- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #9.961
bende çok istiyorum ve dualarım sizinle.valla gayet iyiyim artık takmıcam kusmamaya :) sanırım rahat bir hamilelik dönemi geçiriyorum.arada kasıklarıma ağrı giriyor o zaman anlıyorum ki orda :)) herkes kanama yoksa endişelenme diyolar bana moral veriyorlar :)) akşamları arada midem bullanıyor yanı bunuda pas geçmiyeyim.ama bu 1 ay hiç geçmicek gibi geliyor nasıl dayancam bilmiyorum :))
günaydın kobracımm.. evet o haberler çok sinir bozucu.. ve son günlerde çok arttı malesef allah ailelerinin yardımcısı olsun
1 aydan az kaldı ececim ya 3 hafta falan oda şıp diye geçicek merak etme.. sevindim kendini rahat hissettiğine bencede rahat bi hamilelik geçirdiğin için kendini şanslı görmelisin canım
yasemincim hakkında hayırlısı olsun.bencede iyi bir doktorla görüşmen daha iyi olucaktır.en azından psikolojik olarak kendini yıpratmazsın.
o kadar pişmanın ki sana test yapmanda ısrar ettiğimiz için.yapmasaydın belki sadece gecikmiş regli olduğunu düşüncektin.
gunaydınnn kızlarrr nasılsınız
fantastıkam haklısın sık gelemıyorum artık evdeyım yatıyorum kalkıyorum sürekli pc basında kalamıyorum..bıde bu kablosuz lar zararlı falan dıyolar ya o yuzden. pazartesı baslamaya karar verdım işe allah ızın verırse bakalım...bu haftayı da bıtıreyım dedım evde sagolsun işyerımdende problem yok.oyuzden rahatım.
günaydın canlarımm
herkeze günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün
kızlar gidiyorum ehliyetimi alıp gelcemm:) öptüm siziiiiiiii
Benim bugün diksiyon kursum var,kocaman iki sayfa ödevim vardı onu okudum :))))))))))
hoşçakal hayalcim hayırlı olsun ehliyetin
diksiyon kursumu kobracım ne güzel allah zihin açıklığı versin
Ay 999 a geldik.kimseden tık yok.
Yahu 1.000 müşterimize ARABA hediye ediyoruz.Yok mu kimse:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?