• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

Kızlar merhaba;
Hoşbuldum fantastikacım
Kardeşim iyi,
görmesinde bir sorun yok ama sol gözünün bir yerini sisli görüyor,dr.lar damar tıkanıklığından şüpelendiler,bugün kardiyolojiyede gittik,tüm tahlilleri normal.Bilinen tüm ihtimalleri eledik,şuan sanırım hamileliğine bağlıyorlar...

Geçmişi okuyordum o yüzden geç yazdım.
15 gün sonra yine göz filmi çekilecek,umarım böyl edevam eder ve ilerlemez.ılginç bir vakka,teşhis bile koymakta zorlandılar.Hayırlısı olur ınş.hakkımızda

hosbulduk.nasilsiniz?valla bizi soracak olursaniz oglu$umla dolastik disarida biraz eve geldik simdi.isede henüz baslamadigim icin evdeyim.biraz kendimi tanitayim size evlemep geldim isvicreye burada 8.yilima girdim.ilk 5 yil cocuk düsünmedik.karar verdik ve 19 aylik bir oglum var:nazar:oglumu ve beni görmek isterseniz kullanici profilime bakabilirsiniz :) ikinci hamileligimdede böyle b ir durum geldi basima iste simdi sizlerle birlikte gün sayip tekrar hamile kalmak istiyorum.insallah hepimiz kalirizz

Son düzenleme:
özledim sizleri,pericim üzülme benim kardeşimdede kanama oldu ve birçok hamilede kanama oluyor ve sağlıklı doğum yapıyorlar,çok örneği var hayatım,moralini yüksek tut.

Geçmişi okuyordum o yüzden geç yazdım.
15 gün sonra yine göz filmi çekilecek,umarım böyl edevam eder ve ilerlemez.İlginç bir vakka,teşhis bile koymakta zorlandılar.Hayırlısı olur İnş.hakkımızda

çok geçmiş olsun tekrar.. dilerim ilerlemez hatta geriler.. yani bebek için nelere katlanıyoruz değilmi ama olsun hepsine değer allah kalıcı ve çözümsüz dert vermesin yeter

merhabalar,
ben de 15 eylülde kürtaj oldum :(
3 ay korunma süresi içindeyim.. beklemek zor..
adet görmeyi bekliyorum, akabinde başka doktora gidip tekrar muayene olucam..
kürtajı yapan doktor pek ilgilenmedi benimle..
eğer rahim toplarlanırsa, 2 ay sonra korunmayı bırakmak isterim..
yani bir an önce bebeğime kavuşmak isterim..

sizler ne kadar korundunuz? doktor kürtaj sonrası neler tavsiye etti, mesela folik asit kullanımı, ne zaman başlanmalı sizce?

hosbulduk.nasilsiniz?valla bizi soracak olursaniz oglu$umla dolastik disarida biraz eve geldik simdi.isede henüz baslamadigim icin evdeyim.biraz kendimi tanitayim size evlemep geldim isvicreye burada 8.yilima girdim.ilk 5 yil cocuk düsünmedik.karar verdik ve 19 aylik bir oglum var:nazar:oglumu ve beni görmek isterseniz kullanici profilime bakabilirsiniz :) ikinci hamileligimdede böyle b ir durum geldi basima iste simdi sizlerle birlikte gün sayip tekrar hamile kalmak istiyorum.insallah hepimiz kalirizz

amin canım en yakın zamanda burda hamileliğimiz hakkında sohbetler ederiz.. baktım profiline oğlun çok şeker maşallah allah bağışlasın sizlere, sende çok hoş bi bayansın sanada maşallah.. nerelisin canım burdan

çok geçmiş olsun tekrar.. dilerim ilerlemez hatta geriler.. yani bebek için nelere katlanıyoruz değilmi ama olsun hepsine değer allah kalıcı ve çözümsüz dert vermesin yeter

Teşekkür ederim canım benim.
Allah dermansız dert vermesin.Bende buay hamile kalmaz isem yeni bir dr.gidicem.

merhabalar,

sizler ne kadar korundunuz? doktor kürtaj sonrası neler tavsiye etti, mesela folik asit kullanımı, ne zaman başlanmalı sizce?

