- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #9.381
Geçmişi okuyordum o yüzden geç yazdım.
15 gün sonra yine göz filmi çekilecek,umarım böyl edevam eder ve ilerlemez.İlginç bir vakka,teşhis bile koymakta zorlandılar.Hayırlısı olur İnş.hakkımızda
hosbulduk.nasilsiniz?valla bizi soracak olursaniz oglu$umla dolastik disarida biraz eve geldik simdi.isede henüz baslamadigim icin evdeyim.biraz kendimi tanitayim size evlemep geldim isvicreye burada 8.yilima girdim.ilk 5 yil cocuk düsünmedik.karar verdik ve 19 aylik bir oglum varoglumu ve beni görmek isterseniz kullanici profilime bakabilirsiniz :) ikinci hamileligimdede böyle b ir durum geldi basima iste simdi sizlerle birlikte gün sayip tekrar hamile kalmak istiyorum.insallah hepimiz kalirizz
çok geçmiş olsun tekrar.. dilerim ilerlemez hatta geriler.. yani bebek için nelere katlanıyoruz değilmi ama olsun hepsine değer allah kalıcı ve çözümsüz dert vermesin yeter
özledim sizleri,pericim üzülme benim kardeşimdede kanama oldu ve birçok hamilede kanama oluyor ve sağlıklı doğum yapıyorlar,çok örneği var hayatım,moralini yüksek tut.
merhabalar,
ben de 15 eylülde kürtaj oldum
3 ay korunma süresi içindeyim.. beklemek zor..
adet görmeyi bekliyorum, akabinde başka doktora gidip tekrar muayene olucam..
kürtajı yapan doktor pek ilgilenmedi benimle..
eğer rahim toplarlanırsa, 2 ay sonra korunmayı bırakmak isterim..
yani bir an önce bebeğime kavuşmak isterim..
sizler ne kadar korundunuz? doktor kürtaj sonrası neler tavsiye etti, mesela folik asit kullanımı, ne zaman başlanmalı sizce?
merhabalar,
ben de 15 eylülde kürtaj oldum
3 ay korunma süresi içindeyim.. beklemek zor..
adet görmeyi bekliyorum, akabinde başka doktora gidip tekrar muayene olucam..
kürtajı yapan doktor pek ilgilenmedi benimle..
eğer rahim toplarlanırsa, 2 ay sonra korunmayı bırakmak isterim..
yani bir an önce bebeğime kavuşmak isterim..
sizler ne kadar korundunuz? doktor kürtaj sonrası neler tavsiye etti, mesela folik asit kullanımı, ne zaman başlanmalı sizce?
amin canım en yakın zamanda burda hamileliğimiz hakkında sohbetler ederiz.. baktım profiline oğlun çok şeker maşallah allah bağışlasın sizlere, sende çok hoş bi bayansın sanada maşallah.. nerelisin canım burdan
sagol canim.cümlemizin evlatlarini bagislasin benimkinide.ben kirklareliliyim trakya 3-5 lerden :))
:))).. bende izmirliyim.. henüz hiç çocuğum yok bakalım olsun diye çabalıyoruz ama :)) 4 aydır korunmuyorum bende... umarım bu son ay olur beklediğim :Saruboceq:
teşekkürler fantastica..
aslında haklısın devam edeyim ben folik asit içemeye, en güzeli valla..
skorpion74, teşekkürler, sana da geçmiş olsun beyaaaa :)))
orada doktorlar nasıl? yeterince anlatıyorlar mı?
ben açıkçası zorlanıyorum buırada bu doktor konusunda
insallah yaa.olur uzun süre korununca hemen olmuyo diye duymusstum egerki hap kullandiysan etkisi sürüyomus ama belli de olmaz isteyen herkese versin Allahim.
fantastika su nazar boncugunu nasil alicam bende yaa almak istiyorum ama yeterli puanim yok galiba nasil artcak benim su puanlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?