olsun....çok zor bir süreç bizi bekliyor eşimle...hepinizi çok seviyorum canlarım iyiki varsınız...((
canımcım sen tuvaleti ziyaretten fırsat buldukça eşinide ziyaret et :kedi:yakalrsın ucundan kıyısından devam devamkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?