• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

hani tuğbanında bi ay öyle olmuştu test yapmıştı çift çıkmıştı bikaçgün sonra tek çıkmıştı adetide baya gecikmişti belki oda o ay kimyasal gebelik yaşamıştı dimi.. canım zaten oda bi düşük daha yaşamış üstüne şimdi napıyo acaba

çok güzel şeyler olucak esteryam bu ay :ecrin_bebek:

hayırlısı dediğin gibi yasemincim.. şimdi ne yapmayı planladınız canım eşimle bu ayda denicekmisiniz doğal olarak

hayır canım denemeyeceğim artık....ankarada bi kaç profosör var aklımda olan onları biraz daha araştırıp görüşmeye gideceğim önümüzdeki günlerde...artık riske atamam canım ya...inan psikolojim çok bozuldu....

hani tuğbanında bi ay öyle olmuştu test yapmıştı çift çıkmıştı bikaçgün sonra tek çıkmıştı adetide baya gecikmişti belki oda o ay kimyasal gebelik yaşamıştı dimi.. canım zaten oda bi düşük daha yaşamış üstüne şimdi napıyo acaba

evet canım tuğbanında kimyasal gebelik olmuş...ama kürtaj etmişler tubişi..şimdi araştırması devam ediyor...

haklısın yasemincim çok haklısın hakkında hayırlı olsun güzelim.. istediğimiz çok masumca insanca bi istek anne olmak allah bizi bu duygudan mahrum bırakmasın

haklısın yasemincim çok haklısın hakkında hayırlı olsun güzelim.. istediğimiz çok masumca insanca bi istek anne olmak allah bizi bu duygudan mahrum bırakmasın

amin canım benim güzel dileklerin için...akşam çok kötü oldum fantastikam alışveriş merkezine gittik eşimle ve ilk defa bebekleri ailelri görünce çok üzüldüm ve ne kadar şanslılar ve bu şanşlarının farkında değiller diye geçirdim içimden...eve geldim sonra yataga zor attım kendimi eşim geldi yanıma teselli etmeye çalıştı....ama olmuyo işte dolum noktasına geldim artık....ama allah büyük rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah :((:Saruboceq:

amin canım benim güzel dileklerin için...akşam çok kötü oldum fantastikam alışveriş merkezine gittik eşimle ve ilk defa bebekleri ailelri görünce çok üzüldüm ve ne kadar şanslılar ve bu şanşlarının farkında değiller diye geçirdim içimden...eve geldim sonra yataga zor attım kendimi eşim geldi yanıma teselli etmeye çalıştı....ama olmuyo işte dolum noktasına geldim artık....ama allah büyük rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah :((:Saruboceq:

canım benim ya biliyomusun bende önceden çok dikkat etmezdim ama şimdi genç bi anne gördüğüm zaman özeniyorum sabah servis beklerken karşımda bi kadın vardı genç hoş bi kadın yanındada 5-6 yaşlarındaki oğlu vardı öyle hoştuki.. bizimde bebğimizle beraber olacağımız günler gelicek yasemincm hatta belkide çok yakında :Saruboceq:

yasemincim hakkında hayırlısı olsun.bencede iyi bir doktorla görüşmen daha iyi olucaktır.en azından psikolojik olarak kendini yıpratmazsın.
o kadar pişmanın ki sana test yapmanda ısrar ettiğimiz için.yapmasaydın belki sadece gecikmiş regli olduğunu düşüncektin.

canım benim ya biliyomusun bende önceden çok dikkat etmezdim ama şimdi genç bi anne gördüğüm zaman özeniyorum sabah servis beklerken karşımda bi kadın vardı genç hoş bi kadın yanındada 5-6 yaşlarındaki oğlu vardı öyle hoştuki.. bizimde bebğimizle beraber olacağımız günler gelicek yasemincm hatta belkide çok yakında :Saruboceq:

ay canım benim....inşallah fantastikam :)))

arkadaşlar merhaba;öncelikle hepinize geçmiş olsun allah kimseye yaşatmasın bu acıyı bende ikiz bebek anne adayı idim,fakat 23 haftalıkken düşük yada erken doğum herneyse yaptım çok üzgünüm moralim çok bozuk bunun üzerine drumdanda hiç memnun kalmadım tabi bunu sonradan farkettim kontrole gittiğimdede açıklayıcı konuşmadı pek başka bir drdan randevu aldım ama yinede sizlerle paylaşmak istedim ilk gebeliğimdi dahada üzüldüm bu cmrtesi kırk gün olacak doğum olalı fakat hiçbir bilgim yok ne yapmam gerektiği konusunda bilgilendirirseniz çok sevinicem ilşki konusundada drum bişey sölemedi zaten neden dr olmuş onuda çok merak ediyorum şimdiden tşkler

