- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #9.841
ama hala kanama yok ortada.....ay kafyı yiyeceğim artık yaaaa....ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım..allahım sen şaşırta beni....canım çok sıkkın kızlar...moralim çok bozuk....
canım ınsallah hadı bakalım ...dunmuydu senın adet gunun..hissettıklerınde yanılmassın umarım guzelım benım..ama ınsan hıssedıyo bılıyomusun..hanı belırtıler tamam herkeste olabılıyo yoksa hamılemıyım falan..ama hıssedıyosan eger muhtemelen hamilesın..insanın ıçine doguyo çünkü
ececiğiğm bilmiyorum hiçbirşeyi...yükseleceğini sanmam artması gerekirken düşmüş....ama kanama yok ortada ...yanlışlık olmaz canım sürekli gittiğim hastane((
Kimyasal gebelik, biyokimyasal gebelik ve sessiz düşük nedir, ne demektir. Tedavi gerektirir mi, tedavisi nasıldır?
Döllenen yumurtanın sağlıklı bir embriyo gelişimi ile devam etmemesi ve gebeliğin sadece laboratuar tetkikleri ve gebelik testleri ile tespit edilebilmesi sonucu kadınlar bu düşüğü algılayamamaktadır genelde adet gecikmesi sanmaktadırlar.
Fakat aslında düşük yapmaktadırlar. Kimyasal gebelik sessiz düşük olarak da isimlendirilmektedir.
Kimyasal gebelik şüphesi tespit edildiği zaman bazen dış gebelik de sanılmaktadır. Fakat takip sonucunda B HCG oranlarında hızlı bir düşüş görülmektedir. Diğer gebelik sorunlarında olduğu gibi kürtaj veya takip gerektirmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?