Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

Ben hamile kaldım peşimden abimin eşi ve kardeşim,biri doğum yaptı,diğeri doğuracak ama bende hala bişi yok.Tüp bebekmi yapsam ne :))))
dr.gidip yumurta takibi yaptırmak istiyorum..

Bugün de evde oturamıycam yine yaaaaa:))))
süslenip vesikalık çektiricem.Açık Öğretim kaydı için.
Bari evdeyken bi üniversite bitireyim.
Akşamda diksiyon kursum var,boş durmayıp eğtime devam ediyorum ...Çocuk türk dil kurumuna göre ingaaa desin değil mi?

kızlar bişi sorucam.dün doktorum benim tansiyonumu,kilomu ölçtü başka bir tahlil istemedi.kafam karıştı ilk hamileliğimde bir sürü tahlil yaptırmıştım kan grubu,hormon testi falan.. acaba normalmi bişi istememesi

Ben hamile kaldım peşimden abimin eşi ve kardeşim,biri doğum yaptı,diğeri doğuracak ama bende hala bişi yok.Tüp bebekmi yapsam ne :))))
dr.gidip yumurta takibi yaptırmak istiyorum..

acele etme derim ben kobracım ya daha kaç ay olduki.. ben ocağa kdar beklemeyi düşünüyorum.. olmazsa gidicem bende dr a :)

aferin sana kobra zamanını boşa harcamıyosun kolay gelsin sana ....

Canım ilk 2 ay zaten bir tahlil istenmez.Bir yanlışlık yok merak etme hayatım.
Bazı hastaneler para kazanmak için isterler..

gerek görmemiştir canım...kan grubunu bir kere yaptırman yeterli zaten...eee kanamn falanda yok şükür hormonada gerek yok...çok kafana takma ececiğim....

Ama illede tahlil yaptırmak istiyorsan,sağlık ocakları çok temiz ve hamilelere ücretsiz yapıyorlar,iyi bir semtteki sağlık ocağına gitmeni tavsiye ederim.Semte göre hizmet değişiyor ne yazıkki.

ececim bencede gerek görmemiştir zaten daha erken testler için.. bi daha ki randevunda da sorularını bi kağıda yazarsın yoksa unutuyor insan

Ama illede tahlil yaptırmak istiyorsan,sağlık ocakları çok temiz ve hamilelere ücretsiz yapıyorlar,iyi bir semtteki sağlık ocağına gitmeni tavsiye ederim.Semte göre hizmet değişiyor ne yazıkki.

ben özel hastaneye gidiyorum ve bişi istememsi garip geldi :) alışmışık yolunmaya bişi istemeyince acaba yanlışlıkmı var diye düşündüm.
merkezde oturuyorum sağlık ocağı iyidir herhalde hiç gitmedim ki!
acaba orayada gitsem mi nedersiniz?

Son düzenleme:
ececim bencede gerek görmemiştir zaten daha erken testler için.. bi daha ki randevunda da sorularını bi kağıda yazarsın yoksa unutuyor insan

Ecenin listesini düşündümde,dr.yerinde olmak istemezdim :)))))))
Ecenin listesinide kendi soru listemden örnek alarak hayal ettim.
Ececim şöyle 60 yaprak çizgili bir defter al,başla yazmaya ...
Dr.da senle birlikte doğursun:)))

:))))))))) Bana diyene bak,planı yapmış bilem ehehehee

hehehe inşallah gerek kalmaz tabi ama ocakta 7 ay olmuş olucak eğer bebek yoksa bi gidip görünmek gerekir diye düşündüm.. şimdilik bekleme aşamasındayım:))
allahım inşallah o kdar beklemem ve ocağa 3 aylık hamiş olurum :))) tabi hepimiz sende belenayda sibelde yaseminde esteryada işte yani hepimiz..

aynen canım dün o kadar sorcak şey vardı pıt pıtlardan sonra benim kafa uçtu gitti :)) bide sağlıklı falan dedi.kendi anlattı şunu ye şunu yeme onları bile tam hatırlamıyorum nasıl heycan yaptıysam :))

Kızlar ben yine kaçıyorum.foto çektirip harcı yatırıyım.Amma gezegen oldum ya.Bayramda bi başladım sonu gelmedi eheheheheeh

hehehhe dr bey şey ben kocamla ne zaman ilişkiye girmeliyim
dr bey şey ne zaman testlere başlarız
dr bey şeyyyyyyyyyy
ben unuturum hepsini kesin :)) zaten sormasıda pek zor:))

aslında varya dr un sana anlatması gerekti ececim bunların hepsini.. benim dr beni bayaaaa bi bilgilendirmişti

haklısın ececim ya çok normal bence.. bende olsam unuturdum kesin.. eşin yanındamıydı

Kızlar ben yine kaçıyorum.foto çektirip harcı yatırıyım.Amma gezegen oldum ya.Bayramda bi başladım sonu gelmedi eheheheheeh

ya sen şimdi foto çektirip harç yatırmaya gitsen işin 2-3 saate biter derste akşam e o arada napçan bakiyim sengözlerimebaksanab

:)) he he valla aynısı yapabilirm.sonra doktor ben sana bakmaktan vaz geçtim diyebilir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…