- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #9.541
biiiiiir tutkusun seeeen ömür boyu süreceeeeeek kalbimde yeriiiiin yıllarca gitmeyeeeeceeeek seeen ruhumuuuun bir eşisin eviiiimiziiiin neşesisin geeeel bebiişiiiim gelanneeenin kollarınaaaaaa baban ile anneen hasret sanaaaaa birrr tutkusun seeeeeen ömür boyuuuu süreceeeeeeek kalbimde yeriiiiiin yıllarca gitmeyeceeeeeekbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
öre öre bitiremedin şu battaniyeyi:lepi:
günaydın kuzucuklarr
esteryacım bende cumalara bayılıyorum.. hava burdada çok güzel.. herşey bizden yanaaaa
yasemincim eğer adetin geçtiyse al bugün bi test ve YAP LÜTFEN.. aa ne rahat hatun yaaa
YAseminimmmmmmmmm ve diğer tüm arkadaşlar gunaydınlar :lepi:
YAse4minim bil bakalımmmm ne haberi verciemm sana alkisalkisalkis
YAseminimmmmmmmmm ve diğer tüm arkadaşlar gunaydınlar :lepi:
YAse4minim bil bakalımmmm ne haberi verciemm sana alkisalkisalkis
canım benim....tam adet günüm bugün....günüm geçmedi daha....evet rahatım bu sefer canım benim....:)))))
:dance: Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tekrardan :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey:
e bugün gelmezse yarın yap bari canım ya... gerçi haftasonu yokum nete giremeyebilirim ama sonucu senden öğrenebilirim YANİ alkisalkisalkis
çok tebrik ederim valla bende çok sevindim.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım... darısı bizim başımıza olsun
Sağol canım benim. Şeniz
Benim bi dış gebelik bide düşüğüm vardı, gebelik şansım %50ydi
Oyüzden bu kadar sevinçliyim
Rabbim en hayırlı zmanda hayırlı evlatlar versin inş. herbirinize b oy boy :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?