:çok üzgünüm::
çok geçmiş olsun canım inşallah rabbim bir daha yaşatmasın bu acıyı iyi bir doktor bulup bence aklına ne takılıyorsa sormalısın opuyorumnanaktan

günaydın canlarım kanamam başladı buğün ....hayırlısı bakalım...
hayırlısı olsun canımopuyorumnanaktan

Gunaydin fantastikam

bizde dun aksam calısmalar devam etti :)
Bakalım nolcak bu ay :)
işleyen demir ışıldarmış esteryacım işleyin demiri ışıldasın hadi bakimkaydirigubbakcemile3

hayır canım denemeyeceğim artık....ankarada bi kaç profosör var aklımda olan onları biraz daha araştırıp görüşmeye gideceğim önümüzdeki günlerde...artık riske atamam canım ya...inan psikolojim çok bozuldu....
rabbim büyük canım iopuyorumnanaktanmtihandayız sabır

aynı şeyleri bizlerde yaşıyoruz canım bunu yaşamamız bunu issetmemiz gayet normal ama şunu unutmayalım her yaşadığımız olayda bir hayır vardır biz özel anneleriz unutmayınopuyorumnanaktan

kızlar günaydınlar
günaydın güzel hamiş nasılsınopuyorumnanaktan

günaydın güzel hamiş nasılsın

günaydın belenaycım iyiyim sen nasılsın? bugün burası pek bir güzel güneş var içim açıldı.

aminnnnnnnn canım .hadi 2 hafta sonra inşallah sonra hayırlı haberlerini alıcaz.peride gelmiyor artık yanlız kaldım burda :( yetişmeniz lazım çok çalışın :)) bekliyoruz sizi.

Günaydın fıstıklatrım.
Yasemincim kendini yıpratma canım benim,bencede tüp bebek yap,kanama olması güzel,kendiliğinden düşer.Bu gün haberleri izlerken kaybolan çocuklardan bahsediyordu.Birden benim çocuğum kaybolmuş gibi hissettim,bizim yaşadıklarımız yanlarında tüy gibi kalıyor.Düşünsenize 5-6 yaşlarına kadar yetiştiriyorlar ve akıbetini bile bilmiyorlar,işkencemi görüyor,yoksa organlarınımı aldılar,annesi üşümesine bile dayanamazken o şerefsiz insanlar kimbilir ne muamele yapmışlardır.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

aminnnnnnnn canım .hadi 2 hafta sonra inşallah sonra hayırlı haberlerini alıcaz.peride gelmiyor artık yanlız kaldım burda :( yetişmeniz lazım çok çalışın :)) bekliyoruz sizi.

amin güzel hamiş bende çok istiyorum ve çok dua ediyorum.. sen nasılsın bugün nasıl hissediyosun kendini endişelerin devam ediyomu

Günaydın fıstıklatrım.
Yasemincim kendini yıpratma canım benim,bencede tüp bebek yap,kanama olması güzel,kendiliğinden düşer.Bu gün haberleri izlerken kaybolan çocuklardan bahsediyordu.Birden benim çocuğum kaybolmuş gibi hissettim,bizim yaşadıklarımız yanlarında tüy gibi kalıyor.Düşünsenize 5-6 yaşlarına kadar yetiştiriyorlar ve akıbetini bile bilmiyorlar,işkencemi görüyor,yoksa organlarınımı aldılar,annesi üşümesine bile dayanamazken o şerefsiz insanlar kimbilir ne muamele yapmışlardır.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

günaydın kobracımm.. evet o haberler çok sinir bozucu.. ve son günlerde çok arttı malesef allah ailelerinin yardımcısı olsun

amin güzel hamiş bende çok istiyorum ve çok dua ediyorum.. sen nasılsın bugün nasıl hissediyosun kendini endişelerin devam ediyomu

bende çok istiyorum ve dualarım sizinle.valla gayet iyiyim artık takmıcam kusmamaya :) sanırım rahat bir hamilelik dönemi geçiriyorum.arada kasıklarıma ağrı giriyor o zaman anlıyorum ki orda :)) herkes kanama yoksa endişelenme diyolar bana moral veriyorlar :)) akşamları arada midem bullanıyor yanı bunuda pas geçmiyeyim.ama bu 1 ay hiç geçmicek gibi geliyor nasıl dayancam bilmiyorum :))

Günaydın fıstıklatrım.

allah kimseye yaşatmasın böyle bir acı.inşallah en kısa zamanda bulunurlar.

Back
X