Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

çok geçmiş olsun canım inan zaman çok hızlı geçiyor.. bi bakmışsın yeniden hamilesin

hu huu nerdesiniz yaww :hulya:

yasemiiiiinn nerdeşin kuşum yaptınmı testini

günaydın canlarım....dün akşam aldım ama yapamadım...elim gitmedi...eşimde gelmezse yaparsın deyince hiç yapasım gelmedi....aman fantastikam varsa var yoksa yok ne yapalım :)))

kızlar günaydın :))

bu bebiş beni perişan etmeye başladı ya sabah akşam kusmaya başladım :)
yarın 2:30 doktora gidiyorum inşallah herşey yolundadır.

yasemincim bende merak etmiştim ama yapmamışsın sen ne hissediyosun hamile olabilrmisin?

yasemincim bende merak etmiştim ama yapmamışsın sen ne hissediyosun hamile olabilrmisin?

ececiğim 9 unda olmazsa yapalım diye karar aldık aşkımla...benim hislerim var gibi...sabah bulantılarım oluyo kalkınca mide rahatsızlıklarım var hazımsızlık çekiyorum...gögüs hassasiyetim var...ve aç uyanıyorum...ara ara alt karnımda ağrılar oluyor hepsi bu kadar :))) ama çok ümitli değilim malum korunduk neyse 2 güne kadar belli olur kızlar.)))

Son düzenleme:
günaydın canlarım....dün akşam aldım ama yapamadım...elim gitmedi...eşimde gelmezse yaparsın deyince hiç yapasım gelmedi....aman fantastikam varsa var yoksa yok ne yapalım :)))

aslında bende öyle düşünüyorum yasemincim ama sen yapmayı düşünüyorum deyince bişey demedim.. adetten önce yapma güzelim.. yani varsa zaten o gün öğrenirsin daha erken hem belki var ama testte çıkmıcak daha 3 gün var adetine

kızlar günaydın :))

bu bebiş beni perişan etmeye başladı ya sabah akşam kusmaya başladım :)
yarın 2:30 doktora gidiyorum inşallah herşey yolundadır.

iyi iyi ececim olsun öyle valla sevindim hee :))

halısın fantastikam....artık takmıyorum galiba alıştım birşeylere...dün çok sancım olunca yapmak istedim canım sadece...

halısın fantastikam....artık takmıyorum galiba alıştım birşeylere...dün çok sancım olunca yapmak istedim canım sadece...

malesef deneyimlerimiz bizi buna alıştırdı.. hayırlısı olsun hakkımızda yasemincim.. ama ben hissediyorum seni fazla bekletmicek bebeğin, hatta inşallah tabi hayırlısıyla gelmiştir belki sana

iyi iyi ececim olsun öyle valla sevindim hee :))[/QUOTE]

ne tuhaf dimi bende seviniyorum :) başka zaman olsa nerden çıktı şimdi bu bulantılar ,kusmalar diye kafayı takardık :) şimdi olmazsa kafayı takıyoruz neden bulanmıyo diye :ecrin_bebek:

kızlar çok kötü bişey oldu ay yazmakta bile zorlanıyorum ya.. biim şirketin sahasında sokak köpekleri vardı besliyoduk onları bitanesini tır ezdi biraz önce ay çok kötü hamileydi bebeği çıkmış dışarı ben bakamam asla ama şuan çok fenayım

ay canım benim çok acı yaaaa....bende dayanamam hiç hayvanlara....çok üzüldüm yaa...hamileydi demek birde ((

malesef deneyimlerimiz bizi buna alıştırdı.. hayırlısı olsun hakkımızda yasemincim.. ama ben hissediyorum seni fazla bekletmicek bebeğin, hatta inşallah tabi hayırlısıyla gelmiştir belki sana

canımsın canım...inşallah sanada gelecek en kısa zamanda meleğin ve hiç gitmeyecek.....

off çok fena .bende çok etkilenirim çok üzüldüm

kızlar aslında böyle şeyleri anlatmaktan hiç hoşlanmam ben ama öyle fenayımki paylaşmak istedim.. inanın ateşim çıktı ya başım dönüyo

Arkadaşlarım selamlar bende haziran 21 de 5 aylık bebeğimi kaybettim uzun zamandır yazmıyordum bu süre zarfında spiral taktırdım şimdi 4. adetimi olup spirali cıkartıcam bebek istiyoruz eşimde bende benim durumum farklıydı ben bebeişimi trizomi 18 den kaybettim amniyosentez yapıldı ve maalesef gebeliğim sonlandırıldı doktorlar genetik değil büyük ihtimalle döllenmeden kaynaklanmış dediler ben cok uzun süre dkh kullanmıştım acaba yumurtalıklarımdanmı diye düşünüyorum psikoloğa gitsemmi acaba yine aynı olur düşüncesiyle aslında korkuyorum 4 gün sancı cekip ölü dogum yaptım ama kızıma bir kardeş istiyorum ne yapmalıyım sizce fikirleriniz benim için önemli şimdiden teşekküğrler

çok geçmiş olsun ve dilerim yaşadığın son acı olsun.. hoşgeldin aramıza canım.. dr döllenmeden kaynaklı oluğunu söylemişse tekrar olma olsılığını ne o ne bi başkası malesef bilemez.. en doğrusu aklımıza kötü ihtimalleri fazla getirmemek.. hakkımızda herzaman hayırlısı olsun :1hug:

canım yakup bey hakkında biraz bilgi verirmisin ona gitmeyi düşünüyorum...daha önce 3 bebek kaybım var bu nedenle dröenmli benim için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…