çok geçmiş olsun ve yaşadığın son acı olsun dilerim.. banada 3 ay vermişti dr ama bence rahmin kendine gelmesi yeter beklemek için.. ben foliği bırakmadım pek devam ettim içmeye

merhabalar,

gecmis olsun öncelikle.bende 22 eylülde oldum kürtaj.ama hastanede yaptilar ve henüz kendi kadin doktorum tatilde oldugu icin 12 ekimde randovüm var.daha hic bir sey konusmadik doktorla ne kadar korunmaliyim onuda bilmiyorum hastanede sadece 2 hafta iliski yasak dediler infeksiyon olusmasin diye o kadar.bence folik asit hamile kalmayi planladigin aydan baslamalisin diye biliyorum.bence basla sakincasi yok zaten

amin canım en yakın zamanda burda hamileliğimiz hakkında sohbetler ederiz.. baktım profiline oğlun çok şeker maşallah allah bağışlasın sizlere, sende çok hoş bi bayansın sanada maşallah.. nerelisin canım burdan

sagol canim.cümlemizin evlatlarini bagislasin benimkinide.ben kirklareliliyim trakya 3-5 lerden :))

:))).. bende izmirliyim.. henüz hiç çocuğum yok bakalım olsun diye çabalıyoruz ama :)) 4 aydır korunmuyorum bende... umarım bu son ay olur beklediğim :Saruboceq:

insallah yaa.olur uzun süre korununca hemen olmuyo diye duymusstum egerki hap kullandiysan etkisi sürüyomus ama belli de olmaz isteyen herkese versin Allahim.

teşekkürler fantastica..
aslında haklısın devam edeyim ben folik asit içemeye, en güzeli valla..

skorpion74, teşekkürler, sana da geçmiş olsun beyaaaa :)))
orada doktorlar nasıl? yeterince anlatıyorlar mı?
ben açıkçası zorlanıyorum buırada bu doktor konusunda

teşekkürler fantastica..
aslında haklısın devam edeyim ben folik asit içemeye, en güzeli valla..

skorpion74, teşekkürler, sana da geçmiş olsun beyaaaa :)))
orada doktorlar nasıl? yeterince anlatıyorlar mı?
ben açıkçası zorlanıyorum buırada bu doktor konusunda

valla arkadasim ayrintilariyla herseyi anlatiyolarda ben pek güvenemiyorum burdada.benim bebegin ense kalinligi sinirla cikti 2,4 kadinda emin olmak icin kan aldi 2 li teste yolladi ölcüm iyi ciksaydi 2 li teste gerek görmüyolar burda ilkinde hic yapilmadi bana mesela.kan testide olumsuz geldi 1/482 risk var dedi.CVS testine yolladi beni oraya gittigimizde ultrajala koydular bebek 2 gün önce ölmüs icimde kendiliginden.simdi arastiriliyo iste niye öldü diye bakalim sonuc gelsin.sen edirnelimisin?

günaydın güzellerrrr hihoyyyt .. ben hala uyuyorum yatağımdan kalktım ama masamda devam ediyorum uyumaya :1no2: .. bugün çok fenayım gözlerim bile tam açılmıyor mirmirmirmir .. gece bilmeden bişeylermi içtim ne :bbo:

insallah yaa.olur uzun süre korununca hemen olmuyo diye duymusstum egerki hap kullandiysan etkisi sürüyomus ama belli de olmaz isteyen herkese versin Allahim.

amin canım.. bende hapla korunmamıştım.. öncekinde korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım ama nasip değilmiş.. kürtajdan sonrada bisüre korundum ve 4 aydırda korunmuyorum yani sabırla bekliyorum.. allahım aratmasın, sabrımızı sağlıklı hayırlı bi evlatla ödüllendirsin dilerim

fantastika su nazar boncugunu nasil alicam bende yaa almak istiyorum ama yeterli puanim yok galiba nasil artcak benim su puanlar?

valla bende bilmiyorum puanlarımızın nasıl arttığını fisfisfis ama benim nazar boncuğumun üzerine tıklayıp girebilirsin alışveriş bölümüne..

Back