• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

biiiiiir tutkusun seeeen ömür boyu süreceeeeeek kalbimde yeriiiiin yıllarca gitmeyeeeeceeeek seeen ruhumuuuun bir eşisin eviiiimiziiiin neşesisin geeeel bebiişiiiim gelanneeenin kollarınaaaaaa baban ile anneen hasret sanaaaaa birrr tutkusun seeeeeen ömür boyuuuu süreceeeeeeek kalbimde yeriiiiiin yıllarca gitmeyeceeeeeekbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:CüvCüv:

Gunaydin Arkadaslar,

Bugun cok guzel bir gun Istanbulda, gunes parliyor sakin bir hava var ve elbette bugun CUMAAAA :)

günaydın canlarım...hala adet olmadım ...sabah test bozuk çıktı yapamadım....hafta sonuda olmazsam pazartesi beta baktırırım...hayırlısı artık...

günaydın kuzucuklarr

esteryacım bende cumalara bayılıyorum.. hava burdada çok güzel.. herşey bizden yanaaaa

yasemincim eğer adetin geçtiyse al bugün bi test ve YAP LÜTFEN.. aa ne rahat hatun yaaa

günaydın kuzucuklarr

esteryacım bende cumalara bayılıyorum.. hava burdada çok güzel.. herşey bizden yanaaaa

yasemincim eğer adetin geçtiyse al bugün bi test ve YAP LÜTFEN.. aa ne rahat hatun yaaa

canım benim....tam adet günüm bugün....günüm geçmedi daha....evet rahatım bu sefer canım benim....:)))))

YAseminimmmmmmmmm ve diğer tüm arkadaşlar gunaydınlar :lepi:
YAse4minim bil bakalımmmm ne haberi verciemm sana alkisalkisalkis

coooooooooooooooosmoooooooooooooo canım benim hayatım süper bi haber buuu....gel öpeyim seni canım...gözün aydın....allahım bu sefere kucağına alırsın inşallah tatlım...ne kadarlık şimdi meleğimiz....

Sağol canım benim. Şeniz
Benim bi dış gebelik bide düşüğüm vardı, gebelik şansım %50ydi
Oyüzden bu kadar sevinçliyim
Rabbim en hayırlı zmanda hayırlı evlatlar versin inş. herbirinize b oy boy :Saruboceq:
çok tebrik ederim valla bende çok sevindim.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım... darısı bizim başımıza olsun

kızlar günaydınlar ne güzel bir gün bugün hava güzel sonra yarın tatil :))

cosmopoli tebrikler Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla..

Sağol canım benim. Şeniz
Benim bi dış gebelik bide düşüğüm vardı, gebelik şansım %50ydi
Oyüzden bu kadar sevinçliyim
Rabbim en hayırlı zmanda hayırlı evlatlar versin inş. herbirinize b oy boy :Saruboceq:

amin canım duana yürekten katılıyorum :Saruboceq: sağlıkla kucağına alırsın dilerim bebeğini.. ve inşallah en yakın ve hayırlı zamanda bizde veririz o müjdeyi :))

lekelenmem başladı kızlar adet oluyorum .......hayırlısı olsun ümidimiz yoktu ama şüphemiz vardı bu ay...

Back