- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #9.501
haklısın ececim ya çok normal bence.. bende olsam unuturdum kesin.. eşin yanındamıydı
ya sen şimdi foto çektirip harç yatırmaya gitsen işin 2-3 saate biter derste akşam e o arada napçan bakiyim sengözlerimebaksanab
Ya şeeyyyyyyyyy eeeeeeeeee
Rapor veriyorum :)
ilk önce alışveriş yapıp eve gelicem ve aldıklarımı yerleştiricem.
Pardon düzeltiyorum.
1) Duşa giricem
2) Fön çekicem
3) alışveriş yapıp eve gelicem ve aldıklarımı yerleştiricem
4) Makyaj yapıp giyinicem
5) fotocuya gitcem :)
6) Bankaya gitcem
7) Eşimin iş yerine uğrayıp netten başvuru yapıp çıktı alıcam
8) Derse gidicem
9) Bilmiyom işte yarın sölerim :)))))
arkadaşlar ben bi yıllık evliyim daha doğrusu olucam inş.kaydirigubbakcemile3 bi bebeğimi düşürdüm kalp atışları durdu 9.haftada. 4 ay sonrasında dış gebelik geçirdim ameliyat oldum, dr um 2 ay yeterli dedi iki ayı geçiyor şu an korunmayı bırakcam inş.ama korkuyorum,yani bırakmaya bırakcam da çünkü çok istiyorum ve sabırsızım ama beni biraz rahatlatın istedim:bbo:
arkadaşlar ben bi yıllık evliyim daha doğrusu olucam inş.kaydirigubbakcemile3 bi bebeğimi düşürdüm kalp atışları durdu 9.haftada. 4 ay sonrasında dış gebelik geçirdim ameliyat oldum, dr um 2 ay yeterli dedi iki ayı geçiyor şu an korunmayı bırakcam inş.ama korkuyorum,yani bırakmaya bırakcam da çünkü çok istiyorum ve sabırsızım ama beni biraz rahatlatın istedim:bbo:
kızlar beğendiğim köşe takımı ekte kahve tonlarında yaptıracağım...fikirlerinizi bekliyorum :))
kızlar beğendiğim köşe takımı ekte kahve tonlarında yaptıracağım...fikirlerinizi bekliyorum :))
çok güzelmiş yasemincim takım.. bence rengi biraz daha koyu olabilir yani koyu kahve.. açık renk yastıklarla süslersin
cok ho$ görünüyo.alirsan eger güle güle kullan derim.
hoşbuldum canım ama benim gerçekte ismim esra çiçeğini çok severim seninzemuszemus ilginize teşkler.bu arada koltuk takımını çok beğendim sandıklı felan mı onu da göz önünde bulundur bak içine atarsın bişiler çok lazım oluyo malum.hadi bakalım birlikte çelışalım inş. hayırlısıyla bu sefer kucaklarız bebişlerimizi:Saruboceq:kaydirigubbakcemile2
canım benim koyu kahve olacak rengi zaten...sağol can arkadaşım fikrin için...
güle güle kullan canım benim.. 3 kişi oturun üstünde inşallah şöyle 9 ay kadar sonra :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?