- Konu Sahibi tugbamurat
- #9.321
aaaaaaa haberim yok nurhayatcığım hamile demek özge ...gözü aydın olsun sağsağlim kucağına alsın inaşllah :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nabersiniz?
selam arkadaslar.Ya ben 4 ay once dusuk yaptim ve dort aydir korunmuyom ama hamilede kalamiyom. doktor diyo hersey normal ama yinede olmuyo.bana yardimci olabilirmisiniz???? nedenleri ne olabilir? Herkese saglikli hamilelikler :çok üzgünüm:
selam arkadaslar.Ya ben 4 ay once dusuk yaptim ve dort aydir korunmuyom ama hamilede kalamiyom. doktor diyo hersey normal ama yinede olmuyo.bana yardimci olabilirmisiniz???? nedenleri ne olabilir? Herkese saglikli hamilelikler :çok üzgünüm:
benden iyilik sen nabersin canım...betan nasıl durumda...
lightlifecim iyilik bendednde sen nasılsın bakalım sonuçların nasıl
ben çıkıyorum canlarım hepinize hayırlı akşamlar...testimi alayım bakalım :))))
hb yasemin. evet hic korunmadim ama dedigin gibi cok stres ve hep kafamda ya hamile kalamazsam tekrardan diye korku var. allah herkesin yardimcisi olsun
allah sanada sabir versin fantastica. insallah allah hepimizin yardimcisi olur insallah en kisa zamanda burasi sadece hamilelerle dolar:)
bu ay adet oldum şeker bugünde test için kan verdim.Hastanedeydim bugün kaçıracaktım 1 bebek az kalsın :))) kız benim bebeğim olursa onu severken boğarım gibime geliyo :roflol:
amin canım amiinnnnnnnnnnn :1hug:
bende öyle sakin sessiz sevemiyorum bööööyleee bastıra bastıra öpmeden olmuyo Şeniz
dimi kıııızz hahahaha... ayyy sıka sıka tombiş ayaklarını offff offf yaniiii....
ben çıkıyorum canlarım hepinize hayırlı akşamlar...testimi alayım bakalım :))))
a benim canım ekledim ya senide hatta hamiş olabilir dedim yanınada açıklama olarak görmedinmi cicmyerimsenibenben nerdeyimmmmekleyin benide valla küserim:) 2 ekimde hasta oldum normalde 28 günde bir olrum korunma süremi bitirdim ( buna kendim karar verdim:) ) bebiş istiyorummmmm:) 30 ekimde hastalanmak istemiyorummm işte bu kadar
çok geçmiş olsun arkadaşım...allah yavrunu bağışlasın sana..unutmaki bi çoğumuza göre çok şanslısın çünkü 1 kere anne olmuşsun...kasım ayı bence erken...bebeğin büyükmüş çünkü 13 haftalık demişsin...en az 3 ay beklemeni tavsiye ederim arkadaşım...hoş geldin aramıza...