Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

Ya şeeyyyyyyyyy eeeeeeeeee
Rapor veriyorum :)
ilk önce alışveriş yapıp eve gelicem ve aldıklarımı yerleştiricem.
Pardon düzeltiyorum.
1) Duşa giricem
2) Fön çekicem
3) alışveriş yapıp eve gelicem ve aldıklarımı yerleştiricem
4) Makyaj yapıp giyinicem
5) fotocuya gitcem :)
6) Bankaya gitcem
7) Eşimin iş yerine uğrayıp netten başvuru yapıp çıktı alıcam
8) Derse gidicem
9) Bilmiyom işte yarın sölerim :)))))

e iyi hadi kolay gelsin sana o zamann.. yarına görüşürüz Şeniz

selam kzılar döndüm çarşıdan...bi köşe takımı beğendim alacağız galiba onu...

arkadaşlar ben bi yıllık evliyim daha doğrusu olucam inş.kaydirigubbakcemile3 bi bebeğimi düşürdüm kalp atışları durdu 9.haftada. 4 ay sonrasında dış gebelik geçirdim ameliyat oldum, dr um 2 ay yeterli dedi iki ayı geçiyor şu an korunmayı bırakcam inş.ama korkuyorum,yani bırakmaya bırakcam da çünkü çok istiyorum ve sabırsızım ama beni biraz rahatlatın istedim:bbo:

öncelikle gecmis olsun canim.ayni korku bendede var henüz korunma sürem bitmedi ama yine olur mu diye korkuyorum ayni seyleri bastan yasamak istemiyorum.doktorun senin icin 2 ay yeterli dediyse denemelere basla ama yinede senin verecegin karar tabiki.iki kötü tecrübe atlattin diye yine olacak anlamina gelmez.insallah hamile kalir sagliklica kucagina alirsin:Saruboceq:

hoş geldin aramıza canım çok geçmiş olsun...hem adaşız hemde kadaer arkadaşıyız seninle...bende 1 kimyasal 2 de 7 haftalık bebeklerimin kalbi durdu ve kürtaj oldum...bu ay bende bırakıyorum korunmayı...hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım...

kızlar beğendiğim köşe takımı ekte kahve tonlarında yaptıracağım...fikirlerinizi bekliyorum :))

çok geçmiş olsun ve son olsun dilerim en kısa zamanda sağlıkla tekrar hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın.. dr iki ay dediyse korunmayı bırak gitsin inan olacağı varsa 6 ayda beklesen oluyor o yüzden sen kendini hazır hissettiğin zaman aklınada kötü ihtimalleri getirmeden bebek denemelerine başla bence a.s.

hoşbuldum canım ama benim gerçekte ismim esra çiçeğini çok severim seninzemuszemus ilginize teşkler.bu arada koltuk takımını çok beğendim sandıklı felan mı onu da göz önünde bulundur bak içine atarsın bişiler çok lazım oluyo malum.hadi bakalım birlikte çelışalım inş. hayırlısıyla bu sefer kucaklarız bebişlerimizi:Saruboceq:kaydirigubbakcemile2

sandıklı değil esracığım ...bu modelin sandıklısını bulamadım artık önemsemeyeceğim onu...inşallah alırız kucağımıza sağsağlim...korkmamak elde değil ama unutmaki çok şükür doğurganız...eninde sonunda yakalayacağız sağlıklı bebekleri inşallah hepimiz...

kzılar ya ben bu ay pek kür falan yapmadım acaba bal tarçına başlasammı yoksa geçmi kaldım daha yumurtlamama var ( gıd gıd gıdaaakkkkkkkkkk )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…