• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

ben hiç böyle şeyler yapmadım canım ama faydası oluyomuş vakit kaybetmeden başla daha farklı kürlerde varmış araştır istersen biraz, sonra en iyisi hangisisiyse ona başla.

kızlar ben çok kusmaya başladım az önce bankaya gittim giderken yolda.çıkardım allahtan yanıma poşet almayı akıl etmişi rezil olcaktım.herkez bana baktı :)napıyo bu diye

biiiiiir tutkusun seeeen ömür boyu süreceeeeeek kalbimde yeriiiiin yıllarca gitmeyeeeeceeeek seeen ruhumuuuun bir eşisin eviiiimiziiiin neşesisin geeeel bebiişiiiim gelanneeenin kollarınaaaaaa baban ile anneen hasret sanaaaaa birrr tutkusun seeeeeen ömür boyuuuu süreceeeeeeek kalbimde yeriiiiiin yıllarca gitmeyeceeeeeekbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

kızlar ben çok kusmaya başladım az önce bankaya gittim giderken yolda.çıkardım allahtan yanıma poşet almayı akıl etmişi rezil olcaktım.herkez bana baktı :)napıyo bu diye

sabret ececim 3. aydan sonra azalıyomuş bunlar.. bide nane şekeri iyi gelir diyolar ama

biiiiiir tutkusun seeeen ömür boyu süreceeeeeek kalbimde yeriiiiin yıllarca gitmeyeeeeceeeek seeen ruhumuuuun bir eşisin eviiiimiziiiin neşesisin geeeel bebiişiiiim gelanneeenin kollarınaaaaaa baban ile anneen hasret sanaaaaa birrr tutkusun seeeeeen ömür boyuuuu süreceeeeeeek kalbimde yeriiiiiin yıllarca gitmeyeceeeeeekbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

fantastikacım ben bu ay yarım kavanoz çörek otu tarçın bal karışımını bitirdim adetin ikinci günü başlayıp yumurtlayasıya yiyorsun ama ben adetin sonuna doğru başladım ve bugüne kadar da yedim bilmem artık ne faydası olur ayrıca küçük bir not eşimede zorlada olsa günde bir dafada olsa akşamları çok ısrar etmeme rağmen içmesede :mymeka:kaçamak yapsada gündüzki bir bardakla yetinsede keçi boynuzu kürü uyguladım kaydirigubbakcemile3tabi ikimizinkide yarım yamalak oldu ama bir umut işte:Saruboceq:rabbim büyük şifa Allahtan bu yaptıklarımız birer vesile sadece he birde incirli süt içtim akşamları onudahala uyguluyorum sütü sevmememe rağmenkafamçokkarıştırabbim güldürsün yüzüüzü inşallah hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah:Saruboceq:

ececim biliyorum buna sevinilmez ama ben seviniyorum iyi bu kusma mide bulantısı bebeğinin orda olduğuna işaret ben burdayım anne diyor sana :))

olsun canım takma milleti...bebeğin sağlıklı olsunda yeterki önemli olan o...

fantastikacım ben bu ay yarım kavanoz çörek otu tarçın bal karışımını bitirdim adetin ikinci günü başlayıp yumurtlayasıya yiyorsun ama ben adetin sonuna doğru başladım ve bugüne kadar da yedim bilmem artık ne faydası olur ayrıca küçük bir not eşimede zorlada olsa günde bir dafada olsa akşamları çok ısrar etmeme rağmen içmesede :mymeka:kaçamak yapsada gündüzki bir bardakla yetinsede keçi boynuzu kürü uyguladım kaydirigubbakcemile3tabi ikimizinkide yarım yamalak oldu ama bir umut işte:Saruboceq:rabbim büyük şifa Allahtan bu yaptıklarımız birer vesile sadece he birde incirli süt içtim akşamları onudahala uyguluyorum sütü sevmememe rağmenkafamçokkarıştırabbim güldürsün yüzüüzü inşallah hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah:Saruboceq:

amin belenaycım maşallah sana çok iyi yapmışsın ben bitek eşime folic içiriyorum hergün ama pekmez içmeyede başlıcak bugünlerde istesede istemesede çünkü geliyor vakti:)) e bende bal tarçın çörekotunu yapıyım bari sabah akşam yiyim :)) umut dünyası işte :))

kızlar çok haklısın destek için teşekkürler bebişi için yolda sürünmeye bile razıyım :) yeterki sağlıklı olsun.

bende eşimde sigara kullanmıyoruz canım .inşallah sende en kısa zamanda bırakırsın.kararın için tebrikler

kızlar farkındamısınız her ay bir hamiş çıkarıyoruz böyle giderse bir seneye kalmaz hepimiz hamiş kalırız inşallahhhhhhhhhhh

Back