Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

aaaaaaa haberim yok nurhayatcığım hamile demek özge ...gözü aydın olsun sağsağlim kucağına alsın inaşllah :)))

ben nerdeyimmmm ekleyin benide valla küserim:) 2 ekimde hasta oldum normalde 28 günde bir olrum korunma süremi bitirdim ( buna kendim karar verdim:) ) bebiş istiyorummmmm:) 30 ekimde hastalanmak istemiyorummm işte bu kadar

selam arkadaslar.Ya ben 4 ay once dusuk yaptim ve dort aydir korunmuyom ama hamilede kalamiyom. doktor diyo hersey normal ama yinede olmuyo.bana yardimci olabilirmisiniz???? nedenleri ne olabilir? Herkese saglikli hamilelikler :çok üzgünüm:

geçmiş olsun ve hoş geldin aramıza...düşükten sonra hiç korunmadın yani...bence nedeni zamanı vardır daha onun için....hiç bir sebep yoksa stresten olabilir...allah yardımcın olsun senin ve hepimizin....

öncelikle geçmiş olsun dilerim tekrar yaşamazsın aynı şeyi ve en yakın zamanda sağlıkla hamile kalırsın..
bende 4 aydır korunmuyorum ama tutturamıyorumda.. sağlıklı bir çift 1 yıl içerisinde mutlaka hamile kalırmış ama bu yılın hangi ayı bilinmiyor :)) yani heray % 25 hamile kalma şansımız varmış ne kadar düşük değilmi.. aslında hamile kalmak gerçektende çok kolay biey değil.. bize sadece beklemek kalıyor sonunda ve sabretmek tabi

hb yasemin. evet hic korunmadim ama dedigin gibi cok stres ve hep kafamda ya hamile kalamazsam tekrardan diye korku var. allah herkesin yardimcisi olsun

benden iyilik sen nabersin canım...betan nasıl durumda...

onun da selamı var sırnaşık şey bugü test için kan verdim yasemincim. hastanede kan verirken 2 tane bebecik gördümki sorma..çok tatlıydı.. ufacıkıııınn.. anası olmasa kucağıma alır severdim ama anası vardı :1no2: sevemedim.

allah sanada sabir versin fantastica. insallah allah hepimizin yardimcisi olur insallah en kisa zamanda burasi sadece hamilelerle dolar:)

hb yasemin. evet hic korunmadim ama dedigin gibi cok stres ve hep kafamda ya hamile kalamazsam tekrardan diye korku var. allah herkesin yardimcisi olsun

herkez kürler uyguluyo canım sende uygulasana.. mesela çörekotu bal tarçın.. benim korunma sürem bitsin bunu uygulucam..

allah sanada sabir versin fantastica. insallah allah hepimizin yardimcisi olur insallah en kisa zamanda burasi sadece hamilelerle dolar:)

amin canım amiinnnnnnnnnnn :1hug:

bu ay adet oldum şeker bugünde test için kan verdim.Hastanedeydim bugün kaçıracaktım 1 bebek az kalsın :))) kız benim bebeğim olursa onu severken boğarım gibime geliyo :roflol:

bende öyle sakin sessiz sevemiyorum bööööyleee bastıra bastıra öpmeden olmuyo Şeniz

ben nerdeyimmmm ekleyin benide valla küserim:) 2 ekimde hasta oldum normalde 28 günde bir olrum korunma süremi bitirdim ( buna kendim karar verdim:) ) bebiş istiyorummmmm:) 30 ekimde hastalanmak istemiyorummm işte bu kadar
a benim canım ekledim ya senide hatta hamiş olabilir dedim yanınada açıklama olarak görmedinmi cicmyerimseniben

sagol canim.amin.hosbulduk.listeye benide eklerseniz sevinirim.22 eylülde kürtaj oldum.doktorla henüz kac ay korunmaliyim diye görüsmedim tatilde oldugu icin ama onun dedigini nasilsa uygulamayacagim :)) en azinda doktor 2 ay dese korunmak icin.kasim 22 ye kadar korunma sürem sürer.listeye yazarsaniz sevinirim. 14 günüm gecti bile 1,5 ay sonra denemelere baslayabiliriz :) kismetse.Allahim hepimize saglikli,hayirli hamilelikler nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…