- Konu Sahibi tugbamurat
- #9.881
ya iki hafta nasıl geccek yaww
catlarım yaww oldumu acepp aman ne zaman baslar bu belirtiler başım dönüyo midem bulanıyoo ay bana bişeler oluyo dermişim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fantastikam işte o zaman yumurtlama gunleri disinda olay eşinin maharetine kalıyor
ayy bugun 14 ekim 1 kasıma kadar merak et dur artık :)
yok belirti yok su yok bu :)
Allah gunah yazmasın canımda nasıl bole kafa bulmak istiyor anlatamam size .. tobe tobe..
kızlar ya bişey dicem ben 2 aydır falan belirtileri önemsemicem kendimi dinlemicem ve bahsetmicem falan diyodum ama gördümki bişey değişmedi :)) o yüzden bu ay biraz belirti gözlemlemeye karar verdim..
şimdi akıntılardan yola çıkarsak benim yumurtlamam 2-3 gün önceydi diye tahmin ediyorum 2 hfta sonra adet günüm ben ne zaman yaşarım hamilelik belirtilerini acaba haftaya başlarmıki
Canım döllenmeden 7-10 gün içerisinde döllenen yumurta rahime ulaşır ve yerleşmeye çalışır.Yerleşirken karın ağrısı bel ağrısı hissedebilirsin ama herkez hissetmiyor.Yerleştikden sonar BTHCG salgılanmaya başlar,o yüzden gebeliğin aslında ilk belirtisi regl gecikmesidir.diğerleri gerçekden her zaman olabilir.Mide bulantısı bile,ben eskiden yaşamazdım ama kürtaj sonrası her regli zamanı mide bulantısı yaşıyorum.Hadi bakalım benden pas,şimdi seni dört gözle bekliyorum.
teşekkür ederim kobrammm, senin geldimi kesin adetin ya
esterya benim 2 siydi adet günüm 2 gün önce yumurtladım galiba erken ymurtluyorum ben
kızlar bişey dicem yine, benim her ay ama her ay yumurtlama dönemimde sağ kasığımda ağrı oluyor yani solada hafif sancılar girmiyo değil ama hissedilir ağrı hep sağda.. hatta ben geçen yıl daha bebek düşünmezken yani bu konular hakkında çok bilgim yokken acaba apandistmi diye acile gitmiştim :)) normalmi bu ya hep aynı yerdenmi yumurtluyorum demek acaba