• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kızlar hamile olduğumu herkese söyledim :kedi: dayanamadım.aslında 3 ay kimseye sölemicektik :))

bugün dünden daha iyiyim fantastikacım akşam biraz bulantılarım vardı ama çok şiddetli değildi.sen nasılsın ?

sağolun canlarım hayırlısı olsun...allah biliyorya bu ay hiç hazır hissetmiyordum kendimi :)))

Amin canım benm dün ofiste test yaptım öğrendim
hastaneye gitmedim daha bilmiyom ne kadarlık olduğunu yani
coooooooooooooooosmoooooooooooooo canım benim hayatım süper bi haber buuu....gel öpeyim seni canım...gözün aydın....allahım bu sefere kucağına alırsın inşallah tatlım...ne kadarlık şimdi meleğimiz....

bugün dünden daha iyiyim fantastikacım akşam biraz bulantılarım vardı ama çok şiddetli değildi.sen nasılsın ?

bende iyiyim güzelim haftasonuna geldik ya ondan daha bi mutluyum :lepi:

sağolun canlarım hayırlısı olsun...allah biliyorya bu ay hiç hazır hissetmiyordum kendimi :)))

sen beni çok heyecanlandırdın yaseminim ben ihtimal verdim çok ama gerçekten artık üzülmüyorum çünkü biliyorum hayırlı zamanı beklediğini..

fantastikam bende üzülmüyorum canım benim....bizler doğurganlığımızı ispatladık şükür er geç hamile kalacağız allahın izniyle önemli olan hiç gitmememk üzere gelsin meleklerimiz :))))

Peki keseyi gördükten sonra başka sıkıntı kalıyo mu?
Keseyi görsem taamdır diyebilirmiyim ki
bi türlü tadını çıkaramadım çok tedirgnm
canım benim bugün itibariye 6 hafta 4 günlük :))
benim 4. Haftada sadece kese görünmüştü eğer seninkide o kadarsa belki sadece keseyi görürsün.

ah bebeğim ahhh...hiç tamam diyemiyosun kii..biz kalbini gördük her iki seferdede 1 hafta sonra durdu kalbi....sen rahat ol kötülükleri sil aklından...allahın izniyle olacak bu sefer...kese görmek demek dış gebeliği ekarte ediyosun onun için önemli...

keseyi görmek dış gebelik olmadığına işaret olduğunu söylüyolar.daha sonra bebeği görmek gerekiyor çünkü bazen sadece kese olabiliyor ama embriyo olmuyormuş buda boş gebelik oluyormuş.yani moral bozmak istemiyorum herşey allahtan biliyosun hayırlısıyla sağlılı olduğuna inan yeter bence.çok fazla düşünme.

günaydın canlarım hepinize hayırlı cumalar nasılsınız bakalım
fantastika örgü için teşekkür ederim canım çabuk bitir teyzesi bebe gelmeden hazır olsun:))
yasemin hayırlısı olsun canım her şeyde bir hayır vardır biz ne kadar unuttum istemiyorum hazır değilim desekte gönlümüz aksini söylüyor her zaman hep bir umutla bekliyoruz acaba diyoruz ama önemli olan bunu makul şekilde karşılayabilmek tıpki şimdi senin yaptığın gibi olsa çok sevinecektik ama olmadı kısmet değilmiş diyoruz hayırlısı olsun canım daha önümüzde ne aylar rabbim büyük
ececim sen nasılsın bence git sağlık ocağına kaydını yaptır en azından hamile olduğunu bildir her türlü soruyu ve sorununu hemşirene ve doktoruna sorabilirsin canım onlar sana bu konularda destek oluyorlar
cosmopoli canım tebrik ederim rabbim bu sefer hayırla ve sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
kobra kız nerelerdesin süslü
esterya canım sen nasılsın bugün moralin güzel yazdıklarından bunu anladım canım aman maşallah nazar değmesin
bu arada sabinadan ses seda yok busem ve sibela arada girip iyiyiz diyorlar ama sabina ne yaptı merak ediyorum

Back