- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #9.361
canım yakup bey hakkında biraz bilgi verirmisin ona gitmeyi düşünüyorum...daha önce 3 bebek kaybım var bu nedenle dröenmli benim için...
ececiğim 9 unda olmazsa yapalım diye karar aldık aşkımla...benim hislerim var gibi...sabah bulantılarım oluyo kalkınca mide rahatsızlıklarım var hazımsızlık çekiyorum...gögüs hassasiyetim var...ve aç uyanıyorum...ara ara alt karnımda ağrılar oluyor hepsi bu kadar :))) ama çok ümitli değilim malum korunduk neyse 2 güne kadar belli olur kızlar.)))
Allah kısa zamanda hayırlısını sağlıklısını nasip etsin bitanemmm..
:hulya:
canım benim ne örüyosun :))))
Kİmse yokmu kızlar Şİmdİ doktorumu deĞİŞtİrdİm o dÜŞÜk yapmıŞsın dedİ Çok ÜzÜldÜm
baktım hiçbiriniz yoksunuz, e önümüzde kış bi battaniye öreyim dedim.. dizlerime örterim :))
Kİmse yokmu kızlar Şİmdİ doktorumu deĞİŞtİrdİm o dÜŞÜk yapmıŞsın dedİ Çok ÜzÜldÜm
6.gecikme günü akşamı adet oldum kızlar artık kesinlikle kendimi dilemiyecem belirti melirti hikaye geliyor artık çok üzgünüm :sinifsinif:
elin değmişken birde bana ör bari :)))):hulya:
6.gecikme günü akşamı adet oldum kızlar artık kesinlikle kendimi dilemiyecem belirti melirti hikaye geliyor artık çok üzgünüm :sinifsinif:
selam kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?