Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

ececim bulantılar başladı heee aman mansallahhhh bende istiyom midem bulansın ilkinde hiç bulanmamıstı kı kapmıştım hep bende calıştım bi kac gündür 2 hafta beklicez bakalım becerebildikmi

canım bende çok istiyorum bulantıları.sanki bişi olmazsa ona bişi olucakmış gibi geliyor.manyakça bişi ama :)) akşamları genellikle bulanıyoda sabahları pek olmuyodu bu sabah olunca pek bi sevindim :))senin içinde şimdiden hayırlısı olsun diyeyim.

Son düzenleme:
herkeze günaydınlar kızlar nasılsınız
yasemincim canım hiç üzülme gülüm bu olabiliyor önemli olan ileri bakmak dimi kızların dediği gibi olmamaış gibi düşünebilirsin.

kobracım hayırlısı olsun gülüm ama o akıntı bakalım adet gelicek diyemi.. bekleyip görücez tamamen gelmeden geldi sayılmıyor

kızlar ya bişey dicem ben 2 aydır falan belirtileri önemsemicem kendimi dinlemicem ve bahsetmicem falan diyodum ama gördümki bişey değişmedi :)) o yüzden bu ay biraz belirti gözlemlemeye karar verdim..
şimdi akıntılardan yola çıkarsak benim yumurtlamam 2-3 gün önceydi diye tahmin ediyorum 2 hfta sonra adet günüm ben ne zaman yaşarım hamilelik belirtilerini acaba haftaya başlarmıki

bende bişi sorcam, akıntıyı nerden anlıyoruz yumurtlama mı degil mi diye, bugunler benim yumurtlama gunlerimde

yasemincim çok üzüldüm bitanem yaa.. Hayırlısı demekten başka bişey diyemiyoruz maalesef.. kimyasal gebelik için doktorların dediği şu.yani her kadın bişekilde kimyasal gebelik yaşar farkına vardan adet ile atan çoktur diyolar.. oyüzden erken zamanda kan testi ile gebelik testi yapmayın diyolar.. zaten kan testini zorunlu olmadıkca yaptırmıyoruz diyolar... yani kanda gebelik çıkabiliyormuş buda insanları umutlandırıp üzebilir diyolar.. uzmantvde anlatıyodu.. gebelik testiydi sanırım konusu..

esteryacım böyle afedersin sümüksü bi akıntı oluyor başlarda daha sıvı sanki meni gibi sonraları biraz daha koyulaşıyor ve parmaklarının arasında uzuyor

peki bu akıntı varmı yok mu ne zaman bakmak lazım? gece mi gunduz mu? yoksa iliski oncesi mi?

ya benim akıntı afedersiniz anlaşılmıcak gibi olmuyo cok afedersiniz lastik gibi katı nasıl anlatsam seffaf kalın ve elde rahatlıkla tutuluyo

peki bu akıntı varmı yok mu ne zaman bakmak lazım? gece mi gunduz mu? yoksa iliski oncesi mi?

mesela ben cmt gününden önce akıntımı farkettim ve en son cmt günü iççamaşırımda daha katı işte sümüksü akıntı vardı zaten zamanlamada tutuyodu.. bide ben şurdan anlıyorum daha kolay ilişkiye giriliyo o günlerde kaygan oluyo yani..

ya benim akıntı afedersiniz anlaşılmıcak gibi olmuyo cok afedersiniz lastik gibi katı nasıl anlatsam seffaf kalın ve elde rahatlıkla tutuluyo

hayalcim aynen benimde öyle oluyor yani ondan önce daha sıvı oluyor sonra anlattığın gibi oluyor çok güzel tarif etmişsin.. bence normal olanı bu ama fisfisfis

Ayy bende bakayım o zaman bu aksam eve gidince...
bugunden sonra benimde yumurtlamam lazım aslında :)
ama akıntıyı gorsekte gormesekte calısmak lazım dime arkadaslar
Gerci bana kalsa calısma forever hiç üşenmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…