Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

1 aydan az kaldı ececim ya 3 hafta falan oda şıp diye geçicek merak etme.. sevindim kendini rahat hissettiğine bencede rahat bi hamilelik geçirdiğin için kendini şanslı görmelisin canım

1 aydan az kaldı ececim ya 3 hafta falan oda şıp diye geçicek merak etme.. sevindim kendini rahat hissettiğine bencede rahat bi hamilelik geçirdiğin için kendini şanslı görmelisin canım

anneme,yengeme,gelinine,eltime sordum onlarda pek kusmazlarmış ondan daha çok rahatladım :)) o kadar şartlandırdım ki kendimi sanki kusarsam benimleymiş gibi ama şimdi saldım biraz.sizinde destediğniz çok burda teşekkürler.

fantastikacım ben alışveriş yapmak istedim ama 0 puanım varmış nasıl kazanılıyo bu pualar.bende istiyorum alışveriş yapmak gamyoncuiremsu:1no2:senağlama:çok üzgünüm:

sakın pişmanlık duyma canım ...ben günüm geçtiği için yaptım testi...hiç günüm geçmez çünkü...birde ben vucüdunu tanıyan bir bayanım hemen anlamıştım gebe kaldığımı...

gunaydınnn kızlarrr nasılsınız

fantastıkam haklısın sık gelemıyorum artık evdeyım yatıyorum kalkıyorum sürekli pc basında kalamıyorum..bıde bu kablosuz lar zararlı falan dıyolar ya o yuzden. pazartesı baslamaya karar verdım işe allah ızın verırse bakalım...bu haftayı da bıtıreyım dedım evde sagolsun işyerımdende problem yok.oyuzden rahatım.

ececım benım sabah bulantılarım devam edıyor hala...gun içindede eğer mıdemı cok doldurursam mutlaka cıkarıyorum o yuzden bıraz daha az ve sık yıyorum ama bu bulantı olayı kımi insanda hıc olmuyormus..o yuzden sende rahat ol

pericim ben seni işte sanıyodum evdeysen dinlen tabi mis gibi uzan tv nin karşısına yap kendine ılık bi ballı süt keyif yap hayatım, hatta bizim içinde yap :gitme:

Peki öyle olsun bende zorla bulurum birini.
Şuan bize katılmadan misafir olarak bizi takip eden bayanlar,hadi katılın ya,belki siz verirsiniz müjdeyi:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…