- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #9.521
kzılar ya ben bu ay pek kür falan yapmadım acaba bal tarçına başlasammı yoksa geçmi kaldım daha yumurtlamama var ( gıd gıd gıdaaakkkkkkkkkk )
kızlar ben çok kusmaya başladım az önce bankaya gittim giderken yolda.çıkardım allahtan yanıma poşet almayı akıl etmişi rezil olcaktım.herkez bana baktı :)napıyo bu diye
biiiiiir tutkusun seeeen ömür boyu süreceeeeeek kalbimde yeriiiiin yıllarca gitmeyeeeeceeeek seeen ruhumuuuun bir eşisin eviiiimiziiiin neşesisin geeeel bebiişiiiim gelanneeenin kollarınaaaaaa baban ile anneen hasret sanaaaaa birrr tutkusun seeeeeen ömür boyuuuu süreceeeeeeek kalbimde yeriiiiiin yıllarca gitmeyeceeeeeekbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
kızlar ben çok kusmaya başladım az önce bankaya gittim giderken yolda.çıkardım allahtan yanıma poşet almayı akıl etmişi rezil olcaktım.herkez bana baktı :)napıyo bu diye
fantastikacım ben bu ay yarım kavanoz çörek otu tarçın bal karışımını bitirdim adetin ikinci günü başlayıp yumurtlayasıya yiyorsun ama ben adetin sonuna doğru başladım ve bugüne kadar da yedim bilmem artık ne faydası olur ayrıca küçük bir not eşimede zorlada olsa günde bir dafada olsa akşamları çok ısrar etmeme rağmen içmesede :mymeka:kaçamak yapsada gündüzki bir bardakla yetinsede keçi boynuzu kürü uyguladım kaydirigubbakcemile3tabi ikimizinkide yarım yamalak oldu ama bir umut işte:Saruboceq:rabbim büyük şifa Allahtan bu yaptıklarımız birer vesile sadece he birde incirli süt içtim akşamları onudahala uyguluyorum sütü sevmememe rağmenkafamçokkarıştırabbim güldürsün yüzüüzü inşallah hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah:Saruboceq:
hadiyin sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler burayaa.... - Sayfa 2 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
selam kızlar ben bugün sigarayı bıraktım ve bununla ilgili birbirimize destek olmak için topic açtım.. kendini buna hazır hisseden varsa bu topicte birbirimize destek olalım şekerler.. kaydirigubbakcemile5
alkisalkisalkis tebrik ederim canım seni süper bi karar almışsın kurtul o illetten
şükür siğara içmiyoruz eşimde bende...tebrik ediyorum senide....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?